Sports+Business+Fashion!"World Games Uusi joulukuu City" huhtikuussa "Run" City on upea

5 min read
Yu Sheng Baigu Summer lähestyy, ja kaikki on tuolloin kaunista.Chengdu World Games Run ”-kaupungissa” World Games New Decues City ”-sarja pidettiin huhtikuussa Chengdu World Games -juoksukaupungissa.Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun ”World Games New Domucture City” on tullut kaupungin maamerkin liiketoiminta -alueelle ensimmäistä kertaaOlemusTämän tapahtuman teema on ”Run”. Projektoi ja istuta maailmansiemenet yhdessä perinteisen Kiinan laakson sadekauden jälkeen.”Sports+Business+Fashion”, tämä kirkas kevätpäivä, Chengdu World -pelien äärettömät odotukset ovat olleet täynnä!
Toimintapaikka
Interaktiivinen köysi
Muodikkaat maamerkit ovat verkossa, ja mestari juoksee viileäksi ja loistaa ympäri kaupunkia
Parkour, tästä ranskalaisesta muoti -extreme -liike on peräisin 1980 -luvulta, on nyt tullut uusi maailmanlaajuisten urheiluharrastajien suosikki.Parkour -liike on jaettu pääasiassa kilpailuun ja vapauteen.
Tapahtumassa yleisö todisti Parkour -maailmanmestarin She Yiyun ja Chengdun tunnetun Parkour -joukkueen loistavia taitoja.Tyhjät, liikkuvat maassa, sivulla -selkeästi anti -anti -seinät, anti -anti -kaiteet … Sarja vaikeita liikkeitä on kädessään, ja jokainen yksityiskohta näyttää täydellisen yhdistelmän ammattilaisia ​​ja taitoja voittaakseen. yleisön suosionosoitukset.
Kansalainen herra Liu sanoi: ”Katsoin tapana matkapuhelimen televisiossa sijaitsevaa parkouria. Näin tämän urheilun verkossa ensimmäistä kertaa. Nämä liikkeet ovat todella viileitä, etenkin muodikkaassa paikassa SKP: ssä. Haluan ottaa lisää valokuvia ja lähettää ympyröitä! ”” ”” ”
On syytä odottaa, että Chengdu World Games vuonna 2025 myös saapuu Parkour -projektiin.Tuolloin yleisöllä on mahdollisuus todistaa äärimmäisen urheilun upeaa juhlaa ja tuntea Parkourin ainutlaatuinen viehätys!
Parkour -tapahtumasivusto
Sykloni -eliitin räystäiden ja seinien viileiden esitysten lisäksi toinen ”Lasten parkour” -kokemustoiminta, joka on täynnä naurua ja naurua, on myös silmien kiinnitys.Ammattilaisten parkour -valmentajien, Xiaoxiao Morawesin, ohjauksessa sujuvien toimien, kuten juoksemisen, hyppäämisen, kiipeilyn, ylittämisen, liikkumisen jne. Sarjan kautta, he ohittivat esteet taivemalla ja ryntäsivät loppuun.
”Lapset ja me ovat tänään erittäin onnellisia. Viime vuosina Chengdu on luonut tapahtumassa kuuluisat kaupungit, ja aktiviteetteja on yhä enemmän. Meillä on myös mahdollisuus tuoda nukkeja ottamaan yhteyttä näihin trendikkäisiin liikkeisiin ja antamaan lasten antamaan lasten vuorovaikutuksessa kasvotusten maailmanmestaruuskilpailun kanssa.
”Toivomme edistävän urheiluhenkeä ja tätä mielenkiintoista ja haastavaa urheilua tällaisen toiminnan kautta useammille nuorille.” Heidän urheilunsa, anna heidän urheilun kykyä kokea onnellisuutta ja saada liikunnan kasvua. ”
”Lasten parkour” -kokemustoiminta
Polta rakkautta nouseva urheilujuhla, koko ihmiset jakavat maailman omaisuustyylin
Dynaamisen parkour -suorituskyvyn lisäksi kansalaisystävänsä osallistuminen myös maailmanlaajuisten valmentajien ohjauksessa maailmanlaajuisten pelien erilaisiin kilpailukokemuksiin.Projekteista, kuten FPV -drone -kilpa -ajoista ja pallojen heittämisestä, on tullut kaikkien kokeita suosittuja valintoja.
FPV -drone -kilpakokemusalueella kansalaisilla on käyttävät ammattimaisia ​​FPV -laseja tunteakseen nopean sukkulan tuoneen onnellisuuden.Maapallon heittokentällä kokeilija työskenteli ahkerasti, ja joka kerta kun hän ampui, oli täydellinen yhdistelmä voimaa ja taitoja.
Herra Li sanoi innoissaan: ”En odottanut, että FPV -drooni on todella jännittävä! Kuulin vain aiemmin, ensimmäinen näkökulma on jännittävämpi ja haastavampi.”
FPV -drone -kilpailun ja pallon heittämisen ilmapiiri on innostunut, ja kaikki nauttivat urheilun tuoneen elinvoiman ja onnellisuuden.Tämä ei ole vain World Games -kilpailuprojektin kokemus, vaan myös urheilujuhla koko ihmisille.
Koe FPV -droonikilpailu
Heitä pallo
Kaksinkertaiset ”U” -markkinat ovat täynnä suosiota ja ”maailman pelin siemenet
On syytä mainita, että ”Run” -kaupunki huhtikuussa oli inspiroinut myös World Games -logo kaksois ”u” ja liittyi käsiin monien hyvin tunnettujen catering -kauppiaiden kanssa Chengdu SKP: ssä, luomalla ainutlaatuisen kaksinkertaisen ”u” -markkinan.Markkinat ovat keränneet ruokaruokia, kuten paikallisia hienoja Sichuan -keittiöitä, ulkomaisia ​​luovia ruokia, eksoottisia ruokia, jälkiruokia ja online -mustaa teetä, jotta kansalaiset voivat myös maistaa ruoan viehätysvoimaa nauttien urheilun hauskasta.
Tätä toimintaa sattui pitämään Kiinan perinteisen maaperän laakson jälkeen.Gu Yu on kahdenkymmenen neljän aurinkotermejen kuudes aurinkoehdoista ja kevään viimeinen aurinkokausi.Yhdistämällä perinteiset tavat, kuten kylvö ja siirtäminen sadekaudella, ”seuraavien maailman pelien siemenet” -toiminnot perustettiin.Kevät on Twilight, kesä on tulossa. Liikkeen aikaan monet tapahtumapaikan kansalaiset veivät lapsensa istuttamaan WTO: n siemenet yhteen ja istuttivat äärettömät odotukset Chengdu World Games -pelissä.
Taimet
Lisäksi tuotantopaikka osoitti myös käsitöiden tuotannon, kuten ei -herkkä värjäystaite, joka tarjosi kansalaisille mahdollisuuden ottaa yhteyttä ei -herkkä kulttuuriin.Nämä käsityöt eivät vain osoita Chengdun perinteisen kulttuurin viehätysvoimaa, vaan lisäävät myös vahvan kulttuurisen ilmapiirin tapahtumaan.
Koe ei -luokan taide
Sisäänpääsy urheilutapahtumissa, tapahtuman ”liikenne” ”lisäys”
Maailman pelien ”juoksumarkkinat” joulukuussa integroivat urheilutapahtumia kaupunkien kaupallisiin maamerkkeihin ja yhdistävät urheilun, musiikin, ostoksen, ruoan ja trendin.Urheilutapahtumien liiketoiminta -alueelle siirtyminen edistää kulutuksen uutta elinvoimaa, ja tapahtuman ”liikenne” muuttaa kulutusta ”asteittain”.
Chengduissa on syntynyt ”kolmen kaupungin ja kolmen pääkaupungin rakentamiseen” kansainväliseen kuluttajakeskukseen, joka sisältää Tianfun kulttuuriset ominaisuudet, korostaa Park Cityn ominaisuuksia ja johtaa kansainvälistä muotia.
Kun 12. maailmanpelejä lähestyi yhä enemmän vuonna 2025, erilaiset nousevat urheiluprojektit murtui vähitellen Chengdussa, ja siitä tuli suosittu kansalaisten tapahtuma.”Run” -kaupungin menestys huhtikuussa ”World Games New Domucture City” -sarjan toiminnasta ei vain edistänyt nousevan urheilupuomin lämmitystä Chengduissa, vaan myös salli enemmän kansalaisia ​​ymmärtää maailmanpelejä, tuntea maailma Pelit, levitä maailmanpelejä ja levitä maailmanpelejä.
Red Star News -toimittaja Jiang Shan
Edit Bao Zhili
(Lataa Red Star News, raportoinnissa on palkintoja!)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author