Ilmainen lyijy!Ihmiskehon paras urheilupöytä: tee minkä ikä!

5 min read

Maailman terveysjärjestö ilmoitti, että laiskoista liikunnasta on tullut maailman neljänneksi suurin riskitekijä.Mutta tavallisena toimistotyöntekijänä, yhdeksän tai kuuden elämässä joka päivä, melkein kaikki vietiin toimiston istuimella.Liikunta ei yksinkertaisesti anna kehon liikkua. Jokaisessa iässä on ”parhaita harjoituksia”, tule salaisuuteen!

Muuttoliike

Jos haluat löytää sinulle sopivan koulutusmenetelmän, meidän on selvitettävä, että liikunnassa on todella pyramidi.

ensimmäinen lajittelu

Perusfyysinen aktiivisuus

Tavalliset kiipeilyportaat, kotityöt, ostokset, kävelykoirat jne. Ovat ensimmäiset kategoriat.Tämäntyyppinen harjoitus on maltillinen, joten se voi suorittaa joka päivä.

Toinen luokka

Venytysharjoitukset

Tämä luokka sisältää pehmeän voimistelun, joogan, venytysliikkeet jne.Kun teet näitä harjoituksia, jos tunnet kehosi venyttävän, se on kohtalainen vahvuus.Venytysharjoitus voi kestää noin 30 sekuntia jokaisesta toiminnasta, ja jokainen toiminta voidaan tehdä 6-10 kertaa.

Kolmas luokka

Aerobinen+vapaa -ajan urheilu

Fitness -ystävät tuntevat ehdottomasti tällaisen liikkeen.Tämän tyyppinen harjoitus tunnetaan nimellä ”Fat Star”!Rasvan menetyksen vaikutuksen saavuttaminen vie kuitenkin yli 20 minuuttia.

Neljäs luokka

Harjoittele

Sisältää puoli -neliöt, kyykky, istuntoistuminen, litteä tuki jne., Tällaiset urheilulajit tunnetaan yleisesti anaerobisena harjoituksena.Sen liikunnan voimakkuus ylittää hiukan lihaksiemme kuorman, joten liikunnan jälkeen voi olla lihaskipuja.

Viides luokka

Staattinen toiminta

Mukaan lukien istuminen toimistossa, television katseleminen, pelien pelaaminen, lukeminen ja niin edelleen.Tämän tyyppisen liikkeen intensiteetti on minimaalinen, joten on välttämätöntä minimoida tai lyhentää staattisen toiminnan pituutta ja kävellä tunnin ajan, muuten se lisää kroonisten sairauksien riskiä.

Urheilupyramidin puhdistamisen jälkeen puhutaanpa siitä, kuinka nämä urheilumuodot olisi järjestettävä kohtuudella sopiviksi eri ikäisille ihmisille.

Paras eri ikäiset liikunta

6-17-vuotias

Tämän ikäisten ihmisten on keskityttävä kehomme lihaksen ja luiden vahvistamiseen.

Koska tämä on tärkeä vaihe muodon ja luiden muotoilussa, voit keskittyä keskipitkän ja korkean askeleen harjoituksiin jonkin verran voimaharjoitteluun. Päivät viikossa.

Suositeltu harjoitus

Puolipyörät, kuten lenkkeily ja ratsastuspolkut;

18-64-vuotias

Tässä vaiheessa liikunnan vahvuus on muuttumaton, mutta se vaatii vähitellen liikunnan määrää ja vähintään 150 minuuttia viikossa voiman aerobisessa liikunnassa tai 75 minuutin korkean askevan aerobisen liikunnan ja koko kehon lihaksen voimaharjoituksen lisää kuin 2 päivää.

Valitettavasti lähes 80%kiinalaisista aikuisista ei ole saavuttanut liikunnan määrää.

Suositeltu harjoitus

Suurten intensiteetin harjoittelu, kuten juoksu-, uinti ja viestintätanssi;

Yli 65 -vuotias

65 -vuotiaana sinun on valittava harjoitusmuoto varoen. Tällä hetkellä vartalo on enemmän tai vähemmän joidenkin kroonisten sairauksien takia eikä voi sopeutua samanlaisten vahvuuksien eri muotoihin.

Suositeltu harjoitus

Kävely, tanssi, pyöräily, lenkkeily ja muut keskipitkät harjoitukset ja voimaharjoittelu voi valita käsipainot, puutarhanhoito, jooga, Tai Chi jne.

Toimistotyöntekijöille, jotka eivät voi muuttaa pitkään, liikunta on todella välttämätöntä!Mutta kehomme on maaginen ruumis. Vaikka harjoitus on hyvä, emme voi tehdä sitä sokeasti.

Varotoimenpiteet

1

Ero miesten ja naisten liikkeen välillä

Naisille minkä tahansa harjoituksen on noudatettava yksinkertaisuuden periaatetta vaikeuksiin ja askel askeleelta ja valittava asianmukainen määrä liikuntaa upean muodon muokkaamiseksi ja fyysisen kunnon parantamiseksi.Ei ahne.Varsinkin kun teet voimaharjoittelua, sinun on tehtävä enemmän voimaa, ja sinun on muistettava venyttää sitä harjoituksen jälkeen!

Miesten on tärkeämpää hallita liikunnan vahvuutta.Muutoin sydämen ja verenkierron taakka lisätään.

2

Sääharjoituksen erot

Kun sää on kylmä, meidän on pidettävä lämpimänä ja pidettävä lämpimästi valmistelua seuraavaa liikuntaa.

Kun sää on kuuma, ihmisen fyysinen energiankulutus on suhteellisen suuri. Tällä hetkellä liikunta voi helposti aiheuttaa liian matalaa verensokeria ja liiallista liikuntaa.

Toiseksi kesäharjoituksessa on erittäin suositeltavaa, että lisäät suolaliuosta harjoituksen jälkeen.Jos sää on kuuma 35 ° C: seen, haluat silti käyttää paljon, uinti on erittäin hyvä valinta!

3

Ihmiset, jotka eivät sovellu rasittavaan liikuntaan

Joillekin ihmisille liikunta on haitallista ja kannattamatonta, mukaan lukien sydänsairaudet, hengityselinsairaus, luuskleroosi, vaikea anemia, aivosairaus, korvatauti, keuhkosairaus, epilepsia ja muut ihmiset olemusta

Koska liiallinen liikunta voi johtaa liian korkeaan sykeeseen, on mahdotonta tarjota riittävästi energiaa keholle ajoissa, joten yllä olevien ihmisten on oltava erityisen varovaisia!

4

Muut harjoitustoimenpiteet

Älä liikuta, kun olet täynnä, on parasta käyttää 2 tuntia aterioiden jälkeen.Ennen liikuntaa tulisi tehdä täysin lämmin -UP -valmiste sen sijaan, että pääset suoraan liikuntatilaan, muuten lihasjännitys ja vamma ovat alttiita.

Harjoituksen päättymisen jälkeen se on jätettävä täyteen venyttämiseen.Samaan aikaan, älä sammuta janoa harjoituksen jälkeen, ota pieni määrä saantia ja lopeta sitten hitaasti liikunta.

Kuulin Express: aloita kahdeksannesta perhekulttuurifestivaalista Foshan Cityssä

Korkeimman johdon pääsihteerin tärkeiden ohjeiden toteuttamiseksi perusteellisesti ”keskittyminen perheeseen, keskittyä ohjaukseen ja keskittyä perhetyyliin”, Foshanin kunnallispuolueen komitean propagandaosasto, kunnallinen naisliitto ja kunta Sivilisaatiotoimistossa on ”Perintöperheopetusperhetyyli, rakentaa onnellisuus- ja harmoniaperhe” – – Foshan Cityssä 8. perhekulttuurifestivaali.

Foshanin kahdeksannen perheen kulttuurifestivaalilla Foshanin kahdeksannen perheen kulttuurifestivaalit käynnistettiin virallisesti.On selvää, että tämän vuoden perheen kulttuurifestivaalitapahtuma kestää vuoden ajan, ja eri piirien yksiköt ja yksiköt toteuttavat sarjan perheen hyveiden propagandaa, perivät hyvän perhetyylisen toiminnan edistämisen ja teemaperheiden koulutuksen ja Osallistu ”Big Love Foshanin” rakentamiseen kaupunkimme edistämiseksi.

Napsauta videota nähdäksesi Foshanin moraalisen mallin ja heidän ympärillään olevat hyvät ihmiset jakavat ymmärryksensä ja tunteensa perimällä hyvää perhetyyliä ↓↓lla ei

He käyttävät toimintaa

Meille tuuli ja sade kuvaa maailman kauneutta

Kunnianosoitus heille

Hanki yhdessä Foshan 38 Red Flag -tapahtumaan Foshan Cityssä sydämessäsi.

You May Also Like

More From Author