2023 Ilmoitetaan keinotekoisen älykkyyskoulutuksen innovaatiovaikutuksen vaikutus, ja teknologiset innovaatiot voittaa

3 min read

  9. toukokuuta,Koulutusosasto ja Qianlong -ajatuspankki Yleisen mielipiteen riskinarviointi- ja hallintakeskus julkaisivat yhdessä ”vuoden 2023 älykkään koulutuksen tuotemerkkivaikutusanalyysiraportin” (jäljempänä nimellä ”raportti”) osoittaa, että keinotekoisten älykkyyskoulutuksen innovaatiobrändien luettelossa se on pääasiassa Keskittynyt kahteen tyyppisiin AI -teknologiainnovaatioihin ja koulutukseen. Samanaikaisesti liiketoiminnan laajuus on laaja, ja se kattaa älykkäitä koulutusratkaisuja, kurinalaisuuskoulutusta, laadukasta koulutusta, ammatillista koulutusta, taitojen koulutusta ja muita aloja.

  Kattava arvio tekoälyn koulutuksen innovaatiobrändin vaikutuksesta.Piirustus/niput

  AI -teknologiainnovaatioyritykset ovat yleensä korkeampia kattavissa pisteissä

  ”Raportti” osoittaa, että kymmenen parhaan yrityksen joukossa on neljä AI -teknologiainnovaatioyritysten edustajaa, nimittäin Shangtang -tekniikkaa, Orava AI, () ja Youzhuan.

  On todettu, että neljällä tuotemerkillä on vahva tekninen vahvuus ja innovatiivinen henki ja he ovat sitoutuneet tarjoamaan henkilökohtaista opetuskokemusta; arviointiseksi.

  For example, through the self -developed SenseCore device and ”New Sensenova” model system of ”Daily New Sensenova”, it can provide innovative solutions for the education field, realize the function of intelligent teaching assistants, help teachers to automatically correct homework, provide Henkilökohtaiset oppimisehdotukset odota.Oravan AI: lla on yli kymmenen algoritmia ja syvän oppimistekniikkaa.

  On syytä huomata, että vaikka oravan AI: n kattava sijoitus on korkea, arvovaikutusindeksi on huomattavasti alhaisempi kuin vastaavat tuotteet.Teknisten sovellusten rajoituksia, sisällön ja laadun opetuksen puute, bränditietoisuus ja markkinaosuus, riittämätön markkinaosuus ja epätyydyttävä tuotteet eivät ole laajalti tunnustettuja, mikä on tärkeä syy arvonon arvoon vaikuttamiseen.

  Koulutus- ja koulutuslaitokset, kuten operatiiviset jengit, Netease Youdao ovat luettelossa

  Toimittaja huomasi, että keinotekoisen älykkyyskoulutuksen ja innovaatiobrändin vaikutuksen kattavassa arvioinnissa Top10: ssä, työjoukot, Netease Youdao ja muut Internet -tauston koulutuslaitokset sekä vanhat koulutus- ja koulutuslaitokset, kuten Good Future, () , ovat kaikki heidän joukossaan.”Raportin” mukaan useimmilla koulutus- ja koulutusyrityksillä on vahvat brändikommunikaatioominaisuudet.

  Arvovaikutuksen kannalta operatiivisten jengien innovaatio ja hyvä tulevaisuus koulutustekniikan alalla ovat saaneet brändin arvon nousua linjaan, ja myös bränditietoisuus on laajentunut huomattavasti.Kiinan kansainvälisissä palveluiden messuissa 2023, operaatio Gang julkaisi virallisesti itse kehitetyn Galaxy-mallin ja ilmoitti myös Galaxy-mallin tulokset kahdessa arvovaltaisassa suuren kielen mallin arviointikertomuksessa C-EVAL: ssa ja CMMLU: ssa.Hyvä tulevaisuuden itsenäinen tutkimus- ja kehitysopiskelija yhdeksän mallia (MATHGPT), joka tarjoaa suuren mallin matemaattisen ratkaisun matematiikan ja tutkimuslaitosten alalla globaalien käyttäjien ja tieteellisten tutkimuslaitosten ydin.

  Lisäksi uudet koulutus- ja koulutuslaitokset, kuten Xiaoye -musiikkitekniikka, ovat täynnä energiaa.”Raportin” mukaan ensinnäkin Xiaoye -musiikkiteknologiabrändin selkeän sijainnin ansiosta, jolloin se muodostaa korkeamman tuotemerkin tietoisuuden kohderyhmässä.Toiseksi Xiaoye -musiikkitekniikka on toiminut hyvin innovaatioissa.Kuvan arvioinnin ja arvovaikutuksen sanan suhteen Xiaoye -musiikkitekniikan ja pääyritysten välillä on edelleen merkittävä ero.

You May Also Like

More From Author