Terveydenhuolto: Kuinka järjestää liikuntaaika kohtuudella?

3 min read

Muokkaa |Baiyunin Liu Health sanoi

Graafinen |Baiyunin Liu Health sanoi

Lue tämä artikkeli viisi minuuttia, toivotan teille onnellista lukemista

01【Johdanto】

Liikunta on tärkeä keino ylläpitää fyysistä ja mielenterveyttä, ja kohtuullinen järjestelyaika on avain liikunnan maksimaalisen vaikutuksen varmistamiseen.Nopeassa modernissa elämässä kuinka tieteellisesti harjoitteluaika järjestää, jotta se ei vaikuta päivittäiseen työhön ja elämään, mutta antaa myös täyden pelin liikunnan eduille ja siitä tulee ongelma, josta monet ihmiset välittävät.Tässä artikkelissa tutkitaan, kuinka harjoitteluaika on kohtuudella auttaa kaikkia löytämään heille sopivan rytmin.

02【Esimerkki Kuvaus】

Herra Wang on valkoisen kansantyöntekijä työpaikalla.Hän tietää liikunnan merkityksen, mutta on aina vaikea jatkua aikaongelmien takia.Joskus hän valitsee paljon liikuntaa viikonloppuisin, mutta tuntuu usein uupuneelta fyysisen tilinylityksen takia.Myöhemmin terveellisen asiantuntijan ehdotuksen mukaan Wang alkoi yrittää järjestää harjoitteluaikaa kohtuudella ja integroida harjoitus jokapäiväiseen elämään.Hän käytti työpäivien lounastaukoa lyhyen aikavälin harjoituksen suorittamiseen, ja yöllä hän päätti harjoittaa lievää harjoituksia, kuten kävely tai jooga yöllä.Tällä tavoin hän ei vain takaa liikunnan kestävyyttä, vaan välttää myös vaikuttavan työhön liiallisen liikunnan vuoksi.

03【Erityiset menetelmät】

1. Ymmärrä henkilökohtainen elämäntapa ja fyysinen kunto

Kaikkien elävät tottumukset ja fyysiset olosuhteet ovat erilaisia, joten myös liikunta -ajan järjestelyn tulisi olla erilaisia.Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä oma aikataulu, työvoimakkuutesi ja fyysinen kunto sinulle sopivan urheilusuunnitelman laatimiseksi.

2. Nosta liikuntaaika aikatauluun

Liikunta -ajan vakauden varmistamiseksi on suositeltavaa sisällyttää harjoitusaika päivittäiseen aikatauluun.Voit käyttää työkaluja, kuten matkapuhelimia tai elektronisia kalentereita, harjoitusajan ja sisällön asettamiseen etukäteen muistuttaaksesi itseäsi ajoissa.

3. Valitse oikea harjoitusmenetelmä ajanjakson mukaan

Eri ajanjaksojen fyysinen kunto ja liikuntavaikutus ovat erilaisia, joten asianmukainen harjoitusmenetelmä tulisi valita ajanjakson mukaan.Esimerkiksi ilma on tuoretta aamulla, joka sopii aerobiseen harjoitteluun, kuten lenkkeilyyn, kävelyyn jne.;

Neljäs, varmista liikunnan jatkuvuus

Avain liikunta -ajan kohtuulliseen järjestelyyn on liikunnan kestävyyden varmistaminen.Vaikka aika on rajoitettu, se voi käyttää myös hajanainen aika liikuntaa lyhyen aikaa, kuten yksinkertaisen venytyksen tai nopean kävelyn käyttäminen lounastauolla.

5. Kiinnitä huomiota liikunta- ja lepotaseeseen

Järjestä kohtuullisesti kunto -aika ei vain harkitse itse harjoitusta, vaan kiinnitä huomiota myös liikunta- ja lepotaseihin.Oikea lepo auttaa palautumaan kehosta ja energialisäaineesta, jotta seuraavan harjoituksen paremmin suoritetaan.

04【Varotoimenpiteet】

  1. Vältä rasittavaa liikuntaa heti aterioiden jälkeen, jotta vältetään ruuansulatuksen vaikuttaminen.

  2. Ennen liikuntaa tulisi suorittaa lämpimät toimet vaurioiden välttämiseksi.

  3. Valitse oikea urheilupaikka ja vaatteet säällä varmistaaksesi, että liikunta on turvallinen ja mukava.

  4. Jos epämukavuutta esiintyy liikunnan aikana, lopeta liikunta ja etsi ammatillista ohjausta heti.

05【Liittyvät ehdotukset】

  1. Perustuu henkilökohtaisiin etuihin ja mieltymyksiin valita liikuntamenetelmiä liikunnan hauskanpitoon ja motivaatioon.

  2. Kokeile erilaisia ​​liikuntamenetelmiä, liikuta täysin kaikkia kehon osia ja paranna fyysistä kuntoa.

  3. Pidä hyvä mentaliteetti liikunnan aikana ja nauti liikkeen tuomasta ilosta ja saavutuksesta.

  4. Pyydä ammattilaisurheilun valmentajien ohjausta ja muotoile tieteellisempiä ja tehokkaampia urheilusuunnitelmia.

06【Päätelmä】

You May Also Like

More From Author