2024 Pekingin perheen koulutuksen teeman viljelyharjoittelu alkaa

Qianlong -uutiset 29. maailman maailman lukupäivän yhteydessä ”Kommunikoi ja tee kodisi lämpimämpi” vuonna 2024 Pekingin perheen koulutuksen teeman viljelykäytäntö käynnistettiin virallisesti Pekingin kaupunkikirjastossa.CCTV -lastenohjelman isäntä Hong Guoguo ja vihreät kuplat palkattiin julkiseksi hyvinvointilähettilääksi viljelemään Pekingin perheen koulutusteeman teemaa vuonna 2024.
Professori Bian Yufang, psykologisen terveyden ja koulutuksen instituutin johtaja ja Pekingin normaalin yliopiston lasten perheen koulutuskeskuksen johtaja, suorittaa ”viestinnän, lämpimän kodin” teeman syvän tulkinnan ja selittää viestintätaidot näkökohdista kognitio, tunteet, motivaatio ja käyttäytyminen vastaavasti. .
Yhdistettynä ”4.23” -kirjapäivään satoja kirjoja kerättiin suuriin kustantamoihin, jotka kutsuvat asiantuntijoita eri aloilla, kuten lasten psykologia, koulutus ja julkaiseminen valitsemaan 20 kirjaa ”Viestinnän” teemasta. , Julkaise ”Communication” -teemakirjan luettelo paikan päällä ja anna lasten edustajien teemakirja. Toivon, että he ymmärtävät lukemisen voiman ja tulla paremmaksi itse lukemalla henkistä maailmaa.
Ge Bing, lapsikirjallisuuskirjailija ja kiinalaisen kirjailijoiden yhdistyksen jäsen, jakoi päätarkoituksen keskittyen ”rakkauden keräämisen sataman kommunikointiin” yhdistettynä henkilökohtaiseen kokemukseen ja luomiseen, kertoen perhe -elämän kokemuksen apua kirjoittamiseen.
Vuodesta 2020 lähtien kunnallinen naisliitto, kunnan koulutuskomissio ja kunnallinen tulli- ja teollisuuskomissio ovat jatkaneet yhdessä vuoden perhekoulutuksen teeman harjoittamista. Teeman käytännön aktiviteetit ja tutkitaan uuden perheen koulutuksen mallin luomista.Tänä vuonna se vie ”viestinnän ja lämmittää kodin” vuoden ohjaajan teemana. Perheen sosiaalinen koulutus, puolustaja perheenjäsenet mukautuvat heidän väliseen viestintään, viljelevät lapsia ja lapsia vastuuvapauden aikana, oppivat kuuntelemaan ja luomaan yhdessä lämpimän ja harmonisen perheen ilmapiirin.
Järjestäjä järjestää huhtikuusta lähtien ”XINRUI PROJECT” -perheen ohjausfoorumin Pekingin kaupunkikirjastossa joka kuukausi kutsuakseen asiantuntijoita asiaankuuluvilla aloilla suorittamaan 8 peräkkäistä peliä perheen koulutusaiheiden, kuten lasten psykologian, lasten kasvu, vanhempien ja lasten viestintä ja muut perheen koulutusaiheet.
Lähde: Qianlong.com
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author