Singapore on muistuttanut kiinalaista ruokaa.

4 min read

Lähde: Optinen kuluttajaraportti

ElintarviketurvallisuusonnettomuusHeidän joukossaan, joskus loukkaantuneet eivät ole vain kuluttajia, vaan myös elintarvikkeiden jalostusyritysten työntekijöitä, vaan myös etulinjassa!

Äskettäin ryhmän ryhmän takiaKiinalainen jujubeKiinan tarkastuksen selittämätönRikkidioksidiTuotteen palautti Singaporen elintarvike hallinto.Asiaankuuluvien singaporelaisten määräysten mukaan rikkidioksidi on alun perin reaktio, ja se tulisi julistaa.

Meidän maamme”Vakio elintarvikkeiden turvallisuusstandardi -elintarvikkeiden lisäaineille”(GB2760-2014) Siinä säädetään selvästi, että rikkidioksidia voidaan käyttää ruoan pintakäsittelynä valkaisuaineena, säilöntäaineena ja ruoan antioksidantteja.

YK: n elintarvike- ja maatalousjärjestö/Maailman terveysjärjestö Food Additive -yhteyson asiantuntijakomitea(JECFA) Rikkidioksidin turvallisuusarvio ja muotoili päivittäisen sallitun saannin (ADI) arvoon 0-0,7 mg/kg BW.

Mutta näyttää siltä, ​​että rikidioksidi puhdisti myös orvaskedenRuokatehtaan sarjamurhaajaluonne.

Katsotaanpa alla olevaa asiaa koskevaa raporttia:

25. toukokuuta 2021,Ruokatehdas Yibin Cityssä, SichuanHuoltolaitteiden aikana epäiltiin haitallisia kaasumyrkytystapahtumia, ja onnettomuus aiheutti yhteensä 7 ihmistä. Kliinisten oireiden mukaan asiantuntijat pitivät alun perin rikkivetymyrkytystapahtumia.

21. elokuuta 2013,Chongming County Shanghai Sanshi Food Co., Ltd.Tapahtui onnettomuus, ja yhdeksän yrityksen työntekijää kaatui työskennellessään suolakurkkua, mikä aiheutti 5 ihmistä kuolemaan.

29. marraskuuta 2017,Qinzhou Guangtai Food FactoryMyrkyllisen kaasumyrkytyksen kuolemassa oli 5 onnettomuutta.Se vahvistetaan rikkivetykaasumyrkytykseksi.

6. marraskuuta 2005,Yiliang Fruit Professing Plant, Dongshan Village, Longdu Town, Chenghain piiri, Shantou CityTyöntekijöiden myrkytyksen tapahtuma tapahtui.Kun neljä työntekijää siivottivat kylmien hedelmien marinoiva uima -allas, he epäilivät, että rikkivety ja muut myrkylliset kaasut aiheuttivat yhden kuoleman ja 3 vammaa.

28. syyskuuta 2011,Xindu haoxin -kastike Pickling -ruokalistat, Longqiao Town, Xintu -alue, ChengduTyöntekijöillä oli myrkytysasfyksia puhdistettaessa suolaa vakiintua uima -allasta, mikä aiheutti kolme ihmistä kuolemaan.

25. heinäkuuta 2015,Yinchuan Songqinghui Sauce Co., Ltd.Suuri rikkivetymyrkytysonnettomuus tapahtui. Kolme ihmistä kuoli rikkivetykaasusta marinoidussa vihannesalassa ja kolme muuta ihmistä loukkaantui.

Syyskuu 2023,Pähkinäyhtiö YunnanissaKolme ihmistä kuoli järkyttävästä myrkytystapauksesta, ja heidät tunnistettiin alun perin rikkivetymyrkytykseksi.

RikkivetyPääasiassa myrkyllisiä kohdeelimiä ovat keskushermosto ja hengityselimet.

Jo vuonna 2007,Valtionhallinnon hallintoSokean pelastuksen aiheuttaman vety -rikkivetymyrkytyksen aiheuttaman ”ilmoituksen” vapautumisen ”huomautus”, joka on vapautettu tämän vuoden jälkeen ”, osoittaa, että” tänä vuonna 9 ihmisellä on 9 rikkivetymyrkytys, 28 kuolemaa, 14 loukkaantumista ja The Wed Kuolemat ja vammojen lukumäärä oli vastaavasti 13 näistä.

Mistä rikkivety tulee?

Minun on sanottava, mitä alamme mainitaRikkidioksidi, Käytä puhdistusprosessissa rikkidioksidiaNatriummetabisulfiittiSe on monien ruokayritysten tavanomainen käytäntö.

Yibinin seitsemän ihmisen kuoleman, Sichuanin esimerkki, mukaanProfessori Li Zaixin, Sichuanin Light Chemical Technology -professoriAnalyysi: Yritys käyttää natrium -natriumsulfaattia prosessointiistunnon aikana. tuottaa haitallisia kaasuja, jotka sisältävät rikkivety.

Kuluttajien näkökulmasta pieni määräRikkidioksidiSaavuttuaan kehoon, lopulta syntyySulfaattiVirtsa voi erittyä kehosta normaalin detoksifikaation jälkeen, mikä ei tuota myrkyllisiä vaikutuksia.Kuitenkin, jos ihmiskehoa kuluu liiallisesti rikkidioksidilla, se on helppo tuottaaallergiaSe voi aiheuttaa oireita, kuten hengenahdistusta, ripulia ja oksentelua, ja voi myös aiheuttaa vaihtelevia vaurioita aivoille ja muille kudoksille.

mukaan”Elintarviketurvallisuusstandardi standardi edeltävä ruokailukirjaus”(GB7718) säädetään, että niin kauan kuin yritykset käyttävät rikidioksidia elintarvikkeissa, yritykset on suoritettava elintarvikkeissaTunnistaaOlemus

Järkevänä kuluttajana meidän on ensin tutkittava huolellisestiElintarvikeSamaan aikaan älä käytä ruoan ulkonäköä liikaa, kuten keltaisen kukkakaalin liiallinen väri, lumi -valkoinen valkoinen sieni ja niin edelleen.

Liian kaunis ruoka, ehkä tarkalleenRikkidioksidiTuote kurkistamisen jälkeen.

✦ Suositeltu tämän päivän arviointi 测

Sain äskettäin taustaviestin, joka toivoi esittävän hyttysten torjuntatuotteiden vertailevan arvioinnin.

Tuo syy kaikille”Kuluttajaraportti”Tehdä”25 hyttysten ilmaisun tuotteiden vertailun arviointi”Olemus

”Kuluttajaraportti”Ostin markkinoille 25 hyttyskeloa ja hyttysten torjuntatuotteita useiden testien suhteen.Hyttynen, Mukaan lukien sähköiset hyttyskellot, sähköiset hyttyskeitteet, levytyyppiset hyttyskellot;Hyttysten hylkivä tuoteKuusi mallia ovat hyttysten hylkiviä nesteitä, hyttysten torjuntapastat ja 6 muuta mallia ovat muita hyttysten torjuntatuotteita, mukaan lukien hyttysten anti -Fastining, hyttysten torjunta -aineet, hyttysten torjunta, rannekorut, hyttysten sammutusvalot, hinnoituksen hylkivä apps, jne.

HyttynenHyttysten sammuttavien hyttysten vaikutusta edustaa indikaattori –KT50OlemusKT50 tarkoittaa aikaa, joka vaaditaan 50%: lla koekäytössä (ts. Takana) kokeen määritellyissä olosuhteissa.

oikeaKarkottava nesteVertailun vuoksi, sittenTehokkuusTätä varten tehokkuuden tulokset on jaettu kahteen A: n tasoon B.

Viimeinen luettelo on seuraava:

Mutta ystävyys muistuttaa, että kissoja ja kaloja käyttäviä kuluttajia ei suositella käyttämään hyttyskeloja.Pyorrodiliiti ei ole myrkyllinen ihmisen toksisuudelle, mutta se on myrkyllisempi hyönteisten, kalojen ja kissojen suhteen.

You May Also Like

More From Author