Ximai Food julkaisi vuoden 2023 vuosikertomuksen ja tuotekanavan kaksipyörävetoa korkea kasvu

Ximai Food julkaisi 26. huhtikuuta vuoden 2023 vuosikertomuksen. Vuonna 2023 liikevaihto oli 1,578 miljardia yuania, kasvua 18,89%vuoden -vuodessa ja nettotulos oli 115 miljoonaa yuania, kasvua 6,08%vuoden – – vuosi.

Taloudellisen raportin mukaan Ximai -elintarvikkeiden liiketulot ovat jatkaneet kasvuaan sen listautumisen jälkeen vuonna 2019, ja vuotuinen kasvuvauhti on yli 10%, ja kasvukeskus jatkaa edelleen ylöspäin.Kuluneen vuoden aikana kuluttajien kysyntää ei ole vapautettu odotetusta, Ximai Food on osoittanut kehityksen suuren kasvun vauhtia.

Online- ja offline -offline -omni -kanavan matriisin markkinaosuus on lisääntynyt kolme peräkkäistä vuotta

Ximai Foodin vuoden 2023 vuosikertomus osoittaa, että yritys on aina kiinnittänyt suurta merkitystä markkinointikanavien rakentamiselle.Vuosien toiminnan jälkeen Ximai Food on perustanut valtavan ja tehokkaan jälleenmyyjäverkon. Tehokkuus kolmiulotteinen offline -markkinointiverkkojärjestelmä.Tämä järjestelmä pystyy nopeasti selviytymään markkinoiden muutoksista, jolloin Ximai Foods -yrityksen myyntiasteikko on vakaa.Kansallisen ketjukaupan supermarketin tietoverkon tietojen mukaan, kun suurten supermarketien myynti valtakunnallisesti laski vuosi -vuotiaana, yritys on saavuttanut kanavan vastoinkäymiskasvun.

Kypsän kansallisen offline -pääteverkoston perusteella Ximai Food vahvistaa myös E -kaupan kanavien asettelua, optimoi tuoterakenteen ja laajentaa aktiivisesti nuoria kuluttajaryhmiä.Nykyään Ximai Foodsin E -Commerce -kanavat ovat kattaneet B2C -alustoja, kuten Tmall ja JD.com, B2B -alustoja, kuten Xixitong ja Ali vähittäiskauppaa, ja kiinnostavia E -Commerce -alustoja, kuten Douyin, Kuaishou ja Xiaohongshu.Vuosikertomus osoittaa, että Simai säilyttää edelleen online -kauran valtavirran E -Commerce -alustalla.

Samanaikaisesti Ximai Food tutkii jatkuvasti myös innovatiivisia kanavia, kuten välipalakanavia, yhteisöryhmän ostoksia, suoraa lähetystä ja tavaroita, B2B, O2O jne. Nämä uudet kanavat ovat jatkaneet ponnisteluja viime vuonna, OF Mitkä offline -välipalakanavat ovat lisääntyneet yli vuoden aikana yli 180%.

Kumareena olevan markkinatutkimusyrityksen mukaan Ximai Food säilyttää edelleen Kiinan kauran ja jyvien johtavan aseman. on noussut 25 prosenttiin.Offline- ja online -myynnin sijoitukset ovat ensimmäisiä teollisuudessa.Vuonna 2023 Douyin -alusta Rinseng Mikotidan markkinaosuus oli ensimmäinen. , tulossa alusta alusta alustan alustan alusta.

Kiinan kaurajauhoteollisuuden vertailumerkkinä Ximai Food on vähitellen vakiinnuttanut vaikutusvaltaa ja tuotemerkkitietoisuutta merentakaisilla markkinoilla.Tämän perusteella yhtiön ulkomailla sijaitseva yritystutkimus on edistynyt merkittävästi viime vuonna. , Italia, Dubai ja Dubai.

Star Product Force Power Brand -vaikutus laajenee

Ihmiset kiinnittävät terveyden ja kuluttajarakenteen päivityksen, jotta kauran arvo terveellisinä elintarvikkeina tunnustetaan laajalti.Kuluneen vuoden aikana Ximai -ruokaa ohjaa markkinoiden kysyntä, ja se keskittyy kauran edustamien terveellisten viljaruokien kehittämiseen, tuotantoon ja myyntiin.

Taloudellinen raportti osoittaa, että Ximai Food suorittaa aktiivisesti kauralajikkeiden ja ravitsemuskomponenttien tutkimuksen ja testauksen. Kuuma kaurakenttä.Lisäksi Ximai Food edisti aktiivisesti tutkimusta ”elintarvike- ja ravinnon yhdistelmästä” -projekteista, korvaamalla tavalliset hienot jyvät katkovina elintarvikkeina kaurahiutaleiden sekalaisten viljatuotteiden kanssa, edistäen sydän- ja verisuonten terveydenhoitoa koskevaa tutkimusta ja todentamalla täysin terveyttä täysin Kauratuotteiden parannusvaikutus.Vuoden 2023 vuosikertomuksen mukaan Ximai Food T & K -sijoitukset kasvoivat viime vuonna lähes 30%vuodessa.Suureen yksittäiseen tuotteeseen keskittyvän strategiassa puhtaan kaurahiutaleiden vuotuinen myynti ylitti 600 miljoonaa yuania, ja myös Star -tuotteet, kuten orgaaninen, maito, kaura, kaura+-sarja, ovat kasvaneet tasaisesti. Vuosi -vuosi -vuosi.

On syytä huomata, että Ximai Food on julkaissut probioottisen proteiinijauheen, joka perustuu terveellisten tuotteiden kuluttajien kysyntään. WEST -luokka vehnän elintarvikkeita.Vuonna 2023 jauhemäärätuotteet kasvoivat yli 80%vuoden aikana.

Vuosikertomus osoittaa, että vuonna 2024 Ximai Food jatkaa innovaatiota tuotteissa, paitsi kaurajauhojen markkina -asemaa edelleen ydintuotteidensaa, vaan myös laajentaa komposiitti- ja vapaa -ajan välipalatuotteiden laajuutta. kanavat.

Innovaatio- ja vakaat liiketoimintastrategiat noudattavat koko teollisuusketjun asettelua

Ximai -elintarvikkeiden käänteinen kasvu vuonna 2023 oli peräisin yritysten innovaatioista ja vakaista liiketoimintastrategioista vuosien varrella, samoin kuin koko teollisuusketjun strategisesta asettelusta.

Offline -kanavaoperaatioiden kannalta eri kanavien ominaisuuksien mukaan, puhdistettujen toimintojen, keskittyä välipalakanavien kehitykseen jne. Aktivoitiin eri kanavien myyntipotentiaalia; Niiden jatkuvan viljelyn kautta on 28 uutta maakuntaa, 6 uutta kaupunkia ja 6 äskettäin lisättyä provinssia.Nämä kanavat innovaatio on laajentanut olemassa olevien tuotteiden myyntikanavia. Samanaikaisesti tuoteinnovaatioiden avulla se on parantanut olemassa olevien kanavien tunkeutumisastetta ja saavuttanut tuotekanavien yhteistyöinnovaatiot.

Ainoana kiinalaisen kaurateollisuuden, Ximai Food -yhtiön kaurajauhealueen strategisen asettelun ja neljän suurimman kotimaisen tuotanto- ja kehitysperustan rakentamisen kautta. .Koko prosessissa kaikki tuotteen kaikki näkökohdat ovat Ximai -elintarvikkeiden jalostuksessa, istutuksessa ja myynnissä vahvan hallinnan T & K -tuotannossa, tuotannossa ja myynnissä.

You May Also Like

More From Author