Alkuperäiset 80 sarjaa erittäin kauniita, temperamentti, joka käyttää esittelyä, yksinkertainen on erittäin viehättävä

Sekoitettu Flarpie -tekstuuritakki on myös kangas, jota usein esiintyy kadun ampumisessa.

Neulevat+savukkeiden housut+vastaava, älä pukeudu tarkoituksella, mutta paljasta luonnollista komeaa, mikä tekee koko ihmisen muodin tunnetta. Oletko oppinut?

Vaikka se on edelleen suosittu syksyllä ja talvella tänä vuonna, se ei ole välttämätöntä olla erityisen vahva.Se on hyvä valinta, kuten kirkkaan keltainen karamelliväri.Ei vain muodikas, vaan myös retro -tunne.

Aikaisemmin kaikki kokivat, että alas takit olivat paisuneet ja vaikeat olla tyylikkäitä, mutta viimeisen kahden vuoden aikana alas takit ovat todella tulleet muodikkaisiin esineisiin.

Syksyn ja talven välttämättömien esineiden on oltava villatakkeja!

Minulle turkki on kuin ”suojakansi”, kun en tiedä kuinka käyttää tai mitä käyttää, ja laittaa takki, jotta minusta olisi muodikas talvi.

Ja oikean tekstuurin ja version valitseminen Co -Worship -takkista ei voi vain pitää lämpimänä, vaan myös saada meidät näyttämään ”erittäin tyylikkäiltä” lisätäksesi kaasukenttää kahdella metrillä ja päästä eroon ohikulkijoiden tunteesta -!

Jäykkä versio voi helposti käyttää naisellinen aura. Eri tyylit voivat muokata erilaista luonnetta.

Takki osoittaa retrotaidetta kaikkialla.

Samalla se ei ole liian perinteinen, mutta se tuntuu pieneltä tuoreelta tunteesta.

Vyötärötakki voi auttaa meitä paremmin muokkaamaan lukujamme, mikä on ohut ja ohut.

Tällainen mekko voi osoittaa hänen luonteensa erittäin hyvin, parantaa hänen korkean tason auraansa, jolla on täysimittainen jumalatar -visio, valkoisilla valkoisilla vaatteilla on nuorekas ja ikävähennys on myös erittäin hyvä.

Niin monen vuoden yksinkertaisuuden jälkeen se on aina ollut vauras, tarpeeksi nähdäkseen tämän klassikoiden tyylin.

Tämä ulkomaalainen bloggaaja, itse asiassa hänen vaatteensa ovat ensi silmäyksellä ainutlaatuiset ja kauniit, mutta sovituksen jälkeen hän on erittäin varustettu henkilökohtaisilla ominaisuuksillaan.

Katso tarkemmin hänen tavallista hilapukua, mustaa turkkia, kamelin takkia, karamelliväristä samettitakki, ruskean neulottu villapaita, valkoinen neulottu neuletakki, mustat housut, tavalliset puku housut, siniset suorat farkut … jne. On perusluettelo

Pohjimmiltaan on vähän hienoja vaatteita, näkyvin on kukkamehun hame, joten näe se?

Pohjimmiltaan se on perustuotteita ja pohjimmiltaan mustaa, valkoista, harmaata tai erilaisia ​​tavallisia värejä,

Ja tarkemmin, voit huomata, että kaikki hänen perustuotteet, räätälöinti- ja suunnitteluversiot ovat erittäin kauniita ja tiukkoja, rapeaa ja miellyttävää.

You May Also Like

More From Author