Yli 1000 kappaletta on myyty, tuhoamalla varastot!Etelä -Korean yksinkertaiset ruoka -ongelmat usein →

2 min read
Korean kuluttajainstituutti totesi 16. päivänä, että 54 säännöllistä jakelua Bento on testattu 16. päivänä, joista neljä heistä havaittiin taudinaiheuttajissa, jotka aiheuttivat ruokamyrkytyksiä.Yksinkertaisen ateriapalvelun, kuten taivutuksen, elintarviketurvallisuuskysymykset ovat myös herättäneet kiihkeitä keskusteluja Korean yhteiskunnassa.
Ruomin rahoitusliiketoiminta -alueella, Soul, suuri joukko toimistotyöntekijöitä menee illalliselle keskipäivällä.Muutama päivä sitten, kun korealainen kuluttajainstituutti testattiin 54: n säännöllisessä jakeluun Bentossa Internetissä, Salmonella, E. coli ja Liszt -bakteerit, jotka aiheuttivat ruokamyrkytyksiä, löytyi neljästä mallista.Nämä taudinaiheuttajat voivat selviytyä pitkään jäähdytetyissä olosuhteissa.
On todettu, että nämä neljä Bento on myynyt yli 1000 kappaletta, ja Korean kuluttajainstituutti on pyytänyt kauppiaita keskeyttämään liittyvien tuotteiden myynnin ja tuhoamaan jäljellä olevan varaston.Bento -elintarviketurvallisuustutkimuksen tulokset ovat herättäneet suurta huomiota Korean yhteiskunnalta, etenkin korealaisen elintarviketurvallisuussertifikaatin ongelman ongelmien pakkaamiseen.
Itse asiassa Etelä -Korean tunnetun ketjun lähikaupan Bento paljasti myös elintarviketurvallisuusongelmat. sekoitettiin Bento -tuotantoprosessissa.
Nopealla puolueellisessa elämätilassa korealaiset ovat tyytyväisiä säännöllisiä jakelupalveluita, jotka voidaan diskontata ja jotka voidaan jakaa nimetyihin paikkoihin.Muutama päivä sitten 33 000 eteläkorealaisen elämäntavan kysely osoitti, että noin 8 prosentilla vastaajista oli kokemusta ruuan, laatikkolounaan, salaatin ja muiden ruokien säännöllisestä jakelusta.Samanaikaisesti korkean hintojen takia Bento on erittäin suosittu. Vuosi -vuosi -vuosi.Vaikka korealaisen elintarviketurvallisuusosasto on jatkuvasti vahvistanut yksinkertaisten elintarvikkeiden jalostusyritysten ja jäähdytettyjen jäädytettyjen elintarvikkeiden myyntimyymälöiden tarkastamista, sitä löytyy melkein joka kerta, mikä löytyy elintarvikehygieniasta ja turvallisuudesta, mikä saa korealaiset kuluttajat tuntemaan olonsa erittäin häiriintyneeksi.
Korean elintarviketeollisuuden asiantuntijat kertoivat, että äskettäin käynnistetyt yksinkertaiset ruuat, jotka on viime vuosina jäädytettävä ja jäädytettävä, voidaan kuvata häikäiseväksi. On tullut aktiivisempaa, mikä tarkoittaa, että elintarviketurvallisuushallinta on suoritettava.
Siirto CCTV Finance WeChatista
Lähde: Kiinan talousverkosto
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author