Kerää tieteen, vertailun ja puhumisen määritelmä tieteen ominaisuuksista?

Tieteen määritelmä viittaa tosiasiallisesti vahvistettuun tietoon, joka perustuu materiaaliin.Toisin sanoen tieteen tulisi viitata erityisesti luonnontieteeseen.
Mutta nyt jotkut ihmiset haluavat pitää joitain sosiotieteitä tieteelle.Tämän teorian mukaan niin kutsuttu filosofia ja teologiset järjestelmät voidaan nyt johtua tieteestä.
Joten se voi tuntua hämmentyneeltä.Esimerkiksi se on helppo erottaa.
Jos teologian olemassaolo, ihmiset kulkevat väärentämisen kautta.Toisin sanoen sen todistaminen.
Joten mitä tapahtuu, jos käytät anti -syndrome -menetelmiä tieteen todistamiseen?Se on myös erittäin mielenkiintoinen.Esimerkiksi jotkut ihmiset haluavat käyttää elektroniikan sanastoa. .Jotkut ihmiset saattavat sanoa, että se löytyy herkkyyden kautta.Mitä?Joten valokuva -aineen on oltava pienempi kuin elektroniikka?Olemme paljon suurempia kuin sinä, mutta näemme vain sinut.Itse asiassa tämä lausunto on erittäin voimakas. Näin valon silmilläni, ja sitten todettiin, että se oli syy nähdä fotonia.
Ongelman muotoinen peruna on täällä, empiirinen ja päättely.Elektroniikkaa ei voida todistaa empiirisillä todisteilla.Siksi se, mitä ihmiset voivat todentaa tällä hetkellä, voidaan sanoa vain katodisäteiksi, mutta he eivät voi tarkistaa elektroneja.Itse asiassa, jos ajattelet sitä edelleen, se on mielenkiintoisempaa, mutta valitettavasti suoritat aiheen.
Mutta riippumatta siitä, onko elektronia tai katodisäteitä, se perustuu materiaaliseen olemassaoloon.Sitä voidaan havaita tietyllä tavalla sen fyysisen luonteen tarkkailemiseksi.Joten sitä voidaan kutsua luonnontieteeksi.
Entä yhteiskuntatieteet, kuten psykologia?Ne perustuvat ihmisen tietoisuuteen (sielu). Heitä voidaan tiivistää rajoitetusti, mutta loppujen lopuksi ne ovat arvaamattomia eivätkä voi olla energiaa.Joten tämä kohtalo voi olla vain yhteenveto kokemuksesta.Siksi se on lähempänä ja samanlainen kuin filosofia ja teologinen järjestelmä.Muuten, Jumalan sanassa ”Kuinka se voi todistaa, että elektronit eivät ole Jumalan luomusta?”

You May Also Like

More From Author