Sichuanin maakunnan urheilutoimisto julkaisi National Fitness Sports -aloitteen

Kiina -uutispalvelu Sichuan News, 22. huhtikuuta (toimittaja hän Yingqing), jonka toimittaja oppi Sichuanin maakunnan urheilutoimistolta 22. päivällä, että kansallisen kuntosarjan ja Sichuanin maakunnan puolueen komitean ja Provincin hallituksen päätöksenteon asettamisen, Provincin hallituksen päätöksenteon toteuttamisen toteuttamiseksi Ja edistävät kansallisen kunto -urheilun syvyyttä ihmisten sydämet ja tuuli parantaa jatkuvasti ihmisten fyysistä kuntoa.
Sichuanin maakuntaurheilutoimisto puoltaa käsitettä ”liikunnasta yhden tunnin joka päivä, 50 vuoden terveellistä työtä ja käyttöiän onnellista elämää”, luo ”kaikkien kunto, kaikkien terveys”, anna kuntoharjoituksen integroida työhön, integroitua, integroitu Elämä, anna aloitteen tehdä aloite aloitteen kunto- ja urheilulajeista on tullut uusia elämänharjoituksia.On suositeltavaa, että yleisön tulisi valita kunto -juokseminen, kävely, kunto, Tai Chi, pyöräily, pallo, terveys Qigong ja muut kuntoharjoitukset omien ominaisuuksiensa ja harrastuksensa vuoksi.Pyrkimykset voidaan saavuttaa ainakin yksi heidän suosikki kuntoharjoituksistaan ​​jokaiselle henkilölle.
Sichuanin maakunnan urheilutoimisto kannattaa sitä, että kaikilla tasoilla, erityisesti yksittäisten urheiluyhdistysten, kaupunkien (kadut), kylien (yhteisöt), ja hänen on noudatettava ihmisten hallintotapaa kaikilla tasoilla, urheiluviranomaisten ja sosiaalisten organisaatioiden ihmisten hallitukset ja niiden on noudatettava People -Centered Development -kehityskonseptia kehityskehityskonseptia . ”Onneksi” organisaation periaatteet, toteuttaa laajasti massojen kuntotapahtumien toiminta, johtavat koko kansan kuntoa laajojen kaupunki- ja maaseutuyhteisöjen kokonaisalueella, auttavat Sichuanin maaseudun nuorentamista ja valtuuttamaan kaupunkien ja maaseudun integraatiota ja kehitystä, kehitystä, valtuuttamaan kaupunki- ja maaseudun integrointia ja kehitystä. Ja yhdistävät urheilun maakunnan ja terveyden rakentamisen.
Sichuanin maakunnan urheilutoimisto aloitti, että sen toiminnallisten vastuidensa mukaan eri toimialat ja toimialat toteuttivat tunnollisesti ”mielipiteitä korkeamman tason kansallisen kuntoilun julkisen palvelun järjestelmän rakentamisesta” ja ”Sichuanin maakunnan kansallisen kunto -täytäntöönpanosuunnitelman” ja aktiivisesti aktiivisesti aktiivisesti aktiivisesti edisti työtä.Yhdistämällä omat teollisuuden ominaisuudet, keskitytään massoihin ”minne mennä”, ”missä ovat kunto -ihmiset” ja ”kuinka saada hyvää terveyttä”, edistää eri toimialojen ja osastojen suurta yhteyksiä, yhdistää vahvat yhteiset ponnistelut ja edistävät yhdessä yhdessä Kansallisen kunnon julkisen palvelun järjestelmän korkeamman tason rakentaminen.(yli)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author