2024 Keqiao Fashion Week (Spring) on ​​avaavat toukokuun Huazhang, joka on avautumassa ","

  Kankaan kehityksestä vaatteiden suunnitteluunKykyKEQIAO: n muotiteollisuus on foorumin rakentamisen viljelyssä kaikkialla kehittääkseen uutta tuottavuutta.Tällä maalla, joka on täynnä mahdollisuuksia ja toivoa, Ke Qiao muodosti eteenpäin käyttämällä suunniteltuja harjakokoja tuotemerkin kehittämiseen ja käytti muodikkaita linjoja tulkitakseen teollisen päivityksen suuntaa.

  Alkuperäiset tuotemerkit Lin, Fashion Boutique Gathering, Big Coffee -suunnittelu; ”Brändin konferenssi, muotisuunnittelunäyttely, muotifoorumi, muoti salonki” ja muut suuret sektorit täydentävät toisiaan … lähes 20 muoti -luovaa toimintaa kerää pian 2024 Keqiao Fashion Week (Kevät), avattiin toukokuun Huazhang, ”Kävely valon läpi” Shaoxing Keqiaossa, Zhejiangissa.

  Tässä viiden päivän muotiseremoniassa (5.-9. Toukokuuta) jalanjälki sijaitsee East Milanon kansainvälisessä muodin julkaisukeskuksessa, Keqiao-muinaisessa kaupungissa, Shaoxingin kansainvälisessä kongressissa ja näyttelykeskuksessa ja Kiinan tekstiilien CBD: ssä. Yritys näyttelyn suuri vaihe.

  Keqiaon kankaat uudistavat ekologian kauneutta

  ”2024 Keqiao Fashion Week (kevät) Kaisu -show ja 2025 kevät- ja kesä Kiinan kestävä muoti Trend -julkaisu” ovat Kiinan kymmenen parhaan muotisuunnittelijaa, Wang Zifei, kiinalainen erinomainen vaatesuunnittelija/muottistylisti Hu Hongye, liittymään käsiin Jinin kanssa Jinin kanssa Sheng Textile, Ganxin Textile ja Dongna tekstiili Sanjia Koqiao ErinomainenKangasyritysEsittää.Julkaisuohjelma ottaa vihreän suunnittelun ytimenä, valitse Keqiaon korkealaatuiset bambukuitukankaat muotisuunnitteluun, integroi taitavasti itä- ja länsi-, kulttuuri- ja taide-, muoti- ja klassiset muotielementit, osoittavat elävästi KEQIAO: n muotiteollisuuden kestävän kehityksen Muotiteollisuuden käytännön toimenpiteiden ja tiellä innovatiivisten tulosten kestävässä kehityksessä.

  Heidän joukossaan Wang Zifei perustuu teemaan ”Bambu Shadow · Bambu -vauhti” tutkia syvästi luovaa kansallista tyyliä ja kestävääYmpäristöystävällinenIdeoiden innovatiivinen integrointi käyttää uusia ympäristöystävällisiä kankaita, kuten bambukuitukankaat ja prosessitekniikat, kuten hiekanpesu ja Dirty, luodakseen ainutlaatuisen korkean kestävän vaatteen.Hu Hongyun yhdistää itämaisen estetiikan ja länsimaisen surrealistisen taiteen piirtääkseen värien inspiraatiota itämaisesta vihreästä maisemasta ja mustemaisemamaalauksista.

  Tuotemerkin julkaisu käynnistää muodin aallon

  Kuinka ilmaista käsite ”vihreiden vuorten ja vihreiden vuorten” vartioinnista muotiteoksilla?Kuinka ulkovaatteet osoittavat muodikkaampaa tyyliä?Kuinka digitaalinen aikakausi kukkii näyttelyssä?Kuinka kiinalaisia ​​kulttuurielementtejä ja italialaisia ​​muotoja voidaan yhdistää täydellisesti?

  Viiden päivän tapahtuman aikana Italian raskaansuojattu suunnittelija San Andres Milano ja Alberto Zambelli soveltavat Koqiao -yritysten neljän perheen neljän perheen, kolmen juanin, ison puun ja Xinin neljän perheen entistä laadukkaita kankaita. Shen. Ihana ja poikkeuksellinen brändikonferenssi, joka tuo yleisölle uuden audiovisuaalisen juhlan East Milanin kansainvälisen muotijulkaisun ja muinaisen Keqiaon kaupungin kahdessa suuressa näyttelyssä.

  Stola -inspiraatio monistaelementeistä, kuten uusi kiinalainen muotoilu, kukkakirjontakuviot, Jiangnan -kauneus, perinteinen kulttuuri, ekologinen muoti ja AI -ulkomaalainen maailma. Alkuperäinen valta.

  Kaksi suurta näyttelyaluetta tulkitsevat muotisuunnittelua

  Värikkään lehdistötilaisuuden lisäksi Keqiao Fashion Weekin vaiheet muotiinnovaatioiden integroinnin näyttöalustan luomiseksi eivät ole koskaan lopettaneet.Nykyisessä 2024 KEQIAO -muotisuunnittelunäyttelyssä (Spring) ”Tekstiilikangastrendien” ja ”Textile Original Design -näyttelyn” kaksi suurta näyttelyaluetta paljastetaan juuri Shaoxingin kansainvälisessä kokouksessa ja näyttelykeskuksessa. Liiketoiminnan inspiraatio.

  2023 Keqiaon muotisuunnittelunäyttely (kevät)

  Tekstiilikangassuuntausnäyttely koostuu kolmesta osasta: ”Muoti Naisten kankaan trendivyöhyke, suosittu värisuuntausvyöhyke, tekniikka ja funktionaalinen tekstiilitrendivyöhyke”.trendiYdin, julkaisu 2025 kevät- ja kesä- ja kesän suositut värit, keskittyen yli 1100 muoti innovatiivisen kankaan ja funktionaalisten teknologiakankaiden esittämiseen ja ”TEKSTIILIVAIKKOJEN LUOKKAUSUusi tuote”Valitut tuotteet esittävät täysin tekstiilituotteiden uuden kauden kehityssuuntaa.

  Kattavana näyttelynä, joka integroi muotipersoonallisuutta ja korkean kestävää makua, tekstiilikaupungin alkuperäinen suunnittelunäyttely liittyy käsiin VDS -näyttelytilojen kanssa valitaksesi huolellisesti 30 ainutlaatuista kotimaisen ja ulkomaista suunnittelijabrändiä, mukaan lukien selkeät paidat, paimen runous jne. Bridge Local Tuotemerkit ja Lucia Vennturini, Alessandro Debenedeetti, Saverio Palatella ja muut ulkomaiset vaatteet.Suunnittelunäyttely syventää edelleen Keqiao -tekstiili- ja vaateyritysten ja kansainvälisten muotimerkkien välisiä vaihtoja ja yhteistyötä alkuperäisen uusien vaatteiden suunnittelun avulla eri aloilla, auttaen Keqiao Enterpriseä tarttumaan tarkasti kansainvälisen trendin kansainväliseen suuntaukseen ja mainostamaan alkuperäistä Keqiaon suunnittelu korkeammalle tasolle.

  Muotivaihdon oivallukset innovaatiotrendit

  Tämän vuoden Keqiao -muotiviikko keskittyy muodin rajoihin. Suorittamalla sarjan muotifoorumeita ja salonki -aktiviteetteja, vaihdamme syvästi Fabric -innovaatioiden ja kehityksen suunnan, tutkimme suunnittelun ja liiketoiminnan integrointimallia ja lisäämme uutta viisautta Keqiaon muotiteollisuuden kehittäminen.

  2024 Kiina Textile Fangs Design Innovation Forum ja 9. kymmenen parhaan tekstiilikangassuunnittelija ja edistyneiden yksiköiden valinta keskustellaan keskustelemaan kuumista kysymyksistä, kuten tuotesuunnittelusta ja kehityksestä, digitaalitekniikan sovelluksesta, kangassuunnittelijaryhmän rakentamisesta ja kaupallisesta arvon muuntamisesta. Tekstiiliyritykset lisäävät tietoisuutta kangasinnovaatioista ja kehityksestä ja perustavat kykyjen koulutus- ja innovaatioiden hallintamekanismia tekstiilikangassuunnittelijoille.Foorumin sivustolla ”yhdeksäs (2024) kymmenen parhaan tekstiilikangassuunnittelija ja edistyneiden yksiköiden valinta edistyneiden yksiköiden valintaan” pidetään tunnustamaan kiinalaisten tekstiilikankaiden suunnittelukentän erinomaiset kyvyt ja organisaatiot.

  ”Yhdeksäs (2024) kymmenen parhaan tekstiilikangassuunnittelijan ja edistyneiden yksiköiden valinta” -katsauskokous

  ”Brand -divisioona” -muotiesteettisten ja esteettisten järjestelmien eturunkafoorumit tuovat yhteen tunnettuja asiantuntijoita taiteen korkeakouluissa, muotilaitoksissa ja muotidediassa kotona ja ulkomailla tarjotakseen kohdennettuja ratkaisuja kiinalaisten muotimerkkien rakentamiseen ja kehittämiseen.Foorumi tuo brändin esteettisen tyylin, perinteisen kiinalaisen kulttuurin, muodin vähittäiskaupan kuvion, visuaalisen markkinointimenetelmän, värin esteettisen järjestelmän jne. Mitat, tuomalla akateemisen leikkausrungon etsinnän ja käytännön muotibrändin strategisen johtamisen ja käyttömallien avulla auttamaan Muotiyritykset rakentavat oman suositun diskurssijärjestelmänsä.

  Ei -herkkä kulttuurin pitämiseksi nykyaikaisesta ja tulevaisuudesta, ei -herkkä muotiinnovaatiosalongit luottavat Shaoxing Keqiaon rikkaisiin tekstiiliresursseihin kutsuakseen Taiwanin nuorten yrittäjyyssuunnittelijoita yhdistämään ei -herkkäkuvion paikallisiin korkean laatukankaisiin. Käytä erilaisia ​​prosesseja eri prosesseissa luova suunnittelu.Muotijulkaisun, teemien jakamisen ja pyöreän pöydän kokousten muodossa tapahtuma purkaa Qingshui -joen tutkinnon suorittaneiden vaatteiden ja kuvioiden mallit Guizhoussa ja keskustella toteutettavissa olevasta polusta kulttuurin tuotoksen edistämiseksi ei -naalin muotisuunnittelulla.

  Keqiao Fashion Week on saapunut ensimmäistä kertaa vuonna 2015 kymmenesvuotisesti.Korkeand -alustana, joka osoittaa Keqiaon muotiinnovaatioiden hedelmää, Keqiao -muotiviikko on aina seurannut teollisuuden kehitystä ja houkutellut kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​teollisuuden edullisia resursseja.PäivittääSe on tehnyt hyödyllisiä yrityksiä edistää tuotannon ja kaupunkien integrointia.

You May Also Like

More From Author