"Shenzhen Special Economic Zone News" vuoden 2024 Shenzhen City Rong Environment Index julkaistiin vuoden 2024 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.

2 min read
Shenzhen Urban Management ja kattava lainvalvontavirasto julkaisivat 12. huhtikuuta Shenzhen Municipal Rong -ympäristön kattavan indeksin tulokset vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä.Uudella vuonna kaupungit, alueet, kadut, yhteisöt ja vastuulliset yksiköt käyttävät tilaisuutta tervetulleeksi kevätfestivaalille, jatkavat ponnisteluja, työskentelemään todella ahkerasti ja konsolidoida ja parantaa kattavasti ja parantaa puhdistetun ja normalisoidun hallinnan tehokasta hallintaa Kaupunki. Uusi hotspot kansalaisten matkustamiseen syvästi.Ensimmäisellä vuosineljänneksellä kaupungin kaupungin kattava indeksi oli 90,94, josta on -paikan tarkastusindeksi oli 90,68 ja tyytyväisyysindeksi oli 93,21.
Keväällä Shenzhen -kukat aina täynnä silmiä.
Kaupungin 10 piirin (uudet piirit) joukossa Futian, Yantian, Nanshan, Baoan, Longgang, Longhua, Pingshan, Guangming ja muut 8 piiriä, kuten kaupungin kapasiteettiympäristö, ovat saavuttaneet A ja muina aikoina. ovat B.Kaupungin 74 kadun joukossa 7 katua ja kaupungin ympäristöä kattavat hakemistot ovat saavuttaneet A+: n, 53 kadua ovat A ja 14 katua ovat B.
Paikan puhtausindeksin suhteen Futian, Pingshan, Longgang, Baoan, Longhuan piiri saavuttivat A ja muina aikoina, ja muut piirit (uudet alueet) olivat B. kaupungin yleinen ympäristötaso pysyivät hyvällä, mutta tiet Likaiset, satunnaiset roskien ja roskien keräyspisteet. Ympäröivän alueen ympärillä on ongelmia. Suljettu, kuljetus ja anti -dodor.
Puhtausindeksin suhteen Futian ja Nanshanin piiri saavutti A ja muina aikoina, Yantian piiri on B, ja muut piirit (uudet piirit) ovat C -arvoisia aikoja. kuori tai likainen tai likainen, hyvin direena tai lika tai roskaa ovat edelleen näkyviä, ja erityinen oikaisu ja parannus on suoritettava.
Futian -piiri on järjestäytyneenä indeksin suhteen A+yhtäläisiä aikoja.Kaupungin kaupunki -tilauksen hallinta ja hallinta normalisoidaan, ja ei -moottoroituneiden ja jaettujen polkupyörien ilmiö on edelleen suhteellisen suuri. Kaupungin on vahvistettava korjaus.
Vihreän kokousindeksin suhteen Futian, Nanshan, Yantian, Longgang, Baoan, Longhua, Guangming, Luohun piiri ovat saavuttaneet yhtälön, ja Pingshanin piiri ja Dapeng New District ovat B. alastomuuden ja huonon kasvien kasvun suhteen, taso, taso. Vihreiden putkien hienosäätöä on parannettava edelleen.
Kaupungin wc -vallankumous on jatkanut etenemistä, ja julkisen wc: n rakentamisen taso ja johtaminen on edelleen parantunut.Chengzhongcun City on edelleen puutteet ja heikkoudet.
Shenzhenin kaupunkien johtamisesta ja kattavasta lainvalvontatoimistosta vastaava asiaankuuluva Miljoonaa kaupunkialueiden puita ”ja luo vihreää kauneutta korkealla laadulla. Puistokaupungit; Keskity näkyviin ongelmiin kaupungin kapasiteetin ympäristössä, yhdistä kansallisen sivistyneen kaupungin työ, järjestä” kauniit kaupunginosat ”, kaupunkikylissä ja Takaisin kadut ja kujat. hienostuneista hallintapalveluista kaupungissa.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author