Tieteellinen ja kohtuullinen liikunta vähentää allergioiden oireita keväällä

Kevät on hyvä kausi ulkourheiluun, mutta se on myös herkkä kausi allergioilla oleville ihmisille.Tällä hetkellä päivä- ja yön lämpötilaero on suuri, ja siihen liittyy usein muuttuvaa säätä, kuten voimakas tuuli, kuumat ja kylmät vaihtoehdot ja vain kokenut talvi, puolustusmekanismi kehon kaikilla näkökohdilla on suhteellisen heikko , ja lämpötilaa ja vuodenaikojen muutoksia ei voida mukauttaa.Tällä hetkellä on erityisen tärkeää ajaa väsymys, lievittää allergioita ja parantaa fyysistä vastustusta säännöllisen liikunnan kautta.

Liikunta parantaa vastustuskykyä allergisten oireiden lievittämiseksi

Kevät on puun ja kukien laajimmin levitetty kausi.Samanaikaisesti ultraviolettisäteiden voimakkuus kevään keväällä alkoi nousta, mikä voi helposti aiheuttaa ihon vaurioita, aiheuttaa tulehduksia, aiheuttaa ihon punoitusta, turvotusta, kutinaa ja pahentavaa ihon allergioita.

Lisäksi kevään lämpötila nousee, ihon ja hiki määrä kasvaa, ja ihon pinnalla olevat mikro -organismit ovat myös aktiivisia. ihon pinnalla. Jotkut mikro -organismit erittävät ihoa stimuloivia aineita.Pohjoisen tuuli ja kuiva sää voivat myös aiheuttaa ihon herkkyyttä.

Valtion yleisen urheilun hallinnon urheilulääketieteen instituutin päälääkäri Liang Chen kertoi, että allergioiden ihmisille fyysinen liikunta on välttämätöntä, koska allergiat ovat itse asiassa liiallinen vastaus allergeeneille. Järjestelmä voi olla erittäin hyvä ihmisten terveydelle.Usein osallistuminen asianmukaiseen liikuntaan, liikuntatapojen kehittämiseen, voi parantaa heidän omaa vastustustaan ​​ja immuniteettiaan, ylläpitää parasta terveystilaa.

Urheilu välttää aamu- ja ilta.Ihmiset, joilla on allergisia perustuslakeja, menevät ulkona siitepölytason alentamiselle.5–10 AM on siitepölyn diffuusion huippujakso, on parasta olla siirtymättä tällä hetkellä.Hämärässä olevassa siitepölyn taso on korkein, joten vältä liikuntaa tänä aikana.Jos aikavalinta ei ole suuri, sinun on käytettävä naamaria, kun menet ulkona estämään liikaa siitepölyä. nenäontelo.

Ulkourheilu vähentää väsymystä ja pysy poissa kevään vaikeuksista

Kun sää on lämmin, monet ihmiset tuntevat unista, väsyneitä ja huimausta. Tätä kutsutaan usein ”kevään uniseksi”.Syynä on, että ilmasto on lämmin, kehon pinnan kapillaarien on lisättävä verenvirtausta venytyksestä. olla riittämätön, mikä aiheuttaa unisen, väsymyksen ja letargian ilmiön.

Kevään vaikeudet pois, liikunta on erittäin tehokasta.Liikunta voi parantaa ihmiskehon metabolista prosessia, parantaa verenkiertoa ja hengitystoimintaa ja sillä on tietty stimuloiva vaikutus keskushermostoon. Hyvä tila.National Health Science Popularision -asiantuntijakirjaston asiantuntija Zhao Bin ja Peking Jishui Tan -sairaalan päivystysosaston päälääkäri kertoi, että kevät sopii parhaiten ulkourheiluun, joka on lähellä luontoa, kuten kävely, pyöräily, lenkkeily, lenkkeily, ja kiipeily.

Paasto on sopiva urheilu keväällä.Niille, joilla ei yleensä ole liikuntaa, ei ole tieteellistä harjoittaa alussa juoksua, ja polven niveliin on helppo vaikuttaa.Nopean kävelyn menetelmä, raikasta ilmaa hengittäminen, mutta saavutti myös liikunnan rasvan vähentämisen vaikutuksen.5 minuutin kuluttua hitaasti voit nopeuttaa vauhtia.

Vuorikiipeys on myös erinomainen aerobinen liike keväällä. sydän.Vuoristojen kuoppaiset tiet edistävät ihmiskehon tasapainon parantamista ja raajojen kyvyn parantamista. Erityisesti kävelemällä ei -askeleilla, joita ei ole muokattu keinotekoisella modifioinnilla ja parantaa fyysistä joustavuutta.Lisäksi kiipeily voi lievittää silmälihasten väsymystä ja voi myös rentoutua ja levätä kireät aivot.

Liikunnan lisäksi sinun on kiinnitettävä huomiota lepoon ja ruokavalioon tietyn unen varmistamiseksi.Lisää proteiinin saantia ruokavaliossa ja lisää asianmukaisesti kaloja, munia, maitoa, soijatuotteita, sianlihan maksa, kanaa, maapähkinöitä ja muita ruokia ihmisen kehossa korkean laatuproteiinin tarpeiden varmistamiseksi.Syötä enemmän alkalista ruokaa kehon happamien tuotteiden neutraloimiseksi väsymyksen poistamiseksi.

Pidä kohtuullinen liikunnan voimakkuus herätäkseen elinvoimaa

Zhao Bin muistutti, että asianmukainen harjoituksen voimakkuus on välttämätön fyysisen terveyden kannalta.Liiallinen liikunnan voimakkuus aiheuttaa vaurioita keholle.Liikunnan voimakkuus ei riitä, ja vaikutus terveyteen on minimaalinen.Liikunnan voimakkuus olisi määritettävä iän, fyysisen tilan mukaan riippumatta siitä, onko perussairauksia ja enemmän liikuntaa.Riippumatta siitä, mikä liikuntamenetelmä valitaan, liiallinen liikunta johtaa nopeampaan sykeeseen, eikä väsymystä ole helppo lievittää.

Tapalla seurata liikunnan voimakkuutta, itseään on kätevin ja suorin.Jos tunnet lievän sykettä, kehosi hikoilee hiukan, voit poistaa liikunnan aiheuttaman väsymyksen lyhyessä ajassa harjoituksen jälkeen, etkä tunne epämukavuutta, kuten lihaskipuja seuraavan päivän nousun jälkeen. intensiteetti on kohtuullisempaa.Jos alkuperäistä tilaa ei kuitenkaan voida palauttaa pitkään harjoituksen jälkeen, lihaskipu ja jopa pahoinvointi seuraavan päivän nousun jälkeen, edellisen päivän harjoituksen voimakkuus on liian suuri ja sitä on säädettävä ajoissa.

Liikunnan määrän lisäämisen lisäksi meidän on kiinnitettävä huomiota myös sykeeseen ja fyysiseen väsymykseen. , uni, uni, uni, uni, uni riittää?Liikunnan aikana on parasta olla tyhjä.Täytä asianmukaisesti energiaa ennen liikuntaa, kuten banaaneja ja hiilihydraatteja; Jos valitset ulkourheilun, sääolosuhteet ovat myös tärkeitä.

You May Also Like

More From Author