Hubei Xiaogan Maku tuoksuva Food Expo · Pre -Expo

2 min read

JIMU -toimittaja Chen Yong

Kirjeenvaihtaja Xiao Xuan

JIMU -toimittajille ilmoitettiin 16. huhtikuuta, että 8. Kiinan kansainvälisessä Food and Food Expo- ja 2. Kiinan kansainvälisessä esivalmisteollisuuden näytöksessä äskettäin pidettiin, Xiaogan Company, Tuanshan Tea Oil ja Hanchuan Lotus Roots, Hubei -maakunta ainutlaatuisella viehätyssä, Da Wu Huang Ju ja muut maatalouden erikoistuotteet ovat onnistuneesti herättäneet monien vierailijoiden ja ostajien huomion ja allekirjoittaneet aikomus sopimuksen 80 miljoonan yuanin sopimuksen allekirjoittamiseksi.Samanaikaisesti Xiaogan City on myös suorittanut sijoitusten edistämistoimia elintarviketeollisuusketjussa. Tällä hetkellä 15 yritystä on tarkoitus mennä kaupunkiin sijoittamaan ja tutkimaan.

Hubei -näyttelyhalli

JIMU -toimittajat saivat tietää, että 12. huhtikuuta Kangguanissa, Guangdongissa järjestettiin kahdeksas Kiinan kansainvälinen elintarvike- ja elintarvikesäyttely ja toinen Kiinan kansainvälinen esivalmisteollisuuden näyttely. neuvotella ja tehdä.

On todettu, että neljä Xiaogan Cityn yritystä ottivat nyrkkituotteita osallistuakseen näyttelyyn, esittäen täysin kaupungin elintarviketeollisuuden vihreän tekniikan ja terveysarvon.

Xiaogan -osasto

Hu Kai, Shendan Company -yrityksen Dongguan -toimistosta vastaava henkilö, esitteli: ”Yrityksen päätuotteet ovat tuoreet munat, ankan munat, viiriäiset munat, säilyneet munat ja saapuvat yli 10 000 supermarkettia maassa. Käsityöt, marinaatti Kääri kiinalaisella yrttilääketieteellisellä lääkityksellä elintarvikekerroksen vahalla bakteerien virtauksen ja veden haihtumisen, enemmän säilöntä ja ruoan turvallisempaa. ”

Da Wu Huang Ju: n saman lähteen ja terveys- ja terveysarvojen ominaisuuksilla Tuanshan -teeöljy on houkutellut monia ostajia valitsemaan tuhansien vuosien perinnön ja erinomaisen laadun, joka kiittää sen ainutlaatuista makua ja ravitsemusarvoa.

Hanchuan Lotus Root on voittanut markkinoiden tunnustuksen vihreällä ekologisella istutusmenetelmällä ja tuoreella suoramarkkinointimallilla.

Viime vuosina Xiaoganin kunnallispuolueen komitea ja kunnanhallitus ovat aktiivisesti edistäneet lajikkeiden, laadun parantamista, tuotemerkkien rakentamista ja standardisoitua tuotantoa ja pyrkinyt viljelemään useita boutique -tuotemerkkejä.Kaupungin yritysten näyttely ei vain osoittanut Xiaoganin maatalouden erikoistuotteiden viehätysvoimaa, vaan myös kommunikoi suoraan kotimaisten ja ulkomaisten ostajien kanssa näyttelyalustan kautta tutkimaan yhteistyömahdollisuuksia ja edistämään yhdessä Xiaoganin maataloustuotteita laajemmille markkinoille.

(Kuvan tarjoaa kirjeenvaihtaja)

(Lähde: Polar News)

You May Also Like

More From Author