Uusi aikakausi Uudenvuoden terveydestä | Neljäs terveydenhuollon tieteen tiede Popularision -tietokilpailu on avoinna

2 min read
Uusi aikakausi Uudenvuoden terveydestä | Neljäs terveydenhuollon tieteen tiede Popularision -tietokilpailu on avoinna
Kovan työn uudella aikakaudella · Uudella terveyden aikakaudella neljäs terveydenhuollon tieteen popularisointitietokilpailu on avautumassa.Jokainen terveyspäällikkö on tervetullut osallistumaan aktiivisesti terveyskonseptien, terveydenhuollon ammattilaisten ja terveyskäyttäytymisen kannattajien käsitteeseen.
Kiinan kommunistisen puolueen 20. kansalliskongressin hengen toteuttamiseksi tunnollisesti auttamaan ”terveystietojen toteuttamista terveys Kiinan (2019-2030)”, ”terveystietojen toteuttaminen”, joka on terveydenhuollon hallintaKiinan lääketieteellisen yhdistyksen sivukonttori, Chinathe 4. Health Management Science Popularision -tietokilpailu, jonka yhdessä Health Prodition Foundationin järjestämä, avattiin virallisesti 1. huhtikuuta 2024.
Terveydenhuollon suositun tiedetietokilpailun teema perustuu uuteen aikakauteen ”Uusi matka terveysmatkalle”.Sen tavoitteena on edistää terveellisen Kiinan rakentamista, auttaa terveydenhuollon hallintaa korkealaatuista kehitystä, parantaa suurimman osan terveydenhuollon ammattilaisten ammatillista lukutaitoa ja ammatillista kykyä, parantaa sairauksien ruohonjuuritason ehkäisyä ja hoitoa ja hoitaa sairauksia.Suojaa tehokkaasti ihmisten terveyttä ympäri maata.
Teollisuuden arvovaltaiset asiantuntijat ovat tunnustaneet terveydenhuollon tieteen popularisointitietokilpailun, ja siitä on tullut tärkeä osa kiinalaisen lääketieteellisen yhdistyksen terveydenhuollon haaran akateemista vuosikokousta, jolla on positiivinen rooli terveen innovaatioiden ja kehityksen edistämisessäHallinta.
, [Piikin taistelu, vahva saa] Kolmannen terveydenhuollon tieteen popularisointitietokilpailun finaalit
精 Syksy on kuuma ja viileä, ja se on tulossa! Kolmannen semi -semi -SEMI -finaalien kolmas puolivälierät terveydenhuollon popularisointitietokilpailun avataan!
程 Uusi aikakausi uudenvuoden terveyden lopettamisesta |Huomaa toisen terveydenhuollon tieteen popularisointitietokilpailun pitämisestä
Neljäs terveydenhuollon popularisointitietokilpailu avattiin virallisesti, odotamme ja katso!
*Lopulliset tulkintaoikeudet kuuluvat terveydenhuollon kansantieteellisen tiedekilpailun järjestämiskomiteaan
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author