"Isänmaallinen sanitaatioliike" -harjoittelu: Liikunnassa on vahva fyysinen kunto

Esipuhe
Viime vuosina Yunnanin maakunta on suorittanut isänmaallisen terveyden ”7 erityistä toimintaa”, siirtymässä ympäristösuhteet kattavaan sosiaalisen terveydenhuollon hallintaan ja yhdistettynä Yunnanin todelliseen tilanteeseen, jatkaen ”vihreiden kaupunkien, pilaantumisen poistamista, neljän vahingon poistamista, poistamalla neljä haittaa. , helpotus, ahkeruusharjoitus, ahkera liikunta, putken hidas sairaudet ja kodin terveys ”uusi” 7 erityistä toimintaa ”isänmaallisessa terveydessä, luomalla terveellisen läänin koko alueella ja pyrkivät tekemään ympäristöstä mukavamman, elävämmän kaupungissa, terveellisemmät Elämä ja massojen jatkuva parantaminen.
”Ahkeruuden” käsitteen edistämisen ja popularisoinnin myötä terveellisen elämän käsitteestä on tullut suosittua Yunnanissa.
Vuonna 2023 Yunnanin maakunta jatkoi ”neljännentoista viiden vuoden suunnitelman” toteuttamista, jotka täydentävät puutteita ja ”värikkäitä Yunnanin kansallista kuntoprojektia”. Kylät ovat täysin peitetty.Rakenna 45 urheilupuistoa ja suorita ”kaksinkertainen sisäänpääsy” perusteellisesti, ja yhteisö ”15 minuutin kuntoympyrä” muodostuu pohjimmiltaan.51 maakunnan maakunnat ja 129 maakuntaa (kaupungit, piirit) suorittivat fyysisen seurannan ja yli 500 000 henkilöajan keräämisen, ja fyysinen pätevyysaste nousi 92,6 prosenttiin.Koko vuoden ajan sosiaalisia urheilulajeja oli 7 733, ja sosiaalisen urheilun ohjaajien lukumäärä tuhatta ihmistä kohden nousi 2,92: een.
Samaan aikaan Yunnanin maakunta jatkoi erityisbrändikilpailutoimintojen, kuten Yunnan Gryffindorin polkupyöräfestivaalin, rakentamista ja värikkäiden Yunnanin yhdeksän Plateau Lakes -kilpailun johtamista.Laajasti toteutettuja tapahtumatoimintoja, kuten työntekijöiden urheilutapaamisia, etnisiä pelejä ja vanhuksia, kuten kaikenlaisia ​​ihmisiä, alueita ja toimialoja.Kunto -aktiviteetit suoritetaan joka päivä, ja koko vuosi jatkuu.
Yunnan.com -toimittaja Xu Zhuohao, Hu Yiya Zhang MeiHuan Chen Xinlong Pengxi
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author