2024 Kiina (Guangdong) korkeakouluopiskelijan muotiviikko avattiin Suissa

2 min read
Teksti/Yangcheng Evening News All -media -toimittaja Lu Jiazhen Intern Hou -julistus
Kuva/Yangcheng Evening News All -media Reporter Song Jinyu Intern Zhou Baiqi
Vuoden 2024 valmistumiskaudella ryhmä ”aloittelijoita” muotiteollisuudessa osoittaa nuorten kauniin värin eri tavalla.Haizhun alueella, Guangzhoussa, avattiin 19. toukokuuta 2024 Kiina (Guangdong) korkeakouluopiskelijaviikko.Tämän vuoden korkeakouluopiskelijoiden muotiviikon teema perustuu ”Flying Bridge of Dreams” -teemalle, joka koottiin uuden sukupolven suunnitteluun 28 Guangdongin vaatekauppia. Telakointi- ja vaihtokokoukset, mukaan lukien 33 toimintaa, mikä auttaa muotiteollisuuden uusia etuja.
Suurena näyttelynä opiskelijoiden muotiviikosta joka vuosi ”Guangzhou International Textile City Cup” 2024 -nimetty kangasryhmän luova suunnittelukilpailu ilmestyy aikataulussa.Kahdeksan brändikauppaa Guangzhoun kansainvälisessä tekstiilikaupungissa tarjoavat korkealaatuisia kangastuotteita, jotka tarjoavat ammatillisia mielipiteitä ja tulevaisuudennäkymiä markkina -arvosta ja luovasta suorituskyvystä.
Kova kilpailun jälkeen Guangzhou Urban Technology Institute of Suicheng -tiimin ”Green Silin Shadow” -ryhmän työryhmä voitti eniten markkina -arvopalkinnon; Paras kangas käyttää palkintoa; Xilian teollisuustiimin Guangzhou Baiyunin teollisuus- ja kaupallisen teknikkoopiston perustamisryhmä voitti muodikkaimman trendipalkinnon.
On selvää, että vuonna 2006 alkanut kiinalaiset (Guangdong) korkeakouluopiskelijoiden muotiviikko on ensimmäinen Kiinassa, suurin mittakaava, korkeimmat eritelmät ja erikoistunut Guangdongin maakunnan korkeakoulujen ja yliopistojen suurten julkisten hyvinvointitoimintoihin, .Perustamisestaan ​​lähtien se on perustettu nyt, ja korkeakouluopiskelijoiden muotiviikko kuljettaa vuosittain yli 20 000 nuorta suunnittelun kykyä tekstiili- ja vaateteollisuudelle edistäen muotisuunnittelun, muotikoulutuksen, muotivalmistuksen ja muotinkulutuksen jatkuvaa laajentumista.
Kilpailusta vastaava asiaankuuluva henkilö totesi, että sillana ja linkityksenä tuotannon ja koulutuksen integroinnin välillä Kiina (Guangdong) korkeakouluopiskelijoiden muotiviikko on jatkanut ahkerasti avatakseen hyveellisen koulutus-, luovuus- ja markkinoiden ympyrän. Resurssien viemäröinti nuorten suunnittelijoiden ryhmään on tullut voimakas tuki auttaa heitä jahtaamaan unelmansa.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author