"San" -tähti, Zhu Hai’s Leisure Sports Town Lake on kiehuva!

1 min read

Kuninkaallinen tuuli luottaa valtaan, Yang -fani oli juuri tuolloin.20. huhtikuuta, Zhuhai Leisure Sports Town ja purjehtii Suchengin alueella, Suqian City ohjasi kauniin kohtaamisen.

Kilpailu houkutteli yli 120 pientä merimiestä Nanjingista, Nantongista, Suzhousta, Yangzhousta, Lianyungangista ja muista alueille osallistumaan, lisäämällä elinvoimaa ja innostusta Zhuhai -vapaakaupungin järville.

Klo 14.00 20. huhtikuuta järvi puhalsi ”Dongfeng”.Kuohuviini -järvellä nuoret merimiehet olivat taitavia purjeveneessä, säätäen jatkuvasti purjeita ja ajoivat lopulliseen siniseen lentoyhtiöön.Purjehdusvene raaputti kaunista kaaria pinnalla.Qunfan -kilpailu, tuulen ja aaltojen jahtaaminen, tällainen erityinen kohtaus on houkutellut monia kansalaisia ​​ja valokuvausharrastajia menemään Zhuhai -vapaa -ajan kaupunkiin ottamaan kuvia ja lyöntikortteja.

Neiti Zhang, kansalainen, joka seurasi rannikolla tapahtuvaa kilpailua, kertoi, että lapseni olivat suunnilleen saman ikäisiä kuin nämä pienet merimiehet ja näkivät heidän kamppailevan järvellä puhumattakaan siitä, kuinka kateellinen se on.

Ilman moottoreita, yksikään potkurit, ihmisten tahdon, taitojen ja purjeiden kanssa, ei tunne tuulen ja aaltojen vapautta -tämä on purjehdusliikkeen koskettavin viehätys.Tämän kilpailun tarkoituksena on edistää purjehdusliikkeen edistämistä, edistää Jiangsun maakunnan nuorten purjehdusprojektien kehitystä, vahvistaa vuorovaikutteisia vaihtoja alueiden välillä ja antaa useammille nuorille ymmärtää purjehdusliikkeen, rakastaa purjehdusurheilua ja liittyä purjehduson liike.

You May Also Like

More From Author