2024 Matkailumarkkinat, jotka alkavat erinomaisesta Tongcheng Travelista (00780) ja muista pääyrityksistä, kuten TongCheng Travel (00780), halutut pääoman jälkeen

Mid -huhtikuun jälkeen TongCheng Travelin kokonaisarvo (00780) oli periaatteessa vakaa HK: n 50 miljardia dollaria (noin 46,682 miljardia yuania) ja saavutti ennätyksellisen korkealle 15. huhtikuuta.

Vuoden 2024 alusta lähtien makro -odotusten ja oman arvonsa korjaamisen aikana oman arvonsa kaksi voimaa ovat nousseet lisääntymiseen.

Kotimurismimarkkinat alkavat ylittää odotukset, ja syntynyt ”Internet Celebrity” -kohde lisää matkailun kulutuksen suosiota.

Matkailualan edut julkaistiin useissa lomissa, kuten uudenvuodenpäivä, kevään festivaali, Qingming ja muut lomat.Heidän joukossaan Tianshuin ja mausteisen mausteisen suosio on ajonnut merkittävästi paikallista matkailualalla. Matkailuvirasto).Internetin määränpään joukossa Kaifeng keräsi myös matkailun kulutuksen erinomaisen suorituskyvyn.Kaifengin asiaankuuluvien osastojen julkaisemien tietojen mukaan Kaifeng Cityssä Qingming -loman aikana kasvoi 28,96%ja 51,8%vuoden vuodessa ja vastaavasti 134,2%ja 138,8%.

Kohteen nettojulkkisvaikutus litistyi tietyssä määrin, ja matkustajavirtausvaihtelut muut kuin vapaa -ajanjakson aikana jatkoivat useiden turistien kulutuskohteiden luomista.Tongcheng Travel- ja muista pääalustayrityksistä on tullut yksi tärkeimmistä edunsaajista.Tiedot osoittavat, että viikolla Tianshuin mausteisen ja suosion jälkeen saman viikon Tianshuin matkustusalusta Gansussa oli kasvanut 186%.Kun Kaifengistä tuli uuden Internet -julkkis uuden määränpää ”Wang Po sanoi media”, Kaifengiin liittyvien luonnonkauniiden pisteiden viikoittainen matkailuhakujen suosio TongCheng Travel -alustassa nousi yli 7 kertaa edellisestä kuukaudesta, ja lippuvaraus lisääntyi mukaan Yli kaksi kertaa kuukausi -kuukaudessa.

Loma -matkailumarkkinat vuoden alussa ovat yleensä alkaneet hyvin, etenkin kultaisen viikon ja kevään festivaalin Qingming Holidays on huomattavasti parempi kuin odotettiin.Kulttuuri- ja matkailuministeriön julkaisemien asiaankuuluvien tilastojen mukaan uudenvuodenpäivänä, kevätfestivaalilla ja Qingmingillä vuonna 2024 olivat 135 miljoonaa, 474 miljoonaa ja 119 miljoonaa ihmistä. , kasvuvauhti oli 9,4%, 19%ja 11,5.Erityisesti Qingming -lomien tasot viettävät enemmän kuin vuoden 2019 ajan.

Myös tärkeänä solmuna matkamarkkinoiden ensimmäisellä puoliskolla, kevään festivaalin ”transkripti” vuonna 2024 oli myös erittäin häikäisevä.Liikenneministeriön julkaisemien tilastojen mukaan vuonna 2024 pidetyssä kevään festivaalissa koko maassa lähetettiin 484 miljoonaa matkustajaa, mikä oli 17 prosenttia vastaavan ajanjakson aikana vuonna 2019, ja päivittäinen keskimääräinen lähetys 12,089 miljoonaa ihmistä , ennätyksellinen;Lisäksi kansainvälisten lentojen kiihtyneen palautumisen ja Kiinan ”Visa -vapaan ystävien ympyrän” nopean laajentumisen myötä myös pääsy- ja poistumismarkkinat kiihdyttävät palautumista.Kansallisen siviili -ilmailuhallinnon julkistamat tilastot osoittavat, että tämän vuoden helmikuussa siviili -ilmailun kansainvälisten lentojen matkustajien määrä oli 4,892 miljoonaa, joka on jatkanut yli 80 prosenttiin samasta ajanjaksosta vuonna 2019.Maaliskuussa kansainvälisten reittien kapasiteetin palauttaminen kiihtyi ja tarjosi vahvan tuen kansainvälisten matkamarkkinoiden palautumiselle vuoden ensimmäisellä puoliskolla.Air China, Southern Airlines, suotuisat lentoyhtiöt, kevät- ja syksyn lentoyhtiöt jne.

Tärkeimpien tietoikkunoiden, kuten uudenvuodenpäivän, kevään festivaalin, Qingming Holiday- ja Spring -festivaalin, toistuvan varmennuksen jälkeen pääomamarkkinat ovat jatkaneet kotimaisen matkailualan odotusten parantamista.Tämän vuoden tammikuun alusta Qingming -festivaaliin, osakkeiden matkailuala nousi yli 40 %, ja TongCheng Travelin kaltaisten päähintan osakekurssi ylitti yleensä 50 %.

Ydinindikaattorit saavuttivat ennätyksellisen korkean ja maksoivat ensimmäisen osingon ensimmäistä kertaa.

Makro -odotusten jatkuvien hyvien odotusten tilanteessa kauniista 2023 Tongchengin matkailusta koskevasta talousraportista on tullut suurin sisäinen syy tukea sen jatkuvaa nousua sen osakekurssiin.Taloudellisen raportin tietojen mukaan TongCheng Travelin liikevaihto vuonna 2023 saavutettiin 11,896 miljardin yuanin liikevaihto, joka on 80,7%vuoden nousu, nousu 60,7%vuoden 2019 yli, mikä on ennätyksellinen.Nettotuloksen mukauttaminen oli 2,2 miljardia yuania, kasvua 240,3%vuoden vuodessa, mikä on 42,4%nousu samaan ajanjaksoon vuonna 2019.Ydinliiketoiminnan kannalta majoitusliiketoiminnan liikevaihto oli 3,9 miljardia, vuoden kuluttua 61,5%: n kasvusta 65,4%verrattuna samaan ajanjaksoon 2019; %Vuosi -vuosi, kasvu 33,5%verrattuna samaan ajanjaksoon vuonna 2019.

Vuonna 2023 myös TongCheng -matkan toimintatehokkuus on lisääntynyt huomattavasti. Toisaalta tapahtuma -arvo saavutti ennätyksen 241,5 miljardia yuania, lisäys 96,8%vuoden aikana ja kasvu 45,4%samaan verrattuna samaan verrattuna samaan Aika vuonna 2019.Toisaalta palkattujen käyttäjien mittakaava on lisääntynyt huomattavasti. Vuosi kasvoi 25,2%, mikä on 54%: n kasvu samana ajanjaksona vuonna 2019.

Tuloa ja muita indikaattoreita saavutti ennätyksellisen korkean, TongCheng Travel julkaisi ensimmäisen osinkosuunnitelman listauksen jälkeen.Vahva suorituskyky on päällekkäin ensimmäiselle osinkolle, ja Tongcheng Travelin jatkuvan nousevaan matkahinnan luontaiseen liikkeellepanevaan voima on täynnä.Maaliskuusta 2024 lähtien Damo, Goldman Sachs, BOC International ja Jiaotin International ovat nostaneet Tongcheng Travelin tavoitehinnan ja antaneet positiivisia näkymiä sen tuleville suuntauksille.Institutionaaliset sijoittajat suhtautuvat optimistisiin TongCheng Travelin tulevaisuuden kasvunäkymiin, pääasiassa kahdesta näkökulmasta: yksi on, että kotimaiset matkailumarkkinat alkavat ylittää odotukset ja kysyntä on vahva; Toimintatehokkuus ja monipuolinen liiketoiminta rakenteen jatkuva kasvupotentiaali on valtava.

”Toukokuun päivä” -lomakerroksen kulutus on vahva, ja matkailumarkkinoiden odotetaan vahvistavan matkailumarkkinoita vuoden ensimmäisellä puoliskolla

Saavuttuaan huhtikuun keskipitkällä, ”1. toukokuuta” loma -matkailun matkasuunnitelmavaraus lämmitettiin nopeasti, ”yksi lippu on vaikea löytää” junaliput ja myös lentolippujen hinta suosituissa turistikohteissa nousi merkittävästi.TongCheng Travelin julkaiseman ”toukokuun päivä” -tietojen mukaan Qingming -loman ”1. toukokuuta” liittyvä matkailuhakemus kasvoi yli 7 kertaa edellisestä kuukaudesta.Kaikista näkökohdista julkaistujen tietojen perusteella ”1. toukokuuta” vuoden ensimmäisellä puoliskolla jatketaan kevätjuhlia ja Qingmingin hyvää suuntausta. Suuri todennäköisyys saada hyviä tuloksia.

Loma -matkailu on tärkeä ”ikkuna” teollisuudelle ja sijoittajille matkailumarkkinoiden yleistä suorituskykyä. .Tämä voidaan nähdä myös Qingming -sektorin kehityksestä Qingming -sektorin jälkeen: Kahden viikon kuluessa Qingming -loman jälkeen osakkeiden ja Hongkongin osakkeiden matkailuala on noussut eri asteille.Lisäksi pääomamarkkinoiden viimeaikaisten vaihtelujen edessä Hongkongin osakkeiden turistikierresektori on yksi suhteellisen ”lähi -alueiden vastaisista” -sektoreista.

You May Also Like

More From Author