Heping District "Spring Flower on avaa" Liiketoiminnan ominaispiirteet kuluttaja kohtaukset uudistettu

2 min read

Shenyangin nuorisokehityskaupunkien rakentamisen työn käyttöönoton toteuttamiseksi, rakentaa nuorisokehittämiä kaupunkeja, rakentaa nuorisoystävällisiä lähiöitä ja ohjata aktiivisesti suuria kaupallisia lentoliikenteen harjoittajia innovoimaan kuluttajakohtauksia, aktiivista kuluttaja -ilmapiiriä ja stimuloimaan offline -kulutusta .Shenyang Vientiane City vastasi aktiivisesti hallituksen kutsuun ja valtavia rahasummia uuden superwanping -alueen luomiseksi 24. maaliskuuta rakentaakseen uuden kohtauksen ja sosiaalisen elinympäristön kaupungin nuorille kuluttajille ja rakentaaksesi uuden kohtauksen ja sosiaalisen elinympäristön Elämälle.

Uusi Shenyang Vientiane Cityn alue ilmestyi. Tämä päivitys ei vain tuonut yli 70 brändiä -rikkaat kokoonpanot yli 70 tuotemerkkiä kuluttajille Shenyangissa, vaan myös saavutti kattavan tuotematriisin päivityksen monilla aloilla, kuten trendi, urheilu, urheilu , ateriapalvelu.Lähes 20 alueellista ensimmäistä myymälää ja viimeisimmät yli 40 tuotemerkin, Peet’s Coffee, Shengshan Flower, Xin Yicong, Lasagnee, Helse Green, Ro’iinin sydän, päivittäinen kaksinkertainen sinun tuotemerkki asettui ulkourheilun kentälle, ulkoilurakkeiden kentälle, päivä päivältä. Mengxiangin upea debyytti ja ensimmäinen Pohjois -Facel2 3.0 Koillis -Kiinassa.Lisäksi Koillis -DJI: n ensimmäinen DJI Hieno elämän kenttä kuluttajille, mikä johtaa trendi -elämän muodin uutta uutta elämää.

Tämän kohtauksen muutos ei vain herättänyt suuren määrän nuorten kuluttajien huomion, vaan myös aloitti aiheen myrskyn sosiaalisessa mediassa.Ainutlaatuisilla tuotteillaan ja palveluillaan näillä tuotemerkeillä on äärettömän jatkuva tuoreus, mikä tuo kuluttajille trendikkäämmän valinnan ja monipuolisemman ja korkealaatuisemman ostoskokemuksen.Tarjoa kuluttajille mukava, tyylikäs ja korkealaatuinen ostosympäristö.

Kevään hiljaisuudella Heping -alueen liiketoimintarakenne on jälleen ohjannut uusia muutoksia. Shenyang.Tavoitteena rakentaa ”nuorisoystävällinen naapurusto” jatkoi etenemistä.

You May Also Like

More From Author