Gen Z: n suuntaus muotisuuntausten kehityksestä: kapealla, miellyttävällä ja uusi mukavuus ovat suosittuja

5 min read
Kun JK -univormusta tulee katutyttöjen uusi muoti, kun miehet käyttävät vaaleanpunaisia ​​painetut t -paidat, tytöt pukeutuvat anteliaasti ylisuuriin, erilaisiin jaetuihin housuihin, yhä useammat miehet ja naiset … jättämättä huomiotta sukupolvia on ilmestynyt lavalla lavalle Muoti. He ovat valmiita menemään, rikkoen jatkuvasti rajaa, pelaamalla uusia trendielementtejä ja muuttuvat muotisuuntausten syntymisen lähteeksi.
JD: n 618 -ajanjakson aikana JD Data Research Institute julkaisi ”Generation 2021: n sukupolven muotisuuntauksen kulutustrendit”. ja elämän asenteet, jotka ilmaisevat itsensä, optimistisen ja positiivisen, ja joilla on paljon arvokkaita löytöjä eri alojen kehittämisessä.
Trendi 1: Kapea kauneus on suosittu
—— Sukupolvet mieluummin JK -univormut, komeat ja komeat, pari sarjaa parhaiten –
IRAI Consultingin tietojen mukaan vuonna 2019 kotimaani Pan -kaksi -ulottuvuuden käyttäjät saavuttivat 390 miljoonaa, ja kaksi dimensionaalista kulttuuria kattoivat Gen Z: n erittäin laajasti.
Viime vuosina JK -univormut, Hanfu ja Lolita -mekot, jotka rikkoivat z: n mittojen mitat sukupolveen, ovat käynnistäneet voimakkaan kulttuuriresonanssin ympyrän.
JD -tiedot osoittavat, että sukupolvien verkkokaupan käyttäjien lukumäärä on 10%käyttäjistä, mutta osti lähes 30%JK -univormut ja Hanfu.Vuodesta 2021 lähtien JK -univormien liikevaihto on kasvanut 260%vuoden vuodessa.Paras -JK -univormu on: Shuai Shuai JK Casual Xiaoxi -pukutakki, JK Women’s Long -Sleeved -paita täysi sarja ammattimaisia ​​laskostettuja hameita, JK College -tyylisiä parisarjoja.
Trendi 2: Yuesta on jo tullut suosittua
—— Alusvaatteiden sukupolvet ilman alusvaatteita ovat lisääntyneet kolme kertaa, ja myös kaupungin keiju on ollut miellyttävää
Sukupolvien ajan, ole itsesi korkeatasoinen muoti.Mukavuus ja satunnaisuus eivät ole vain tapa käyttää, vaan myös elämän asenne.
JD -tiedot osoittavat, että Gen z -vapaan alusvaatteiden liikevaihto kasvoi 342%vuodessa.
”Uusi mukavuus” ei ole vain suosittu Beishangguangin pienen keijun keskuudessa, vaan myös kaupungin keiju puhaltaa ilon tyyliä.Vuodesta 2021 lähtien keiju Unhabal -alusvaatteiden liikevaihto kaupungissa on lisääntynyt yli viisi kertaa vuodessa.
Trend III: Uusi hienoisuus on suosittua
—— Kotona olevat sukupolvet ovat myös hienoja kotona.
”Uuden jalostetun” suosio heijastaa muodin ja hinnan sukupolvien uutta ymmärrystä johtavan muodin johtamisesta muodin läpimurtojen saavuttamiseen.
JD -tiedot osoittavat, että Sang Silk Home Service -yrityksen vaihtuvuus Generation Z: ssä on lisääntynyt 282 kertaa vuosi -vuodessa ja kasvuvauhti ylittää 4 kertaa kokonaiskäyttäjän, mikä johtaa Mulberry Silk Home -palvelun kuluttajatyyliin.
Eri z -sukupolvien käyttäjien keskuudessa opiskelijoiden ryhmien kaupan määrän ostaminen Mulberry Silk -kotipalvelun ostamiseksi oli 14%vuosina 2020–39%vuonna 2021, ja kulutus räjähdysvoima on täynnä.Myös kaupunkivalkoisten ja työntekijöiden osuus on lisääntynyt hieman.
Trendi 4: Muodihousut ovat suosittuja—— Sukupolven jaetun puku on 56 kertaa pitkä, ja hain housut ovat lisääntyneet 22 kertaa
Hame on makea ja tyylikäs.En halua sukupolvien määrittelemistä.Gen Z: n sanakirjassa muoti ei ole synkronoitumpaa, vaan enemmän persoonallisuutta.Heidän rohkeilla silmillään ja esteettömällä persoonallisuudellaan he julistivat maailmalle: sukupolvien z määrittelemä muoti kutsutaan muodiksi, olemme niin viileitä!
JD -tiedot osoittavat, että Gen Z: n sukupolvien liikevaihto jaetut housut kasvoivat 4,7 kertaa vuoden aikana. Kasvui 29 kertaa vuoden aikana.
Trendi 5: Sukupuolen vapaa kuluminen on suosittua—— Muodittomat, samat miesten ja naisten puvut sukupolvissa ovat lisääntyneet 4,3 kertaa
”Sukupuoleen liittyvä kuluminen” -myrsky on lähtenyt.Vaatteiden sukupuolen aukot ovat yhä hämärtyneet.
JD -tiedot osoittavat, että vuodesta 2021 lähtien miesten ja naisten ostamisen samojen kustannusten liikevaihto on kasvanut 4,3 kertaa vuodessa.Ylisuuret kustannukset nousivat 1,5 kertaa vuoden aikana, joista naiset osoittivat yli 65%liikevaihdosta;
Trend 6: Tide -tuotemerkki on suosittu
—— Sukupolvien sukupolvet ovat innostuneita kosteudesta, ja muotiveden brändin kulutus kasvoi 230%
Viime vuosina miesten vuorovesikortit ovat nousseet.Tähdet ovat myös käynnistäneet omat vuorovesi -korttinsa.Hip -hop -tyylin, rock -fanien ja Tide -tuotemerkin Maverick -tyyli ja ominaisuudet sopivat hyvin sukupolvien sukupolvien vapauden hengen ja ainutlaatuisen hengen kanssa.
JD.comin tiedot osoittavat, että verkkokaupoissa tapahtuvan muodin vuorovesien liikevaihto on kasvanut 230%vuoden aikana.Vuodesta 2021 lähtien aloittelijan liikevaihto on kasvanut 5,2 kertaa vuosi -vuodessa, luonnostelukaupat ovat lisääntyneet 3,8 kertaa vuosi -vuodessa, ja muoti -farkkubrändien liikevaihto on lisääntynyt 8 kertaa vuosi -vuodessa.
Trendi 7: Harmaa ja sininen ovat suosittuja
—— sukupolvet mieluummin klassista harmaata, väri -asetuksia sininen, keltainen ja punainen
Gen Z: n persoonallisuus on erottuva, mutta värivalinnassa se on yleensä rauhallinen, ei lämmin tai kylmä, ja se välittää avointa ja rento positiivista voimaa.
JD -tiedot osoittavat, että puvut valitaan sukupolvien ajan, se suosii klassisia värejä, kuten mustavalkoinen ja harmaa.Vaatteita valittaessa posti -95: n väri -asetukset ovat: sininen, keltainen, punainen, väri, violetti, vaaleanpunainen, vihreä, oranssi.
Harmaa on rauhallinen, pitkäaikainen;
Trend 8: Verkkokaupoissa timantit, kulta ovat suosittuja
— – Verkkokaupoissa sijoitusrahastojen ja timantin kulutuksen sukupolvet kasvoivat yli 2 kertaa
Muotin kulutuksen tiellä Gen Z ei vain johda vaatteiden suuntausta.Korujen kulutuksen suuntaus on pysäyttämätöntä.
JD -tiedot osoittavat, että vuodesta 2021 lähtien Gen Z: n verkkokaupoissa yli 20 g kasvoi yli 200%vuoden aikana; muoti- ja hienojen timanttipenttien riipukset alle 20%vuoden vuodessa kasvoi yli 247%.
Trendi 9: Muoti -aurinkovoide tuuli on suosittu
—— hattu -aurinkovoidetta viileä, pieni keiju mieluummin aurinkovoidetta
Kesä on täällä, ja sukupolvien sukupolvet harjoittavat auringonsuojelua ja muotia.
JD -tiedot osoittavat, että miehet mieluummin käyttävät aurinkovoidetta.Käyttäjien sukupolvien joukossa miehet osallistuivat yli 60 % heidän hattuistaan.
Sitä vastoin tietoisuus auringonsuojelusta on kattavampi, ja naisten aurinkovoidetakkien osuus on edelleen lisääntynyt.Aurinkovoideiden ihotakkien, painetun sifonki -neuletakkien, aurinkovoidebaseball -univormien, romanttisten pitsien aurinkovoideiden, laiskojen tuulijää -silkkipuseron jne. Sen lisäksi ovat myös aurinkovoideiden valinta pienille keijuille ja kohokohdille muotimaku.
Tämän artikkelin lähde: China Business Daily
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author