Binhai uusi piirin koulutus- ja urheilutoimiston joukkojen ulkourheilu

Binhai Uuden piirin koulutus- ja urheilutoimiston hallussa olevasta ”mielikuvitusta ulkona jakamisesta”. Suuret urheilut, suuret terveys- ja ulkoilmakehityskonseptit. Urheiluteollisuus alueella.

Ulkourheilu perustuu luonnonympäristöön, jossa seikkailu- tai kokemus seikkailuominaisuuksista, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, jalkaa, kiipeily, kiipeily, kalliot, kajakki, sukellus, purjehdus jne., Leisure jne. Ovat urheilun päämuoto toiminta.

Seminaarissa Binhai New Area Outdoor Sports Associationin puheenjohtaja esitteli ulkoilmaurheiluyhdistyksen kehittämisen uudella alueella, tilanteessa ja nykyisissä avaintehtävissä sekä yhdistyksen työsuunnitelmassa tulevaisuudessa.Tianjinin talous- ja taloustieteen yliopiston kauppakorkeakoulun professori, joka perustuu ”Sports Lotte, dynaamisimpaan ulkona”, esittelee ajatuksen ”Tianjin” Outdoor City -brändiideoista analysoidaksesi tulevaisuuden ulkona Urheiluteollisuus, kuten emotionaalinen arvo, erottelu ja monipuolistaminen.

Alueellisesta koulutus- ja urheilutoimistosta vastaava asiaankuuluva henkilö sanoi: ”Ulkoilulajilla on merkittäviä ominaisuuksia, kuten teollisuusketju, vahva ajo -rooli ja suuri markkinapotentiaali. Ulkoilma -alan kehityksen kiihdyttäminen. , Se voi laajentaa kulutusta ja edistää työllisyyttä. 2. Kotimaan kysynnän vetäminen vahvan tuen ja jatkuvan vallan tarjoamiseksi.

You May Also Like

More From Author