Terveyteen liittyy rakkaus ilman esteitä ilmaiseen terveystutkimukseen

2 min read
Huasheng -online -uutiset (kirjeenvaihtaja Tao Zi) opiskelijoiden terveystarpeiden vastaamiseksi edelleen ja parantaakseen vammaisten opiskelijoiden terveyden laatua, äskettäin Chunhua Town, Chunhua Town, Changsha County ja Chunhua Health Hospital -sairaala Huining -henkisen kuntoutuksen keskuksessaChangsha Countyn keskus. Parempi takaa vammaisten terveyden.
Seuraavia hankkeita on pääasiassa: Yleiset tutkimukset (verenpaine, paino, korkeus), verirutiini, virtsarutiini, vatsan ultraääni, verensokeri ja veren lipidit, maksa- ja munuaisten toiminta, leikkaus, oftalmologian tutkimus ja muut näkökohdat.Terveys, oikea -aikainen ja estämällä erilaisia sairauksia.
Lääketieteellisellä tutkimusalueella vammaiset opiskelijat suorittivat erilaisia tarkastuksia järjestyksessä Chunhuan kaupungin vapaaehtoistyöntekijän ja lääketieteellisen henkilökunnan ohjauksessa. Lääkäri kysyi kärsivällisesti sairaushistoriasta, tarkisti ruumiin huolellisesti ja antoi terveysohjeita ja ehdotuksia vartenvammaisten opiskelijoiden erityiset olosuhteet.
Keskusta vastaava henkilö sanoi: Tämä terveystarkastus -UP -toiminta ei vain tarjonnut todellisia terveyspalveluita vammaisille ihmisille, vaan myös paransi heidän terveystietoisuuttaan ja paransi heidän elämänlaatuaan.
Changshan läänin Chunhuan kaupunginhallituksen vastuussa oleva asiaankuuluvaymmärtää omat olosuhteet ajoissa. Seksuaalinen ehkäisy antaa heille mahdollisuuden elää hyvin positiivisella asenteella ja integroitu paremmin yhteiskuntaan.
Vastuuvapauslauseke: Huasheng Online -lausunto ja näkökulma tuomio on edelleen neutraali, eivätkä anna mitään selkeää tai implisiittistä takuuta sisällytetyn sisällön tarkkuudella, luotettavuudelle tai eheydelle. Artikkeli on vain tekijän henkilökohtainen näkökulma, eikä sitä pidä käyttääInvestointien perusta.Lukujen tulisi oppia lisää kaikista asiaan liittyvistä sijoitusriskeistä ja ottaa omat vastuunsa. Jotkut Internet -kirjoittajan julkaisemat artikkelit ja tekijänoikeudet ovat kirjoittajan omistuksessa. Kirjoittaja on vastuussa artikkelin aitoudesta ja tekijänoikeuksistaja kuvat.Kun tekijänoikeusriita käynnistetään ja oikea haltija ehdottaa vastalauseita. Huasheng Online poistaa vastaavan sisällön asiaankuuluvien lakien ja määräysten mukaisesti. Toimittajat vastaavat rikkomisesta.Jos se aiheuttaa Huashengin online -menetyksen, avustajalla on vastuu korvauksesta.Jos sinulla on vastustavia tähän artikkeliin, ota meihin yhteyttä 38160107#(#vaihda@) qq.com.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author