2024 Beijing Community Games Nutrition Community Line aloitettiin

1 min read

20. huhtikuuta 2024 Pekingin yhteisöpelien ravitsemusyhteisön ensimmäinen tapahtuma käveli keskelle Grand Canalin kulttuurimatkailun luonnonkaunis paikka Tongzhoun alueella, ja siihen osallistui yli 400 alueen asukasta.Tapahtuman isännöivät Pekingin sosiaalisen urheilun hallintakeskuksen, Tongzhoun piirin urheilutoimisto, jota isännöivät Pekingin yhteisöurheiluyhdistys, Tongzhou Tongyun Street Office ja Peking

Avajaiseremoniassa Tongyun Streetin erinomainen kuntojoukkue suoritti kuntoprojektin näytön, ja suorituskykyjoukkue osoitti Tongzhoun asukkaiden innostuneen auringonpaisteen innostusta.Tämä toiminta on jaettu kahteen osaan: ravitsemustietoluennot ja kansallinen fyysisen kuntovalvonta.Ravitsemustietoluennot sisältävät sekä ammatillisen tieteellisen ruokavalion tiedon että kehon selkärangan terveystiedot, jolloin yhteisöasukkaat voivat säätää heille sopivia ruokavaliotapoja ravitsemustietojen kautta.Suurin osa asukkaista rakastavat kansallista perustuslaillista seurantaa. Testituloksiin perustuvat terveydenhuollon hallintaehdotukset.

Tämä tapahtuma on Pekingin yhteisöpelien ravitsemusyhteisön ensimmäinen pysähdys.Tapahtuman järjestämiskomitea toi tapahtuman kaupunkien ylimääräiseen keskukseen, järjesti aktiivisesti erilaisia ​​värikkäitä urheilu- ja kunto -aktiviteetteja Tongzhoun alueella ja auttoi luomaan modernin ja korkean laatua kaupunkialueen alakeskuksen.

Pekingin yhteisöpelien ravitsemusyhteisön toiminta noudattaa People -Centered -kilpailukonseptia. Taivas ja muut alueet. Kiinnitä kunto- ja terveysongelmaan, saattamalla kansalaisten terveyttä ja edistävät terveiden Kiinan rakentamista tieteellisillä ja tehokkailla keinoilla.

You May Also Like

More From Author