Kansallinen ekologinen ympäristöosio hallitsee "yksi kuva" alun perin "vihreän hallitsijan" saadakseen vihreän kehityksen

Mikä teollisuus sopii kehitykseen?Kuinka välttää projekti sokeasti?Kuinka ekologinen kunnostaminen tietyllä alueella voi tehdä yhteistyötä muiden paikkojen kanssa?Näiden vaadittavien vastausten edessä mikä tahansa kaupunki tarvitsee ”vihreän hallitsijan” punnitakseen.
Muutama päivä sitten ”Kiinan kommunistisen puolueen keskuskomitean yleisen viraston mielipiteet ekologisen ympäristöympäristön jaoston vahvistamisesta ekologisen ympäristön jaoston hallinnasta”. ”Vihreä hallitsija”.
Yksi piiri ja yksi strategia
Ekologisen ympäristön jaoston hallinnan tarkoituksena on varmistaa ekologiset toiminnot ja parantaa ympäristön laatua.
Vuonna 2017 Kiina käynnisti ekologisen ympäristön kaavoituksen hallinnan ja hallinnan. Vuoden 2021 lopussa maakunnan ja kunnallisen tason ekologisen ympäristön hallinta- ja valvontasuunnitelma koko maassa valmistui ja toteutettiin kokonaan.Tällä hetkellä Kiina on alun perin muodostanut joukon ekologisia ympäristön jaosten hallintajärjestelmiä, joilla on yleinen kattavuus, osastojen välinen yhteistyö ja monielementtien kattava kattava ekologinen ympäristö, ja laatii eriytetyt ja hienostuneet ekologiset ympäristön sisäänpääsyluettelot ”yhden yksikön mukaisesti, yhden yksikön mukaisesti, Yksi strategia ”.Tämän vuoden maaliskuun lopussa Kiina on asettanut 4 4604 ekologista ympäristövalvontayksikköä.
Mikä on ekologisen ympäristön jaosten hallintayksikön perusta?
Eri tekijöiden, kuten ilmakehän, veden, maaperän ja valtameren, jakautumisen perusteella Kiina on rajautunut ekologisen ympäristön jaosten kolme alueellista valvonta -aluetta: ensisijaisten suojeluyksiköiden, keskeisten hallinta- ja valvontayksiköiden sekä yleiset valvontayksiköt.
Toimittajan ymmärryksen mukaan ensisijaisten suojausten, keskeisen hallinnan ja valvonnan sekä yleisen hallinnan ja valvonnan osuuden osuus oli vastaavasti 55,5%, 14,5%ja 30,0%.Ensisijaisten suojausyksikön on suoritettava ekologisen suojelun punaisen viivan tulokset, ja punaisen linjan ulkopuolella olevat lait ja asetukset vaativat selvästi muita tärkeitä ekologisten toimintojen alueita, jotka vaativat suojaa, kuten juomavesilähteiden suojelualueet, tärkeät kosteikot jne. Avainsuojaus; Intensiiviset alueet, teollisuuden agglomeraatioalueet ja ympäristön laatu.
Miksi ekologisen ympäristön osien hallinnan pitäisi hallita?
Kiinan tekniikan akatemian akatemian Wang Jinnanin näkökulmasta Kiinan ekosysteemi on monimutkainen ja monipuolinen, ja ekologinen ympäristötila on ilmeinen. systeemisen hallinnon tarpeet.Aikaisemmin makrokehitys- ja suojausmalli määritettiin pääasiallisen toiminnallisen alueen strategian avulla, mutta sen on silti toteutettava hienostuneempi ekologinen ympäristönsuojelu ja hallinto tukemaan paremmin vihreän alhaisen hiilihuoneen muutosta ja kehitystä.
”Ekologisen ympäristön jakamisen ja valvonnan hallintaa edistävästi on pääasiassa Kiinan eri alueiden ominaispiirteitä. Laadimalla luokittelu- ja valvontastrategia ratkaisujen tunnistamiseksi ongelmista ratkaisuihin, erilaisten hallinnan ja teknisten keinojen integroidun soveltamisen ja teknisten keinojen integroidun soveltamisen, Vihreän hallitsijan perustaminen ja ekologisen ympäristönhallinnan vahvistaminen. uuden kehityskonseptin toteuttamiseksi ja uuden kehitysmallin rakentamiseksi.
Tarkka ohjaus
Ekologisen ympäristön osien hallinta on tarkka.
Painatus- ja värjäysteollisuus on teollisuus, jolla on suuri energiankulutus ja jäteveden vastuuvapaus Jiangyin Cityssä, Jiangyin Cityssä, Jiangsun maakunnassa.
Tulostus- ja värjäysteollisuuden kehittämisen kehittämisen estämiseksi painatus- ja värjäysteollisuuden kehitystila Jiangyin City toteutti ”toteutussuunnitelman” kolmen rivin ja yhden ”ekologisen” hallinnointiin ja hallintaan Ympäristönjako Wuxi Cityssä ”ja muotoili ja julkaisi” Jiangyin Cityn painatus- ja värjäysteollisuuden erityiskorjaus- ja parannussuunnitelman (2023-2030) ”” ”” ”” ”” ”” ”” ”keskittyminen” millaiseen tulostukseen ” ja värjäys agglomeraatioalueet rakentaakseen ”ja” kuinka erottaa hallinta ”ja muut näkökohdat, edistävät tulostus- ja värjäysteollisuuden korkealaatuista kehitystä korjausoperaatiossa.
Jiangyin City käytti täysin ekologisen ympäristön jaosten hallinnan ja valvonnan tuloksia ja suunnitteli 4 painatus- ja värjäysagglomeraatiota Changjingissä, Zhouzhuangissa, Xu Xiakeissa ja Winchissä.Sisään Jiangyin Quanyi Textile Co., Ltd: n työpajaan.”Kun yritys siirtyy uuteen puistoon, se on toistettu ja päivitetään kaikki vanhat laitteet.” Lisäksi työvoiman määrä vähenee 20%, energiankulutus vähenee 30%ja tuotteen laatu paranee. ”
Tsinghuan yliopiston professori Liu Yi sanoi: ”Ekologisen ympäristöosioon hallinnan ydinominaisuudet ovat spatialisointi, integraatio ja hienosäätö. Perustuu monielementtien integraatioon ekologinen ympäristöhallintayksikön rajaustekniikka, integroi ja toteuttaa ekologisen ympäristönhallinnan vaatimukset Kunkin elementin osion vaatimukset eri ohjausyksiköille, määritä ekologinen ympäristöhallintayksikkö ja eriytetty ekologinen ympäristöluettelo, joka edistää suuresti monimuotoisen hallintayhteyden integroinnin, funktionaalisen osiotilan ja hienostuneiden ekologisten ympäristönhallintatoimenpiteiden yhdistelmää.
Yhä useammat paikat ovat maistaneet ekologisen ympäristön osion hallinnan ”makeutta”.
Sichuanin provinssi on löytänyt ekologisen ympäristön jakautumisen hallinta ja hallinta, että maakunnan 29 hiilen louhinta -alueella on noin 3/4 kaivosalueista historiallisista syistä.Ekologisen ympäristön jaosten hallinta- ja valvontatulosten paikallinen käyttö arvioi tarkasti hiilikaivoksen suunnittelun ja prioriteetin suojausyksikön välistä suhdetta, täydensi suunnitellussa ympäristöarvioinnissa tunnistetun ekologisen herkkyysvyöhykkeen tunnistamista sekä ehdotettujen optimointi- ja sopeutumisehdotuksia Suunnitelmassa, joka ei täyttänyt hallinto- ja valvontavaatimuksia ja lakeja ja -sääntöjä. Hiiliteollisuuden laatukehitys Sichuanin maakunnassa.
”Käytä kattavasti teknisiä keinoja, kuten isojen tietojen fuusion, koneoppimisen ja alueellisen analyysin, määritä älykkäiden arviointien hallintavälineitä, jotka perustuvat ympäristön saatavuuteen perustuen alueellisiin yksiköihin ja tukevat kattavaa päätöstä , projektien hyväksymisaika joillakin alueilla on lyhennetty viikosta ’Tianiin’. Sovellusjärjestelmä muodosti alun perin kansallisen ekologisen ympäristön kaavoituksen hallinnan ’yhden kuvan’ hallinnasta. ”Liu Yi sanoi.
Lähteen ehkäisy
On kriittistä estää ekologisen ympäristön lähde.
”Kiinan taloudellinen ja sosiaalinen kehitys on tällä hetkellä alkanut vihreän ja alhaisen hiilihiilisyytön kiihdyttämisen korkealaatuisen kehityksen vaiheeseen. Ekologisen sivilisaation rakentaminen on edelleen kriittisellä stressipino- ja lastausjaksolla.
Shuangyashan City, Heilongjiangin maakunta on kaupunki, jossa on myös metsiä, kosteikkoja, rakeita ja hiilikenttää.Ekologisen suojelun ja taloudellisen kehityksen huomioon ottamiseksi Shuangyashan City hallitsee lähtökohtana ekologista ympäristöaluetta, yhdistää alueellisen asettelun hallinnan, energiavarojen hyödyntämisen, epäpuhtauspäästöt ja muut vaatimukset, ohjaamaan suuria hankkeita sivuston valitsemiseksi , kohtuudella ohjata teollisuusasettelu ja hallinta lähteestä.
Projektin pääsyvaiheessa Shuangyashanin ekologinen ympäristötoimisto, joka osallistuu hiilimateriaaliin osakeyhtiöön, vuotuinen tuotanto on 100 000 tonnia litium -akkumateriaalihankkeita.Vastauksena sivuston valintasuojauksen ongelmaan hankkeen pääsyanalyysin aikana Shuangyashan City Ecological Environment Bureau käyttää yhtä koordinaattivahvistusta ja satelliittikarttavertailua sivuston valintavaihdon ongelman ratkaisemiseksi ja auttamaan yrityksiä parantamaan ”Kolme riviä Projektin ympäristöarviointiraportin kolmannessa rivillä.
”Ekologisen ympäristöalueen hallinta parantaa pääasiassa lähteen ehkäisyjärjestelmää, joka perustuu ympäristön arviointijärjestelmään pääelimona: ensinnäkin paikallisesta mikrohallinnasta koko alueen hienoon hallintaan, parantaa lähteiden ehkäisyjärjestelmän systeemistä ja kattavuutta; Toinen on kompakti paikallisen puolueen ja hallituksen päävastuu, passiivinen vastaus aktiivisiin toimiin, toteutti lähteen ehkäisyn pistemäärän; Tarkista ”, mikä parantaa lähteen ehkäisyjärjestelmän tehokkuutta”. Koko maan ja avaruuden alueen vaatimukset, jotka lisäävät lähteen ehkäisyjärjestelmän kattavuutta. ”
Yhä useammat paikat ovat soveltaneet ekologisia ympäristöjaosioita lähteen ehkäisyyn.
Xuanzhou -alue, Xuanzhou, Anhuin maakunta, hallinnoi ilmakehän, veden ja maaperän ennaltaehkäisy- ja hallintaluokka piirtämällä pisteitä tai tuontia koordinaatit, yritykset kysely projektiin osallistuva ohjausyksikkö, projektipaikan valintarajoitukset , epäpuhtauspäästöjen hallinta, ympäristöriskien ehkäisy ja hallinta sekä resurssien kehittämisen tehokkuusvaatimukset ja muodostavat alueellisen yleisen valvontavaatimuksen raportin.
Anyang City, Henanin maakunta, integroi ekologisen ympäristön hallinnan kehitysvyöhykkeen kehityssuunnitelman laatimiseen ja ohjaa kehitysvyöhykkeen vihreää ja kestävää kehitystä suunnittelustasolta.
Nymfomaani
”Vuoteen 2025 mennessä ekologisen ympäristön kaavoitusvalvonnan hallinta on pohjimmiltaan vahvistettu, ja aluksi muodostetaan globaali kattavuus ja tarkka tieteellinen ekologinen ympäristöjakojen hallintajärjestelmä. Vuoteen 2035 mennessä ekologisten ympäristöosioiden hallinta, jolla on äänijärjestelmä, sujuva mekanismi,, vuoteen 2035. ja tehokas toiminta.(Toimittaja Liu Fawei)
Lähde: People’s Daily Ulversh Edition
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author