2024 Master Kang -vesikasvatus laskeutui Shanghaissa, käveli Zhuzhai -kouluun ja ohjasi nuoria rakastamaan vettä ja vettä

4 min read

7. toukokuuta ”2024 Master Kangin vesikoulutus kampuksella” laskeutui Shanghaihin ja tuli Minhangin piirin Zhuzhai -kouluun tuodakseen upean tieteen popularisointimatkan suurimmalle osalle opettajia ja opiskelijoita.Hua Caon kaupungin puoluekomitean apulaisministeri Shi Xueyi Li Chongzhang, Shanghai Taiwan -yhdistyksen Minzhang Minin työkomitean puheenjohtaja, Huang Fang, Huadaon kaupunginyhdistyksen johtaja, Zhang Lingling, HUADAO: n kaupunkialueen johtaja Zhang Lingling , Liu Shuai Shuai, Huadaon kaupungin vesiaseman Yin Jipingin vara -päällikkö, Zhuzhai -koulun pääjohtaja Minhangin alueella, Shanghaissa, Zhu Ya, Zhuzhai -koulun puolueen sivukonttorin apulaisministeri, Minhang District, Sanghai ja Li Yilin, Shanghai Master Holdings Co., Ltd., osallistui tapahtumaan.

Koulun kiinnostuksen jälkeen nuorten vesitieteiden ja koulutusalojen jatkuva viljely

Master Kangin vesikasvatusluokassa vanhempi Kangkang selitti teeman ”veden tuntemisesta, vettä ja vedensäästöstä”, selittäen vesivarojen suojelun merkityksellistä tietoa, päivittäistä veden säilyttämistä, tieteellistä juomavettä jne., Jotta lapset voivat Ymmärrä vedenkäytön säästämisen käsitteet ja merkitys.

Vesien koulutuksen ja vastauksen välisessä vuorovaikutuksessa Zhuzhai -koulun lapset osoittivat suurta osallistumista. säästövesivarojen säästäminen ja ekologisen ympäristön suojeleminen ja oman voimansa lisääminen kauniin vihreän kotimaan rakentamiseen.

1715140786374078570.jpg

Vesiluokka

Vilkkaan ja mielenkiintoisen vesikoulutuksen luokkahuoneen lisäksi Master Kangilla on myös ”pieni laboratorio”, ”pieni laboratorio”, ”vesijohto ja lentävä shakki”, ”vesilähteen suojelu”, ”turvallinen juomaveden haaste”, ”lemmikki tyhjään Pullon kierrätys ”Interaktiivinen pelilinkki, lapset olemme innostuneita ja osallistumme siihen aktiivisesti.”Pikku laboratorio” interaktiivisessa pelissä lapset oppivat tekemään pieniä vedenpuhdistuksen kokeita ja kokemaan vedenpuhdistuksen simulointiprosessia. Veden käyttö veden käyttö.

1715140804577005282.jpg

”Vesi -Saving and Flying Shakki” Hauska peli inspiroi opiskelijoiden innostusta osallistumiseen

1715140820311034657.jpg

Opiskelijat kokoontuvat osallistumaan ”pieneen laboratorioon” interaktiiviseen peliin

Minhangin alueen Zhuzhai -koulun johtaja Yin Jiping sanoi, että koulu on sitoutunut viljelemään oppilaiden ympäristötietoisuutta ja tieteellistä lukutaitoa.

1715140835546095752.jpg

Yin Jiping, Zhuzhai Schoolin presidentti, Minhang District, Shanghai, piti puheen

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Master Kang Shui -koulutus on tullut Zhuzhai -kouluun Huadaon kaupunkiin ensimmäistä kertaa.Huadi -kaupunki, joka tunnetaan rikkaista vesien resursseistaan ​​ja vesijärjestelmistä, on aina ollut erittäin tärkeä nuorten vesivarojen ja ekologisten ja ympäristönsuojelukasvatusten suojelulle.Huadao -kaupungin puoluekomitean apulaisministeri Shi Xuezheng kertoi puheessaan, että Huadaon kaupunki vaati ”vesivarojen vaalimisen” käsitteen edistämistä kaikilta elämänaloilta ja toteutti sarjan ympäristönsuojelutoimintaa nämä vuodet.Hän antoi korkean arvioinnin Master Kangin vesikoulutuksen julkisen hyvinvointitoiminnasta ja uskoi, että tällainen toiminta auttaisi vesitieteiden tiedon leviämisen ja vesiympäristötietoisuuden viljelyä ja auttamaan yhteiskunnan kestävää kehitystä.

1715140854640091790.jpg

Huazaon kaupungin puoluekomitean apulaisministeri Shi Xueyi piti puheen

Kymmenen vuotta pitkän tason juokseminen, rakenna kestävä vesikoulutusmekanismi

On selvää, että Master Kang reagoi aktiivisesti vesikoulutuksen julkisen hyvinvointiprojektiin, jonka China Industrial Beverage Association aloitti vuonna 2014, ja käynnisti kansallisen kampuksen sarjan vuonna 2015.Nuorten ja lasten ryhmien osalta projekti edistää juomaveden turvallisuuden ja terveellisen juomaveden turvallisuutta. Samalla se viljelee ja parantaa pieniä lapsia vesivarojen, vaalia vesivarojen ja rakastamaan vesiympäristötietoisuutta.Yhä kireiden vesivarojen ja yhä näkyvämmän vesiympäristön yhteydessä sillä on pitkän aikavälin arvo ja merkitys.

Master Kangin vesikoulutus on käynyt läpi kymmenen vuotta sen aloittamisensa jälkeen.Ruoka- ja juomateollisuuden kansallisena tuotemerkkinä Master Kang on aktiivisesti harjoittanut yritysten sosiaalista vastuuta. ja terveyden juomavesi.

Shanghai Master Holdings Co., Ltd. -yhtiön puheenjohtaja Li Yilin jakoi Master Kangin vesikoulutuksen käytännön ja saavutukset tapahtumapaikalla.Hän sanoi, että koulutus opastaa nuoria luomaan tieteellisen vesitietoisuuden tunteen ja johtamaan koko yhteiskuntaa muodostamaan vesi- ja vesitieteen satavan muodin.Kymmenen vuotta ei kuitenkaan ole loppua, ja vesikoulutuksen julkisen hyvinvointitoiminta edistetään edelleen useammalle koululle ja useammalle alueelle, josta on hyötyä enemmän nuoria opiskelijoita.

1715140881670019448.jpg

Master Kang Holdings Co., Ltd. Li Yilinin puheenjohtaja Li Yilin piti puheen

17151408960470044443.jpg

Master Kang lahjoitti ”mielenrauha” ja ”terveellinen” mestari Kang juomaan vettä Zhuzhai -kouluun

Erinomainen kansallinen tuotemerkki Master Kang on aina noudattanut kestävän kehityksen käsitettä ”ikivihreä, terveys on siunaus” yli 30 vuotta, täyttävät aktiivisesti sosiaalisen vastuun ja noudattavat vesikoulutusta, vihreää kulutusta ja elintarviketurvatieteen popularisointia ja muut kentät.Heidän joukossaan Master Kang jatkoi vesikoulutuksen kansallisen toiminnan toteuttamista valtakunnallisesti, paransi jatkuvasti koulutusmallia ja innosti vesikoulutuksen sisältöä ja muotoa tutkiakseen vihreän kehityksen uutta polkua elintarvike- ja juomateollisuudessa koko auttamaan koko Teollisuus ja yhteiskunta siirtyvät kohti kestävää ja kaunista tulevaisuutta.

【mainostaa】

You May Also Like

More From Author