Peking

3 min read
Peking -uutiset (toimittaja Liu Yang) noin klo 15.00 25. huhtikuuta Pekingin ala -asteen ja keskiasteen koulujen palveluaika ladattiin Pekingin koulun alakoulun leikkikentälle.Koti -koulun sosiaalisten ja sosiaalisten ja sosiaalisten asioiden yhteistyön edistämiseksi ja kaadereiden ja työntekijöiden välistä perhesuhdetta kaupunkien alakeskuksessa Pekingin kunnallisjärjestön komitean ja kaupunkikoulutuksen ohjauksessa Komissio, Pekingin koulut käyttävät ”pieniä käsijä suurten käsien” nauttimiseen koulupalvelun aikana. Vanhemmat, jotka osallistuvat vanhempien ja lapsen mielenkiintoiseen liikkeeseen koulussa.
Pekingin koulu käyttää ”pientä kättä suurten käsien vetämiseen” nauttiakseen Elämän vanhemmasta urheilukokouksesta koulun jälkeen.Pekingin uutistoimittaja Liu Yang
Pelien avaustilaisuuden jälkeen peruskoulujen ensimmäiset ja toiset luokat ottivat johtoaseman.Tapahtuma avattiin kahden fyysisen opettajan laulamisen ”häikäisevän kansallisen tyylin” laulaessa ja lauloivat huipentumassa. Ammu lasten jännityshetki.Kun ”Shangchun Mountain” -musiikki kuulosti, lapset vetivät heti heidän ympärillään olevat vanhemmat hyppäämään yhdessä.
Urheilukokous on jaettu kolmeen linkkiin: näyttely, kilpailu ja kokemus. Sen lisäksi, että kokea vanhempien kunto ”Shangchun Mountain”, ihaillen ”viisi siipikarjan draamaa”, jalkapallohahmot jne. Vanhemmat ja lapset kokevat myös potin , Sota, työnnä rautarengas, takakorin hydrangea, perinteiset urheilulajit, kuten nauha lohikäärmeet, pelaamalla gyroa.
Kaksi urheilunopettajaa avattiin laulamalla.Pekingin uutistoimittaja Liu Yang
”Vaikka perheemme on vain yksi tai kaksi tuntia urheilukokousta, se on valmistautunut hyvin varhain, oppinut kuntoharjoituksia ja harjoittaa relejuoksua. Tästä on tullut aihe, josta perheemme puhuu joka päivä.”Hän uskoo, että vanhempien urheilukokous tarjoaa perheelle harmonisen viestintämahdollisuuden ja antaa myös vanhemmille ja lasten yhteiselle liikkeelle.
Pekingin koulutuskomission urheilu- ja taiteen osaston johtaja Leng Chuancai kertoi, että Peking Kaupunkialueen ensin ja viiden koulutuksen integraation osastot, rakentavat aktiivisesti foorumin opiskelijoille kattavan kehityksen kehittämiseksi ja siitä tulee nouseva tähti kaupungin alakeskuksen peruskoulutuksen alalla.Urheilukokous oli positiivinen tutkimus ja harjoittelu kodin sosiaalisesta yhteistyöstä. Sillä oli myös aktiivinen rooli opiskelijoiden terveyden, läheisten vanhempien suhteiden edistämisessä, kuntokäsityksen levittämisessä ja aluekehityksen edistämisessä.Vanhempien ja lapsen hauskan urheilukokouksen avulla koko yhteiskunta on kiinnittänyt huomiota kiinnittämään huomiota nuorten opiskelijoiden fyysiseen ja mielenterveyteen ja päivittäiseen liikuntaan.
Peruskoulun oppilaat harjoittavat ja leikkivät yhdessä vanhempiensa kanssa.Pekingin uutistoimittaja Liu Yang
”Noudatamme yhden päivän fyysisen koulutuksen luokkaa ja liikuntaa tunnin ajan joka päivä, toisin sanoen antaa täysi leikki koulujen ja perheiden roolille, jotta lapsilla on vahva tahdon laatu ja heillä on terveellinen vartalo ja mieli. ”” Pienen käden vetäminen suuren käden vetämiseen ”ei vain luo tilaisuutta viettää aikaa lastensa kanssa ja kommunikoida lastensa kanssa, vaan aiheuttaa myös huolen kaadereista ja työntekijöistä, jotka työskentelevät ahkerasti ennen tapausta. Mahdollisuudet.” Perheen terveydestä ja vauraudesta tulee kaupungin alakeskuksen ja jopa pääoman rakentamisen ja pääoman kehittämisen apua. ”Leng Chuan sanoi.
”Nykyään vanhemmat tulivat leikkikentälle osallistumaan tapahtumaan kanssamme. Luokkatoverit, oletko onnellinen?” Liikuntamenetelmät ja parantaa jatkuvasti fyysistä kuntoa.
Vanhemmat harjoittavat lastensa kanssa.Pekingin uutistoimittaja Liu Yang
”利用 课 后 服务 时间 举办 趣味 运动会 不 影响 的 正 课 , , 就 就 为了 家校社协同 推进 学生 的 健康 健康 , 我们 希望 有趣 的 体育 活动 让 孩子们 既 锻炼 了 身体 又 提升 心理。。” 北京Koulupuolueen komitean sihteeri Liu Jinzhen esitteli, että perinteisten urheiluhankkeiden valinnan tarkoituksena on vahvistaa kulttuurista itseluottamusta, joten perinteinen urheilukulttuuri juurtuu lasten sydämeen, samalla kun heidän perheitään edistää edelleen erinomaista perinteistä kulttuuria Kiinan kansa.
Muokkaa Miao Chenxiaa
Koulupari Yang Xuoli
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author