2024 Shanghain 27. päivä: Vapaa -ajan välipaloja ja juomia ja juoma -näyttelyä, johda elintarviketeollisuuden uutta suuntausta

3 min read

Shanghai 2024: Leisure -välipalat ja juomat ja juomat Expo, johtaa elintarviketeollisuuden uutta suuntausta

Shanghain syksyllä Shanghaissa tapahtuma, joka johtaa elintarviketeollisuuden uutta suuntausta, on alkamassa.Vuonna 2024 Shanghain vapaa -ajan välipalat ja juomat ja juomat Expo herätti globaalin elintarviketeollisuuden huomion ainutlaatuisella viehätys- ja eteenpäin suuntautuvalla näkökulmalla.Tämä näyttely pidetään Shanghain uudessa kansainvälisessä Expo -keskuksessa 12. -14. Marraskuuta 2024. Sen tavoitteena on edistää elintarviketeollisuuden innovaatiota ja kehitystä osoittamalla viimeisimmät vapaa -ajan välipalat ja alkoholijuomat.

Shanghai on kansainvälisenä metropolina ollut aina elintarviketeollisuuden kehityksen eturintamassa.Tämän näyttelyn hallussapito ei vain osoita Shanghain johtavaa asemaa elintarviketeollisuudessa, vaan heijastaa myös sen päättäväisyyttä edistää teollisuuden innovaatiota ja kehitystä.Näyttelypaikalla yleisö pystyy arvostamaan vapaa -ajan välipaloja ja juomia ja juomia kaikkialta maailmasta ja tuntemaan elintarviketeollisuuden uuden suuntauksen ja uuden suuntauksen.

Vapaa -ajan välipala -näyttelyalueella yleisö näkee erilaisia ​​välipalatuotteita, perinteisistä karkeista, kekseistä, nouseviin pähkinöihin, hunajaan sekä terveellisiin ja ravitseviin ruokia korvaaviin ruokia, kaikki osoittavat satunnaisten välipalamarkkinoiden monipuolistamisen ja persoonallisuuden.Nämä tuotteet eivät vain täytä kuluttajien makuhermojen tarpeita, vaan myös innovaatiota ravitsemuksessa, terveydessä ja maussa, mikä johtaa vapaa -ajan välipalateollisuuden kehityssuuntausta.

Viini- ja juoma -näyttelyalue on yhtä jännittävä.Tässä ovat maailman tunnetut viinimerkit, mukaan lukien punaviiniä, valkoviiniä, olutta ja erilaisia ​​mehujuomia, toiminnallisia juomia jne.Näillä juomilla ja juomilla ei ole vain erinomaista laatua ja ainutlaatuista makua, vaan myös innovaatioita pakkaussuunnittelu- ja markkinointistrategioissa, mikä tuo uuden kokemuksen kuluttajille.Samanaikaisesti näyttelyalueen maistamistoiminnot tarjosivat yleisölle myös erinomaisen tilaisuuden ymmärtää viinikulttuuria ja maistaa viiniä.

Viimeisimpien tuotteiden näyttämisen lisäksi tämä näyttely kiinnittää huomiota myös alan vaihtoihin ja yhteistyöhön.Näyttelyn aikana pidettiin monia teemafoorumeita, seminaareja ja muita aktiviteetteja, jotka kutsuivat alan asiantuntijoita, tutkijoita ja yritysten edustajia keskustelemaan elintarviketeollisuuden innovaatioista ja kehityksestä.Nämä aktiviteetit eivät tarjoa pelkästään näytteilleasettajille foorumin osoittaa vahvuutensa ja laajentaa kumppaneita, vaan myös tuoda uusia ideoita ja ilmoitusta koko teollisuudelle.

Lisäksi tämä näyttely kiinnittää erityistä huomiota innovatiivisten elementtien esitykseen.Monet näytteilleasettajat toivat innovatiiviset tuotteet ja uudet tekniikat, jotka osoittavat elintarviketeollisuuden uusimmat saavutukset T & K -kehityksessä, tuotannossa ja markkinoinnissa.Näillä innovatiivisilla tuotteilla ei ole vain korkeampaa laatua ja makua, vaan sillä on myös merkittäviä etuja ravitsemuksessa, terveydessä, ympäristönsuojelussa ja kestävyydessä ja lisäävät uutta elinvoimaa elintarviketeollisuuden tulevaan kehitykseen.

On syytä mainita, että tämä näyttely kannattaa myös aktiivisesti terveellisen ruokavalion käsitettä.Näyttelyalueella yleisö voi nähdä monia terveellisiä ruokia, kuten matala sokeria, matala -rasvaa, korkeaa kuituvälipaloja ja juomia, joissa on runsaasti vitamiineja ja mineraaleja.Nämä tuotteet eivät vain täytä kuluttajan kysyntää terveelliselle ruokavaliolle, vaan heijastavat myös elintarviketeollisuuden positiivista roolia terveellisen elämäntavan edistämisessä.

Samanaikaisesti tämä näyttely kiinnittää myös huomiota ympäristönsuojelu- ja kestävän kehityksen kysymyksiin.Monet näytteilleasettajat osoittavat pyrkimyksensä ja saavutuksensa ympäristönsuojelupakkauksissa, energiansäästössä ja päästöjen vähentämisessä ja heijastavat elintarviketeollisuuden vastuuta vihreän kehityksen edistämisessä.

You May Also Like

More From Author