Usein harjoittelu viivästyttää ikääntymistä tai kiihtyvää ikääntymistä, sinä … lukemisen jälkeen …

Kaikessa maailmassa on kaksi puolta, ja Yin ja Yang ihailee kultaista keskiarvoa.

Kohtalainen liikunta voi viivyttää ikääntymistä:

1. Aerobinen liikunta voi lisätä kehon hapenkulutusta ja edistää aineenvaihduntaa.Tutkimuksissa on havaittu, että pitkäaikaisen suhteellisen korkean intensiteetin aerobinen liikunta voi lisätä maksimaalista aerobista kapasiteettia 25%, ts. Se kasvaa 6 ml: lla, mikä vastaa fysiologista ikää 10–12 vuotta.

2. Paranna hengitystoimintaa.Liikunta voi tehokkaasti lisätä keuhkojen kapasiteettia ja edistää keuhkojen toimintaa parantamiseksi.Hyvä hengitystoiminto edistää ihmiskehon voimakkaan energian ylläpitämistä ja kehon ikääntymisprosessin viivästymistä.

3. Paranna hermoston toimintaa.Liike on koordinoitua toimintaa hermoston hallitsevan aseman alla.Liikunta voi edistää aivojen verenkiertoa, parantaa aivosolujen happea ja ravitsemusta ja viivästyttää keskushermoston ikääntymisprosessia.

4. Edistä lihasten kehitystä ja luun parantamista.Oikea liikunta voi parantaa lihasten supistumista ja diastolista kykyä.Ja voi estää osteoporoosia, luun nivelen rappeutumismuutoksia, nivelkipuja ja muita oireita.

Liiallinen liikunta kiihtyy ikääntymisessä: Yleiset liiallisen liikunnan ilmenemismuodot ovat väsymys, huono energia, turhautuminen ja akuuttit vauriot, kuten polven nyrjähdykset, liikunnan edistyminen, jopa putoaminen, vaikea nukahtaa, hermostuneisuus ja ruokahalu. Viha ja syyllisyys, jatkuva hikoilu tai paljon hikeä, kylmää jne.

1. Liiallinen liikunta kiihdyttää aineenvaihduntaa, ja liian nopea aineenvaihdunta voi helposti johtaa ikääntymiseen.Tilastojen mukaan, jos poltamme lämmön joka viikko, olemme tehokkaampia nuorelle ja terveelle terveydelle ja terveydelle.Mutta jos kulutat usein yli 3500 kcal, ikääntymisprosessi kasvaa huomattavasti.

2. Keski -ikäisille ja vanhuksille, jotka eivät pysty noudattamaan urheilua pitkään, toisinaan vakavampaa liikuntaa lisäävät elämän elinten kulumista, johtavat kudoksen toiminnan heikkenemiseen ja vaikuttavat ihmisten elämään.

3. Liiallinen tai liian vakava liikunta hämärtää kehon stressistä johtuvan fysiologisen funktionaalisen toimintahäiriön häiritsemällä endokriinisten järjestelmien ja sydän- ja verisuonten verenkiertotasapainoa.Lisäksi liiallinen rasittava liikunta edistää veren lisääntymistä ja lihasten hapen määrää, hapen määrän kasvua ja hypoksia -tilaa vastaavan sisäelimen verenkiertoa.

4. Korkean intensiteetin harjoittelu vahingoittaa aivoja.Energiamateriaalin ATP: n (adenopline -nukleosidi triittinen fosfaatti) uupumus liikunnan aikana voi olla tärkein syy keskushermoston hermon toiminnan heikkenemiseen; , ja veren kiihtyvyys aiheuttaa verisuonien endoteelivaurion aiheuttamat aivot aiheuttavat aivot aiheuttamaan aivot aivojen aiheuttamaan aivojen veren ja hapen tarjonnan vähentymisen, ja paikallisten happotuotteiden kertyminen ei vaikuta vain energian tarjontaan Aivot, mutta myös suoraan hillitsee hermoaktiivisuuksia aivojen toiminnan vähentämiseksi.

You May Also Like

More From Author