Ekologia- ja ympäristöministeriö julkaisi kansallisen ilmanlaadun ennustekokouksen tulokset huhtikuun jälkipuoliskolla

Kiinan ympäristövalvontaasema ja keskusmeteorologinen observatorio ja kansallinen meteorologinen observatorio, kansallinen ilmansaasteiden ehkäisy tullikeskus jne. Suorittaa kansallisen ilmanlaadun ennusteyhdistyksen 16. huhtikuuta – 30. huhtikuuta 16. huhtikuuta – 30. huhtikuuta.
Huhtikuun jälkipuoliskolla koilliseen, Etelä -Kiinaan ja Lounais -alueeseen hallitsivat huippuosaamisen. Lievä saastuminen tai lyhyen aikavälin kohtalainen pilaantuminen voi tapahtua Hebein eteläosassa, Jangtse -joen suiston ja Ningxian pohjoisosassa.Keski- ja myöhäisen jakson lämpötilan nousun vuoksi Peking -Tianjin -hebei ja ympäröivillä alueilla ja lounaisalueilla voi esiintyä PM2,5 ja otsoniyhdisteen pilaantumista.Hiekan ja pölyn sää vaikuttaa keskimääräiseen tai vakavaan pilaantumiseen Xinjiangin pohjois- ja itäisissä kaupungeissa, ja eteläisen Xinjiang johtuu pääasiassa keskitason tai vakavasta pilaantumisesta, ja vakavaa pilaantumista voi tapahtua tietyllä ajanjaksolla.
Beijing -Tianjin -Hebei ja ympäröivät alueet: Huhtikuun jälkipuoliskolla varhaisessa vaiheessa olevat yleiset diffuusio -olosuhteet olivat keskimäärin. Lämpötilan nousu, hapen lievää pilaantumista voi tapahtua.
PEIJING: Huhtikuun toisella puoliskolla yleiset diffuusio -olosuhteet varhaisessa vaiheessa olivat suotuisat, ja diffuusio -olosuhteet myöhäisen termin keski- ja myöhäisissä vaiheissa muuttui vähitellen.16. päivänä korkean paine- ja pohjoisvihan vaikutuksista johtuen diffuusio -olosuhteet ovat suotuisat ja ilmanlaadun odotetaan olevan hyvä. Keskikerroksen lämpötila on noussut. Joidenkin ajanjaksoiden mukaan se voi tapahtua lievän pilaantumisen vuoksi.18. -24.Ensisijaiset epäpuhtaudet ovat pääasiassa PM2.5 ja otsoni.
Jangtse -joen suistoalue: huhtikuun jälkipuoliskolla alueen eteläosa on pääasiassa hyvä ja keskus- ja pohjoiset osat ovat pääasiassa lievää pilaantumista.
FENWEI Plain: Huhtikuun toisella puoliskolla suurin osa alueista vaikutti sademääräprosessiin 18-20, 26-28 ja märänpoistoolosuhteet olivat suotuisat; ylävirran hiekkaa ja pölyä, ja lyhyen aikavälin hiekan ja pölyn säätä voi esiintyä; lopun ajan aikana diffuusio -olosuhteet ovat yleensä, ja suurin osa alueen ilmanlaadusta perustuu pääasiassa hyvään ja lievään pilaantumiseen.
Koillis -alue: Huhtikuun toisella puoliskolla kylmäilmatoiminta on yleisempiä, ja alueen yleiset diffuusio -olosuhteet ovat parempia. paikallinen alue.
Etelä -Kiinan alue: Alueen yleinen ilmakehän diffuusio ja märkäpoistoolosuhteet olivat hyvät ja ilmanlaatu oli pääasiassa erinomainen. olivat saastuttavia.Ensisijaiset epäpuhtaudet ovat pääasiassa otsoni tai PM2.5.
Lounaisalue: Huhtikuun jälkipuoliskolla suurin osa lounaisalueen yleisistä diffuusio -olosuhteista oli keskimäärin.
Luoteisalue: Huhtikuun toisella puoliskolla suurin osa alueesta vaikutti useita kylmän ilman kierroksia. Yleiset diffuusio -olosuhteet olivat hyvät, ilmanlaatu oli pääasiassa hyvä ja paikallisella alueella voi tapahtua lievää pilaantumista.
(Päällikkö Taiwan CCTV -toimittaja Jiang Xiaoping)
Lähde: CCTV News -asiakas asiakas
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author