2024 "Nestemäinen tiedekurssi" laskeutui Fujianiin vanhojen alueiden ja saarilasten syrjäisille alueille.

4 min read
Kiinan tiede- ja teknologiamuseon yhdessä käynnistämän 21. toukokuuta vuoden 2024 ”siirtolaisten tiedekurssin” neljäs pysäkki, opetusministeriön propagandakoulutuskeskus ja Douyin laskeutuivat Fujianiin, joka aloittaa viikon suositun tiedetoiminnan viikon.Tapahtumaan osallistuvat Douyin ”1. kesäkuuta lahja” etukäteen.Akateemikoista, professoreista ja kopioista koostuva asiantuntijaryhmä on nyt käynyt 19 Guangxin, Henanin, Gansun ja Fujianin kaupunkikunnan ja keskiasteen koulussa, jolloin yli 4000 oppilasta on hauskaa tieteen popularisointikursseja.
2024 ”Maahanmuuttajatieteiden kurssi” Fujian seisoo Mingxin läänin Chengguanin peruskoulussa, Sanming City, käynnistettiin
Suosittu tiedetapahtuma tapahtui samanaikaisesti ”kesäkuun 1.” lastenpäivää. Se muutti perinteistä opetuksen muotoa ja lisäsi rikkaan kokeellisen vuorovaikutuksen saadakseen lapset onnelliseksi oppia tietoa.@鱼@嗑 嗑 嗑 @@@@@, samoin kuin tohtori Wu Haohao, Xiamen Universityn maatieteen ja tekniikan laitoksen suosion asiantuntija, menee Fujianiin vastaavasti monia peruskouluja, kuten Mingxi County , Pingtanin lääni, Longyan City ja muut paikat yhdistettynä alueellisiin ominaisuuksiin, jotka ovat lasten suositun tieteen, eläinten ja kasvien sekä muinaisen arkkitehtuurin tietämys.Fujianin maakunnan tiede- ja teknologiamuseon ja paikallisten tiede- ja teknologiayhdistysten asuntovaunu sijoitetaan myös kampukselle mobiilitieteellisen näyttelyiden järjestämiseksi ja suosittujen tieteen näyttelyiden sarjalle. Mobiilinäyttelyt.
@Xia Zhendong Jingdezhenin 13. keskiasteen koulusta, Jiangxi, on fysiikan opettaja.Jotta nykyinen olisi intuitiivisempi, hän teki oman ”ukkosen ja sähköisen henkilökunnan”.Fujian -aseman ”Liquid Science -kurssin” aikana hän tulee Pingtanin Beizhengin kaupungin keskuskouluun tuomaan täällä lapsille tieteellisen ”taikuuden”.
Fujianin maakunnassa ”maakunnallisena puuna” Banyan -puu ei ole vieras lapsille, jotka kasvoivat Fujianissa.Kiinan tiedeakatemian@中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国 中国@中国@@@@@@@PhD.Shi Jun ampui joukon banyan -puita eri muukalaisten ja näyttivät koko prosessin Netrizensin tavanomaisten taimien varhaisessa vaiheessa, ja jätti onton ja tyhjän reikän säiliön jälkeen ja jätti onton ja tyhjän reiän. .Tällä kertaa ”moraalisen luonnontieteiden kurssilla” hän opettaa otsikon ”mitä kasvitieteilijä tekee” paljastaakseen Guzhu Centerin ala -asteen lasten todellisen ”kasvitieteilijän” Yongdingin alueella, Longyan Cityssä, ja vie lapset demystify the the Yleisten kasvien mysteeri elämässä.
Fujianin pyöreä maa -rakennus on upea maailma.Douyin, muinainen rakennustieto ”Lasten painos lastenlehden lastenversion tietosanakirja”, kertoi, että Yang Dawei ilmestyy Longyaniin, selittäen Fujianin muinaisen arkkitehtuurin yli 100 maaseudun ala -asteen oppilaasta Tuloun luonnonmuseon hauskaa tietoa Tuloun luonnonmuseossa.Yang Dawein videossa hän maalasi usein harjalla puhuessaan tietopisteistä.
Copucky Zhang Yiliangin tieto lasten populaarisesta tieteen vesiviljelystä
Lisäksi meribiologian tohtori Wu Haohao ja Xiamen Universityn maatieteen ja tekniikan laitoksen tieteen popularisointikomissaari suoritti tieteen opetuksen luonnontieteellisestä opetuksesta ”Elämän syklin valtameren” tittelin kanssa. Ihmiset, Zhang Yiliang, joka on jatko -opiskelija Kiinan valtameren yliopistossa yhdessä oman kokemuksensa kanssa esitelläkseen lapsia lapsille ”mikä on” vesiviljely ”-opiskelija 985 -yliopistossa” ja jakaa vesituotteiden hauskanpitoa; Dekooderi ”Hirviö valtamerellä” -söpö, älykäs ja älykäs tappajavalaan liittyvä tieto.
Näiden luentojen kofereilla on yhteinen piirre: tieteellisen tiedon levittäminen onnellisuudessa.Lyhyiden videoiden jälleenrakennuksen jälkeen epäselvä tieto voi myös tulla eläväksi ja mielenkiintoiseksi.Vuonna 2023 Popular Science Popularision -videon lisääntyneen popular Science Science Popularision -videoiden lukumäärä.Tiedetieteen popularisointi, turvallisuuskasvatus, lastentarhat, eläin- ja kasvitiedot, maalaus käsityöt jne. Ovat suositumpia.Teini -ikäisten suosittujen tieteiden luojat ovat saavuttaneet kymmeniä tuhansia suosittuja luonnontieteiden luojia.Ennen ja sen jälkeen ”1. kesäkuuta”, foorumi kutsuu myös enemmän ala -asteen opettajia ja nuoria, jotka rakastavat pelata tieteellisiä kokeita ”taikuusluokkahuoneiden” luomiseksi verkossa, jotta lapset voivat korjata uuden kokemuksen lastenpäivästä poistumatta kotoa .
On todettu, että Yang Yong Fujian Science and Technology Museum -museo sanoi ”Migraafisen tiedekurssin” Fujian -aseman käynnistämistilaisuudessa, joka on kahdeksannen ”kansallisen tieteen ja teknologian työntekijöiden päivä”, tutkijat, Douyin Copper ja muut monipuoliset sosiaaliset resurssit ovat. Yhdistettynä paikallisen tiede- ja teknologiamuseon ja koulutusresurssien kanssa, jotka suorittavat mobiilitieteen popularisointia ja vanhojen alueiden ja saarten kouluissa. Kahdeksan -Fujian -maa, jotta tiede ja tutkijat kunnioittaisivat sosiaalista muotoa.(Liu Rui)
Lähde: Guangming.com
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author