158,2 miljardia yuania, lisäys 2,3 miljardia yuania!Pakollinen koulutus korkealaatuisesti tasapainoinen kehitys ja kaupunkien ja maaseudun integraation kiihtyminen

2 min read
CCTV -uutiset:Pakollisen koulutuksen ja kaupunkien ja maaseutualueiden integroinnin korkean laadun ja tasapainoisen kehityksen nopeuttamiseksi valtiovarainministeriö on äskettäin saavuttanut 158,2 miljardia yuania, mikä on 2,3 miljardia yuania yli 2023. Se ohjaa ja tukee paikkakuntia edelleen Yhdistä ja parantaa kaupunkien ja maaseudun yhtenäisyyttä ja keskity pakolliseen koulutuksen rahoituksen takumekanismiin.
Erityisesti tällä kertaa annettuja varoja käytetään parantamaan elintason tukia perheen taloudellisissa vaikeuksissa opiskelijoille.Vuoden 2024 kevään lukukaudesta kodin taloudellisten vaikeuksien kansalliset perusstandardit ovat lisääntyneet keskimäärin 1000 yuania henkilöä kohti 1250 yuaniin. henkilö.
Samanaikaisesti lisää tukia maaseutukoulujen korjaamiseen.Vuodesta 2024 lähtien maaseudun koulurakennusten yksikköalueen tuki- ja laskentastandardien lukumäärää on korotettu, ja itäinen keskusalue on kasvanut 800 yuanista/neliömetristä 1100 yuan/neliömetriin, ja länsiosassa on 900 yuanista/neliömetristä 1200 yuaniin/neliömetriin, ja se lisää asianmukaisesti ansiostandardeja, kuten korkean kylmän ja korkean korkeuden, on parempi vastata korjaus- ja maanjäristyksen vastarintakoulujen vahvistamiseen maaseudun kouluissa.
Sen lisäksi, että varoja käytetään myös tukemaan puutteita ja heikkouksia.Täyttämällä palkinnot, tue paikallisia maaseudun opettajien elämätukipolitiikkaa ja nopeuttamaan koulujen juoksuolosuhteiden parantamista maaseudun sisäoppilaitoksissa.
Valtiovarainministeriön vastaava henkilö totesi, että seuraavassa vaiheessa valtiovarainministeriö säätää ja parantaa dynaamisesti poliittisia toimenpiteitä uuden tilanteen ja uusien vaatimusten mukaisesti, lisää jatkuvasti investointeja ja tukee ja ohjaa paikkoja korkeuden nopeuttamiseen -Kuuri- ja maaseutualueiden pakollisen koulutuksen ja integroitumisen laatu ja tasapainoinen kehitys.
Lähde: CCTV
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author