Meiyan | Nuo ruuat Song -dynastiassa, Yongfu Song Ban aloitti uudelleen vuosituhannen ruoan (mukaan lukien edut)

Herra Chen Yinque sanoi: ”Huaxia -kansakunnan kulttuurilla on tuhannen vuoden evoluutio, ja se on erittäin suosittu Zhao -kappaleen maailmassa.”

Song -dynastian BKT -maailma on ensimmäinen BKT: n maailmassa, ja se on myös Kiinan historian humanistisimman ja taiteellisimman viljelyn aikakausi.Kirjallisuuden tieto eliitit ovat ruiskuttaneet, ja niitä pidetään ensimmäisenä ”renessanssina” Kiinassa.Sen hieno, rauhallinen ja syvä minimalistinen estetiikka on vaikuttanut maailmaan toistaiseksi.

Song Huizongin kulttuurihahmo ”Song Banquet” New Star Press

Song -dynastian ruokakulttuuri saavutti myös huipunsa.Song -dynastian ihmiset eivät koskaan olleet epämääräisiä syömisessä.Kana, ankka, kalasta ja kalasta, merenelävien silmälasista aarrelinnuihin ja petoihin, se on kaikkivoipa.Keittomenetelmä on vielä nerokkaampi, paistettu, ravioli, säilytetty, suolakurkku, kastike, allekirjoittaminen, 鲊 ja ”vihannesten tarkkailu”, jota ei voida syödä, ja ”vääriä ruokia” simuloituja aineosia.

Koska Song -dynastia oli niin ”herkullinen”, millainen upea kokemus se olisi?

16. joulukuuta Yongfu -museo, joka on voittanut Shanghai Michelin Starin kaksi peräkkäistä vuotta, julkaisi virallisesti Yongfu Song -juhlan talvivalikon.Palauta kappaleen dynastian tyylikkään elämän estetiikan läsnäolon kautta.Se ei tarkoita, että muinainen gourmet -käyttäytyminen kokeili kappaleen ihmisten henkeä.

Yongfu Song Banquet -No.

Syö koko kevät ja syksy yhdeltä sivupöydältä,
Juo kaksi kappaletta kupin teetä.

Yongfu -yhdistyksen kokkitiimi alkoi opiskella Shanghain paikallisesta ruokavaliosta nimeltä ”Jiading House” Song -dynastiassa. Banketti yhdistettynä nykyaikaiseen innovaatioon ja luovuuteen.Kunnioittaen Song -dynastian estetiikkaa, se yhdisti myös Haipai -kulttuurin yhteensopivuuden ja majoituksen etsimällä Fengyan ruokapöytien viehätysvoimaa ja perinteistä kulttuuria.

[Ruokakonsepti, joka ei syö aika ajoin]
Song -dynastian ihmiset vaativat ”ei syötetty aika ajoin”, syöneet keväällä, tuoreita hedelmiä kesällä ja rapuja syksyllä ja tekivät lämpimiä ruokia talvella. ravitseva rooli.

Mitä talviominaisuuksia syöt Yongfu Song -juhlan talviversiossa?Spoileria vähän.

Entinen kuninkaallinen kunnianosoitus lampaanliha

Kuninkaallisen pöydän yleisimpi liha on ehdottomasti lammas, eikä sianlihaa voida laittaa periaatteessa tuomioistuinpöydälle.”Royal Kitchen Stop Lamb” on tuomioistuimen säännöt.Kuninkaallisen perheen vaikutuksesta tutkijoiden luokasta on tullut myös karitsan syömisperinne. Karitsasta ei tule vain byrokraattisten lääkäreiden arvostettua ruokaa ja on välttämätöntä saada vieraita ja ystäviä, mutta myös tärkeä osa heitä.

Talven kappaleen juhlajuhlissa jokaisella on onni syödä sitä muinaisina aikoina, että se oli kunnianosoitus Ningxia Yanchi Beachin kunnianosoitukselle kuninkaalliselle perheelle muinaisina aikoina.Tähän päivään mennessä legendaarinen Yanchi Beach Lamb, joka on legendaarinen ”syöminen kiinalaisesta kasviperäisestä lääketiedettä, juomista kivennäisvettä”, kutsutaan edelleen ”Karitsan jaloiksi” sen ainutlaatuisen maantieteellisen ympäristön ja yksityisen räätälöidyn ekologisen tarkan jalostusprosessin takia. .

Song -dynastian versio Hot Potista

Kuuma potti on luultavasti paras ruoka talveksi.Song -dynastian aikana kuuma potti oli jo ilmestynyt.Romanttinen laulu -dynastian ihmiset, joilla oli kirjallinen, antoivat sille erittäin runollisen nimen ”Plum Xia”.

Lin Hong, eteläisen laulun dynastia, kirjoitti ”Shanjiaqing”: ”Qingjiang -joen aallot, tuuli kääntää illan. Vaaleanpunainen kuin auringonlasku.

Yongfu Song -juhlan talvipainos järjesti myös ”du xia confer” -valikossa, joka tulkitsee talvimakua Shabu -shabun muodossa.Tämä syömistapa on hieno testi ainesosille, pettausmenetelmille ja keittomenetelmille.Millaisia ​​yllätyksiä Yongfu -yhdistys tuo meille?

Kuten Song -dynastian jälkiruoka appelsiinissa

Jos valitaan nettopuna jälkiruoan Song -dynastiaversio, hunaja paistettu kumquat voidaan piirtää.Kuten ”yhden ratsastavan punaisen jalkaväylä” viittaus, kuningatar Wen Cheng oli Song Renzongin lemmikkieläinten jalkavaimo.

Kun Song -dynastian korkean vuoden juhlajuhlan esivalmistetut ruokia, hunaja -fried Kumquat käyttää ”hedelmien ja hunajan” yhdistelmää: lisää hunajaa ja sokeria ja keitä kahdesti.Hunajan, makea ja miellyttävä kultainen oranssi oranssi voi silti maistaa selvän oranssin maun, joka on mandariinissa.

Neljän vuodenajan hieno estetiikka

Se, mitä syömme, on kausiluonteista, ja myös astiallamme tulisi olla kausiluonteisuus.Song -dynastian hieno estetiikka voi kokea kauden kiertoon, että jokaisella kaudella on jokaisen kauden väri, ja eri värit tai värilämpötila vaikuttaa suoraan elämän kiinnostukseen.Song -dynastian elämän ja välineiden valinnan tulisi muuttaa seuraajien säätä.

Talven viisi elementtiä kuuluvat veteen ja edustava väri on musta.Kiinteässä posliinissa todellinen vanhempi kasvot ja musta joutsen ovat kaikki mustia.Ming Cao Zhaon ”Gugu huolto”: ”Siellä on violetti ding -väri violetti, tumman mustan värimaalin ja maaperän on valkoinen ja sen hinta on korkeampi kuin bai ding.” Flying Fairy Fairy Chan ”, joka on hinta 13,14 miljoonasta taivaan korkeasta hinnasta on musta ding.Yongfu Song -juhlan talviversiossa Yongfu -yhdistys räätälöi ”ulomman mustan ja valkoisen” astiat, jotka kaikuivat talven Jingdezhenistä, joka ilmestyi pöydälle.

Mustat valkoiset astiat ovat vallitsevia Tang- ja Song -dynastioissa

Musta ja valkoinen ovat aina filosofinen väri ja maailmankaikkeuden väri.Song -dynastia oli erittäin hillitty dynastia. Song -dynastia ei puolustanut itseluottamusta ja hienoa kontekstia, ei hienoja värejä, minimalistisia ja hillittyjä.Palauttavat linjat, muutokset, luottavainen henkinen kysyntä, hänen on oltava filosofia.

Tässä Yongfu -laulujuhlavälineiden valinnassa sillä on sekä muinaista merkitystä että paluu nykyaikaan -kuninkaallisten instrumenttityyppien, kuten Ruyaon ja Dingyaon, ylävirtaan ja ottavat sen linjat; ilman aikaa.

Tätä varten ravintola kutsui erityisesti Sacan muinaisen taideyhdistyksen perustajan Allen Wangin, toi aiheen arvokkaat kappaleen posliinikokoelmansa: ”Hieno talvi -kiinalainen -nykyaikainen elintarvikekulttuurin esiintyminen Song -dynastiassa”, julkaisussa ”, julkaisussa”. -Sizongista, Guanyaon esteettisestä yhdistyksestä ja Ru Kilnista keskustellaan Huizongista, Gao Zongista ja Ru Kilnistä tulkitsee kappaleen juhla -ruokalainan takana olevan tarinan ennen illallista.

You May Also Like

More From Author