[Catering Man Collection] Nopea ja mausteominaisuudet Daquan

[Opas

    Kuinka monta catering -ihmistä on käyttänyt mausteita, mutta kuinka monet ihmiset todella tietävät mausteiden ominaisuudet.Sitten, sitten(Naudanlihan nuudelien maustaminen on kaikki täällä)

      Mausteet ovat kasvien, kukkapuistojen, lehtivarren, juurten jne. Siemeniä tai niiden uutteita, joissa on ärsyttäviä tuoksuja, antavat ruokamakuja, lisäävät ruokahalua ja auttavat ruuansulatusta ja imeytymistä.

      Mauste sisältää haihtuvaa öljyä (eteeristä öljyä), mausteisia ainesosia ja orgaanisia hapoja, kuitua, tärkkelysrakeita, hartsia, limaa, liimaa ja muita ainesosia.Maustetta käytetään laajasti ruoanlaitto- ja elintarviketeollisuudessa, joka pelaa pääasiassa viritys-, maustamisen ja värityksen toimintoja.

      Mausteiden oikein käyttämiseksi meidän on ymmärrettävä mausteiden pääominaisuudet.Suurin osa yleisesti käytetyistä makuista on mausteisia. Lisäksi glyfosaatilla on lakritsi, hamppumakuilla on pippuria ja katkerat maut ovat jännitteitä ja amomumia.Tuoksua ja makuja ovat kaneli, vuoripullat, neilikka, lumous, kumina

1. Ominaisuuden mukaan

1. Siellä on mausteita, joissa on lämpöä ja mausteisia, kuten pippuri, pippuri, pippuri, inkivääri.

2. Siellä on mausteisia mausteita, kuten valkosipulia, salottisipulia, sipulia, purjoa, mausteista juuria ja niin edelleen.

3, aromaattiset mausteet, kuten Laurel, kaneli, neilikka, väkijoukot, Vanchida, Butnons.

4. Mauste, jolla on väritysvaikutuksia, kuten kurkuma, punainen pippuri ja sahrami.

5. On mausteita, joilla on erilaisia ​​deodorisaatiovaikutuksia, Bai Yan, Gui Pi, Liang Inkivääri jne.

6. Erityiset maut, joissa on ominaisia ​​makuja ja tuoksua, kuten makea maku, baili, lakritsi, fenkol, peso, kuihtuneet;Seuraa ”Hongde Snow Encyclopedia” -elokuvan julkista tiliä ja jaa lisää mausteita ja kaavatietoa päivittäin!

2. Paina kalastuksen vaikutusta jakamaan

Voit poistaa kalat:

Catmembnnal, Laurel, Clove, Zhongxiangzi, sipuli, kaneli, valkosipuli, vihreä sipuli, salvia, pieni kardemumma, korianteri jne.

Voit poistaa karitsan maun:

Kumina, neilikka, zhongxiangzi, launani, salvia, pecontamu, pieni kardemumma, ge, kaneli, korianteri, valkosipuli, tilli, vihreä sipuli inkivääri, laler, minttu, perilla;

Voit poistaa kalan hajun:

Cutmem, kaneli, neilikka, zhongxiangzi, kaneli, laurel, salvia, kardemumma, korianteri.

3. Noudata sovellettavia raaka -aineita

Naudanliha

Pippuria, zhongxiangzi, tukku, kaneli, scallion, inkivääri, korianteri, sipuli, kardics;

Sopii sianlihaan

Pippuria, monetiikkaa, zhongxiangzi, neilikka, laosani, baili, salvia, selleri, sipuli, valkosipuli;

Sopii lampaanlihakseen

Pippuria, lihaa, väkijoukkoja, lilaisia, kanelia, salviaa, laakeria, inkivääriä, korianteria;

Sopiva kanaalle

Sinappi, euqi, aemisha, fenkol;

Sopii kalankuoreen

Pippuri, inkivääri, sipuli, valkosipuli, lihan kardemumma, korianteri, selleri -siemenet, crowdscene, sinappin siemenet, tilli, sinappi, eurooppalainen, fenkoli;

Sopii vihanneksille

Cutmem, korianteri, tadpoles, sinappi, euqi, fenkoli.

Yllä olevissa luokissa voidaan nähdä, että monilla mausteilla on erilaisia ​​vaikutuksia.

Esimerkiksi on mausteita, jotka tuottavat perinteisiä kastiketuotteita pohjoisessa, kahdeksankulmainen, kaneli, chenpi, liha, lila, yamana, baiyan, inkivääri, amomum, ruohonhedelmät jne. Lihatuotteiden tuoksu on täyteläistä.

1. Poista haju

     Joillakin eläinten raaka -aineilla (kuten naudanliha ja lampaanliha ja sisäelimet) on usein raskas kalaste ja raskaampi rasvaisempi.Tai erilaisia ​​mausteita tai mausteita, kuten suuria ainesosia, pippuria, pippuria, kanelia, kanelia, mantelia, lakritsiä, kumina, kumina jne. Tietyllä muhennosprosentilla tietyllä prosentilla, joka voi poistaa hajun ja tunkeutua aromiin, aromiin ja tunkeudu siihen.Erityiset toiminnot ovat kolmen tyyppisiä toimintoja ennen keittämistä, keittämisen aikana ja kypsennyksen jälkeen: Ennen keittämistä voit lisätä suolaa, etikkaa, inkivääriä, vihreää sipulia jne., Sekoita tai pyyhkiä hyvin. elimet), mausteen merkitykselliset ainesosat adsorboitetaan raaka -aineen pinnalle, tunkeutuvat raaka -aineisiin ja sitten haihtuneita veden, öljyisen tai keittämisen kautta hajusainan haihduttamiseksi.Tällä menetelmällä on laaja valikoima sovelluksia, joissa on maku-, tuoksu- ja väri -avustustoiminnot.Raaka -aineiden ruoanlaittoprosessissa voit myös lisätä etikkaa, viiniä, salottisipulia, pippuria, pippuria, pippuria ja valkosipulia ruoanlaittoon raaka -aineen hajun poistamiseksi ja ruokien tuoksujen lisäämiseksi.Tämä menetelmä sopii raaka -aineisiin, joissa on kevyempi haju tai lisäravinteet edellisenä menetelmänä.Keittämisen jälkeen vihanneksia voit myös lisätä mausteita voimakkaaseen aromiin. Astian maku.Yleisesti käytettyjä menetelmiä ovat mausteiden öljy, ripottele vihreällä sipulilla, korianterilla, pippurilla, pippuruudeleilla, sekoita valkosipulia tai aseta mausteet vihanneksille, kaada kuumaa öljyä tai mene pöydälle astioiden kanssa

2. Paranna herkullisuutta

     Kaikenlaisissa mausteissa on toimintoja lisätä tuoksuja, raikkautta ja lisääntynyttä herkullisuutta. , suolaa, sokeria keittoprosessissa, etikkaa ja muita mausteita tai kypsennetty raaka -aineilla, joissa on voimakasta kalaa ja lihaa, voi olla maustettu.Kun ruoanlaitto raaka -aineita, kuten kanaa, ankkaa ja hajuja, käytä keittomenetelmiä, kuten ruoanlaittoa, halogeenia, kastiketta jne. Mausteessasi sinun on käytettävä mausteisiin erilaisia ​​mausteita, kuten kaneli, suuret materiaalit, fenkolit jne. .On kuitenkin huomattava, että nämä mausteet on pakattava sideharsoon tai erityiseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuun laukkuun, laitettava pottiin ja upota sitten potin pohjaan keittojen tunkeutumisen jälkeen.Lämmityksen jälkeen mausteiden pitoisuuden vuoksi aromimateriaali voidaan täysin upottaa ja haihduttaa.

3. Lisää maku

      Kuten korkean kestävän raaka -aineen, kuten merikurkku ja hain evät, ei ole makua sinänsä. Hiusten leikkausten kautta, lisää lieme ja keitä erilaisia ​​mausteita herkullisiksi kakkuiksi.Kun valmistetaan liemiä maustettuihin astioihin, lisää maku maustettuun astiaan, ja tuoksuva aine käytetään öljynä (mukaan lukien itse mausteen sisältämät eteeriset öljyjä) liukenemiseksi mausteesta, levitettävä vähitellen kaikkiin keittoihin .Velvet -tuotteiden tuoksu ampuu usein sipulia, inkivääriä jne., Liotettuna vedellä (tai juomavedellä) liuottaaksesi sen suitsukkeisiin aineisiin ja käyttämään sitten vettä, joka sisältää suitsukkeita aineita, jotka haistavat salottisipulia ja inkivääriä, ei vihreitä sipulia ja vihreitä sipuleita ja Inkivääri -asioita.Kun ruukku on pieni määrä kuumaa öljyä sekoittaen sipulia, inkivääriä, valkosipulia jne., Maustetut aineet heiluttavat mausteessa, osa niistä haihtuneita ja jotkut adsorboivat rasva.Kun raaka -aineet kypsennetään ja sekoitetaan, öljy, joka adsorboi tuoksumateriaalia, kääritään raaka -aineen pintaan, jotta ruokia tuottavat.

      Riippumatta siitä, mikä menetelmä on otettu käyttöön, sen on oltava mausteiden materiaalin mukaisia. hajusteen varmistaminen.Haihtuva aromi on huono, kuten inkivääri, kuivattu pippuri, pippurit, tähti -anis, kaneli jne. Sinun on investoitava lämmityksen alussa.

Yksityiskohtainen yleisesti käytettyjen mausteiden käyttöönotto

1. pippuri

Kuivattu chili:

      Se tunnetaan myös nimellä kuivatut meripaprikat, se on kuiva punainen pippuri valmistettu kuiva tuote.Sitä tuotetaan pääasiassa Sichuanissa, Yunnanissa, Hunnissa, Guizhoussa, Shaanxissa ja muissa paikoissa.Pepperien lajikkeisiin kuuluvat Chaotian Beil, Seven Star Beckles ja Erjing.Kuivat paprikat on jaettu Volt -paprikoihin ja syksyn paprikoihin sadonkorjuukaudesta.Pippurin tulisi olla pystysuora, violetti punainen, öljyinen ja kirkas, vähemmän kuivattuja siemeniä, mausteisia ja tuoksuvia suitsukkeita.Syksypippuria on taivutettu pippuria senttiä, väri on tylsä ​​ja mehevä on ohut ja laatu on suhteellisen pieni.Lihatuotteissa se toimii pääasiassa hajun tukahduttamisen vaikutuksesta lisäämällä tuoksua kalasta, ruokahalua ja edistämällä ruokaa, lisäämällä värin ja mausteisen maun vaikutusta.Seuraa ”Hongde Snow Encyclopedia” -elokuvan julkista tiliä ja jaa lisää mausteita ja kaavatietoa päivittäin!

Popping Pepper: Tunnetaan myös nimellä kala ja paprika, se on Sichuan -erikoisuus.Pese se tuoreilla punaisilla paprikalla poiminnan jälkeen, kuivata orvaskeden pinta ja lisää vanhaa suolavettä, hienostunutta suolaa ja muita mausteita vaahtoalttarilla.Sillä on mausteisen, värin lisääntymisen, tuoreuden ja maun rooli.

2. Xiangxin -materiaali

Kuivattu pippuri:

      Kasvien pippurien hedelmien kohdalla pippurisornien hedelmät kuivattuvat, kun se on täysin kypsä heinäkuusta heinäkuusta lokakuuhun.Pippuria tuotetaan pääasiassa Sichuanissa, Yunnanissa, Guizhoussa, Shaanxissa ja muissa paikoissa.Kun Qingxi Peppercorns Hanyuanissa, Sichuan, joka tunnetaan myös nimellä ”Tribute Peppers”, kuuluu South Road Pepperiin, ja Aba Maowenin ”Dahongpao” tunnetaan myös nimellä ”West Road Pepper” ylin luokka.Kuiva kukkapippurimaku, lämmin, lämmin lämmössä ja lihatuotteiden kylmä, lievittää rasvaista, vapauttaa rasvaista, poistaa kalasta, lisää tuoksua ja lisää tuoreutta.

      Tuoreet siemenet, jotka ovat kypsyneet tai täysin kypsät pippurin korjaamisen jälkeen, tuotetaan pääasiassa Hanyuanissa, Sichuanissa, Maowenissa, Liangshanissa ja muissa paikoissa.Lihatuotteissa se pääasiassa näkyvä hamppu, poistaen kalaston, hajoavan rasvaisen, tuoreuden, voimakkaan aromin, ja sillä on myös täyteläinen tuoksu.

Inkivääri: monivuotiset nurmikasvit, viljelty vuodessa.Molekyyli inkivääri ja inkivääri.On olemassa vaikutuksia kalan, kuivumisen, suorakulmaisen, liukenemisen, tuoreuden ja tuoksujen lisäämisen poistamiseen.

Sipuli: Se kuuluu liljaperheeseen, jota viljellään yhden vuoden aikana.Lihatuotteissa päätehosteita käytetään pääasiassa hajun poistamiseen, vakauttamiseen, tuoreeseen, lisäämään tuoksua, ruokahalua ja edistämään ruokahalua.

Sipuli: Se on lilyceanic -kasvi, jota viljellään yhden vuoden aikana.Useat lajit jakautuvat iho, keltainen iho, valkoinen iho jne. Ovat parempia punaisella iholla.Lihatuotteiden steriloinnin hallussapito, vahva maku, haju, tuoreus ja tuoksuva.

Valkosipuli: Se kuuluu Lily -perheelle, monivuotiselle ja juuren juurelle, jota viljellään yhden vuoden aikana, ja se pelaa bakteereja tappavaa, poistaa kalasta, vapauttaa rasvaisen ja lisää tuoreutta.

KOKRAKAA: Mulan-perheen kasvit tunnetaan myös nimellä Daimu.Kahdeksankulmainen maku on lämmin, lämmin.Se toimii lihatuotteissa, lievittää rasvaista ja kasvaa tuoretta.Tähti -aniksen muodostuu 6-13 pienellä hedelmällä, joka on järjestetty radiaalisesti muotoiltuihin, ja se on jaettu kahteen tyyppiseen syksyyn ja kahdeksan anikseen sadonkorjuukauden mukaan.Syksyn nurkka tulisi valita kuivaksi, isoksi, ruskeaksi punaiseksi, täynnä hiukkasia, täysi kuiva runko, voimakas aromi ja hieman makea jälkimaku.Kevään kahdeksankulmainen on väri ruskea punainen, ohuet hedelmät, kulman kärki, kevyt aromi ja enemmän kuin laatu.

Ruohonhedelmät: kuuluvat inkivääriperheelle.Sitä tuotetaan pääasiassa Yunnanissa, Guizhoussa, Guangxissa ja muissa paikoissa.Ruohonhedelmät ovat mausteisia, sillä on vatsan lämmittäminen, kylmän poistaminen ja deodorisointi.Lihatuotteiden kalojen, paineen, vatsan, aromin ja antikroosion antikorroosion poistaminen.Ruohonhedelmien tulisi olla keltaista ruskeaa orvaskeden kanssa, ja endoteeli on kullan keltainen (valkoisen laadun laatu on jonkin verran).

Guipi: Eri puulajeista, jotka tunnetaan myös nimellä kaneli kaneli, jade -kaneli, violetti kaneli jne., Se on kuori ja haaran iho, joka on kaneli, Tianzhu Gui, hieno lehtien tuoksuva kaneli, ja kuivattujen kuivumisen jälkeen elokuusta lähtien kunkin vuoden lokakuuhun.Guipin maku, kuuma seksi, lämmin munuaiset, kivunlievitys, kylmien vaikutusten leviäminen.Sovelluksessa sillä on pääasiassa tuoksun, tuoreuden, omistautumisen, antikroosien ja ruokahalun edistämisen roolia.Valinnassaan orvaskeden tulisi olla harmaa -ruskeaa, endoteeli on punainen ja keltainen, iho on paksu, tuoksu on vahva, jälkimaku on hiukan makea, ilman hyönteisiä, ei hometta ja kuiva.

Valkoinen kardemumma: Tunnetaan myös nimellä kardinaali, Bai Kou, on inkivääripohjaisen kasvin valkoisen kardemuman hedelmäpuun hedelmä.Valkoinen viehättävä maku, lämpö, ​​lämmin vatsa, ruoan edistäminen, ruoan poistaminen, krapula ja oksentelun lievittäminen.Sovelluksissa on eroja, tuoksujen lisääminen, antikorroosien lisääminen ja ruokahalun edistäminen.Valkoisen kardemumman tulisi olla täynnä rakeita, kuivumista, orvaskeden kuvioita, harmaata väriä, hajua ja aromia, ei hyönteisiä, ei epäpuhtauksia.

Mustomektiikka: Se on kardemummaperheen hedelmä.Catonophaku -maulla, lämpöä, on vatsa lämmittää ja pysäyttää ripuli, rakentaa vatsaa ja eliminoi ruokaa.Sillä on rooli tuoksun ja korroosion lisäämisessä lihatuotteisiin.Valinnassaan orvaskeden tulisi valita vaaleanruskeaksi, täynnä lihaa, kuiva laatu, vahva aromi, hieman mausteinen ja katkera, ei mätä, ei epäpuhtauksia.

AMOMUMORUS: Tunnetaan myös nimellä Yangchun -hiekka, hiekkahunaja, kevään hiekka jne. On inkiväärin kasvien hedelmä Yangchun Sand Amomum.Hakemuksessa se vaikuttaa pääasiassa tuoksun lisäämiseen, rasvaisen lievittämisen ja kalanpoiston poistamiseen.

BAIJI: Se on sateenvarjojen muotoinen kasvi Baiji. Toista ja elokuussa, kun lehdet muuttuvat keltaisiksi, ne revittyvät sadonkorjuun jälkeen ja kuivana.Baiyan -maulla, lämmin, sillä on kipu, vieroitus ja hemostaasi lievittävä kipinä, sillä on poistettava kalismia, tuoksuva ja liukeneva rasvainen levityksessä.

Lilac: Se on persikka -in -perhe -kasvi. Kunkin vuoden syyskuusta seuraavan vuoden maaliskuuhun, kun kukkasilmut muuttuvat valkoisesta siniseksi ja kääntyvät sitten kirkkaan punaiseksi, ne poimitaan ja kuivataan. ovat lilaisia, neilikka ja neilikka, jotka ovat nimeltään naiskynsi. Ne käyttävät pääasiassa Gongliangia sovelluksessa.Lila on lämmin, sillä on vatsan lämmittäminen ja kipulääke sekä lievittää Qi: tä ja ripulia.Sen vaikutuksena on lisätä tuoksu, paine ja maku sovellukseen.Lilacin tulisi valita hiukan sauvamainen muoto, paksu vartalo, iso ja tasainen, ruskea punainen väri, voimakas öljy, vahva aromi ja ei epäpuhtauksia.

Lakkitsi: Se on monivuotinen nurmikasvi. Syksyn kaivamisen jälkeen se on viipaloitu ja kuivattu.Lakritsi on makeaa, litteää, ja sillä on keuhkojen kosteuttamisen ja pernan ravitsemisen kosteuttaminen ja qi -ravitsemisen, lämmön puhdistaminen ja vieroitus sekä 100 lääkkeen vaikutuksen sovittaminen.Lakritsin tulisi valita kultainen väri, vahva aromi, kuiva laatu, hieman makea jälkimaku eikä epäpuhtauksia.Seuraa ”Hongde Snow Encyclopedia” -elokuvan julkista tiliä ja jaa lisää mausteita ja kaavatietoa päivittäin!

Mountain: Tunnetaan myös nimellä Sanyu, hiekka inkivääri.Se on Jiang KE: n kasvi.Sillä on paineen, liukenemisen, tuoksun ja maun rooli sovelluksessa.Shannaiin tulisi valita ulkoinen iho keltaiseksi ja punaiseksi, väri on valkoinen ja kevyt, suuri tasainen, kuiva ja tuoksuva eikä epäpuhtauksia.

CUMIN: Tunnetaan myös nimellä Fenkle, Valley Fenkle, on sateenvarjojen muotoinen kasvien fenkoli. Hedelmät kypsyvät syyskuussa -lokakuuhun, se on poimittu ja kuivattu.Kumiini on tuoksu, lämmin ja sillä on rationaalinen Qi ja kylmä.Kumiinin tulisi olla täynnä rakeita, vihreää väriä, rikas aromi ja ei epäpuhtauksia.

Tuoksuvat lehdet: tunnetaan myös nimellä kanelilehdet, laakerinlehdet, on Camphor Plant Tianzhu GUI.Tuoksuvat lehdet ovat mausteisia, lämpimiä, ne ovat hajonneet kylmä ja kipu ja lämmittävät pernaa ja vatsaa.Sillä on vaikutusta lisäämään tuoksua ja maku sovellukseen.Tuoksuvat lehdet tulee valita lehdistä, suurista, kuivista, vaaleanvihreäistä, hajusta ja aromista eikä epäpuhtauksista.

Lingcao: Yunling -tuoksu, joka tunnetaan myös Ling -vanilja, on kevään kukkien ja monivuotisten kasvien kasvien suku.Lingcao -maulla, lämpöä, on vaikutus eliminoimaan kylmä ja kipu, odottavat ja lämmin.Sillä on vaikutusta tuoksu, paine, deodorisointi ja maku sovellukseen.

Hallinnot: tunnetaan myös nimellä Ulord Grass, se on kevään kukien kasvi.Tuore ruoho -meridiaanit korjataan ja kuivattu kypsän jälkeen.Sitä tuotetaan pääasiassa Yunnanissa, Guangdongissa, Guangxissa, Fujianissa ja muissa paikoissa.Soutu ruoho maistuu, lämmin, tuulen ja kylmän, kipulääkkeen, yskävaikutuksen poistamisen vaikutukset.Sillä on harmonian ja antikorroosion vaikutus sovellukseen.

Viisi maustehokituksen huomiota

1. Ei voi väärinkäyttää

      Raaka -aineiden ominaisuuksien mukaan parhaiden tulosten saamiseksi tulisi käyttää käytön tarkoitusta.Esimerkiksi, jos haluat deodorisoida ja haistaa sitä, sinun on käytettävä valkosipulia, vihreää sipulia, kanelia, kumina, pippuria, inkivääriä jne. Valkosipulin ja vihreän sipulin vaikutus on paras, ja se tulisi peittää hiukan hajulla valkosipuli.Kiinnitä huomiota valkosipulin ainutlaatuiseen tuoksuun. Sinun tulisi määrittää, lisääkö ja lisätä summa kuluttajan tapojen mukaan.

2. Ei voi liioitella sitä

      Kuten muskottipähkinä ja lakritsi, käyttö tuottaa supistavaa ja katkeraa makua; kurkkuja tuottaa lääketieteen makua ja niin edelleen;

3. Differentiaalimaku

      Suunnitellessasi komposiittisuhteita, sinun on erotettava huolellisesti kunkin mausteen maku, kuten mausteiset mausteet sisältävät inkivääriä, valkosipulia, pippuria, pippuria, sinappia, mausteista juuria, pippuria jne. Jokaisella on erilaiset maut, kuiva, mausteinen, mausteinen mausteinen, mausteinen , hapan, mausteinen, valkosipuli, aukko on erittäin suuri.Käytä yleisintä sipulia inkivääriä ja valkosipulia sekä pippuria, pippuria, pippuria, erilaisia ​​osuuksia, erilaisia ​​tuottavia alueita ja erilaisia ​​ihmisiä voivat tehdä lukemattomia makuja.Vaikka paprikat ovat sokeutuneet, mausteiset ja maku ovat erilaisia ​​lajikkeita. Se, ja ne ovat tyytymättömiä; Punainen pippuri, ohut liha, voimakas pippurimaku, mausteinen maku;

4. Samanlainen vaihto

      Niin kauan kuin ainesosat ovat samanlaisia, mausteet voidaan korvata toisillaan.Jos haluat lisätä suitsukkeita, voit valita fenkolin, kanelin, pienen kardemumion, lilan, 芫荽: n, tadpolin, fenkolin, käkyn, sellerin, perillalehden, lalesin, sinapin ja niin edelleen.Niiden joukossa fenkoli ja kumina, kardemumma ja kaneli ovat samanlaisia ​​mausteita, joilla on samanlaisia ​​toimintoja, ja ne voidaan korvata toistensa avulla. selleri jne.

5. Käytä

      Mausteiden erilaisista hajustevaikutuksista ja toiminnoista riippuen voidaan valmistaa erilaisia ​​tuoksuvia mausteita.Kahden muun mausteen sekoittaminen voi pelata parempaa synergiaa ja tuottaa enemmän ihanteellisia ja pehmeämpiä kattavia vaikutuksia.Jotkut mausteet hallitsevat maku, ja toisilla on sekä tuoksu että maku.

      Maku on aromin perustana rooli, ja aromi on maun tehokkuus ja nimenomainen aine.Siellä on aromin tunne ilman makua, joka on tyhjä, maku ja vähemmän aromia on matala;Kun joitain mausteita on sekoitettu, ne kompensoivat aromit eikä heillä ole vaikutusta tuoksun lisäämiseen.Esimerkiksi perill -lehdet ilmenevät enemmän tappavan vaikutuksena, joten kiinnitä erityistä huomiota sekoitettuna muihin mausteisiin.

      Kiinnitä huomiota mausteiden ja raaka -aineiden väliseen koordinointiin eivätkä vaikuta haitallisesti astioiden makuun.Käsitellessäsi karjaa, lampaita ja koiranlihaa, sinun on käytettävä kalanpoisto- ja eliminoidut mausteet, kuten perillalehdet, myski, ruohonhedelmät, polygromit, pippuri, neilikka jne.; 香辛料 , 如 、 肉豆蔻 、 、 、 、 、 、 、 、 、 、胡椒、芥末等;加工鱼肉时,要选用对鱼腥味有抑制效果的香辛料,如葱姜、月桂、香菜、丁香、洋苏叶、肉豆蔻、多香果、 Baili Xiang et al.; Machining soy Tuotteiden tulisi valita mausteet, jotka voivat poistaa pavut, laakerit, amarantti, neilikka, kardemumma jne.;

You May Also Like

More From Author