Maailman vastainen doping -virasto: tukee edelleen tiukasti kiinalaisten uimareiden tieteellisiä tutkimuksia

Xinhua -uutistoimisto, Montreal, Kanada, 21. huhtikuuta (toimittaja Lin Wei) Maailman vastaisen doping -viraston (WADA) toisti asemaansa 21. päivänä sanomalla, että tarkistettaessa saksalaisen television (ARD) julkaiseman kiinalaisten uimareiden dokumenttielokuvan WADA. Silti ”tukee” tiukasti ”kiinalaisten urheilijoiden tieteellisiä tutkintatuloksia ja oikeudellisia päätöksiä ja pitää lehdistötilaisuuden selventääkseen niihin liittyviä tosiseikkoja.
Wada: n 21. päivässä antamassaan lausunnossa Wada huomasi, että Ard julkaisi asiaan liittyvän dokumentin.WADA: n riippumaton tiedustelu- ja tutkintaosasto seurasi kaikkia vastaanotettuja syytöksiä, ja näitä väitteitä ei vahvistettu millään todisteella.
Lausunnossa todetaan, että kaikki tieteelliset todisteet ja älykkyydet kerättiin, arvioitiin ja testattiin Qumatitsine -lääketieteellisten asiantuntijoiden perusteella, samoin kuin esittämisen vastaisten asiantuntijoiden mielipiteitä ”maailman vastaisten asetusten vastaisten asetusten mukaan”. Doping -keskuksen tutkimus.
Wada ilmoitti, että lehdistötilaisuus pidetään 22. paikallisen ajan aamulla selventämään liittyviä tosiasioita.Maailman vastaisen viraston puheenjohtaja Banka ja asiaankuuluvat virkamiehet osallistuvat tiedotustilaisuuteen vastaamaan mediakysymyksiin.
Tammikuussa 2021 Zhengding Countyn kansallisessa uima -hegemoniassa, Shijiazhuangin kaupungissa, Hebein maakunnassa, Kiinan vastainen keskuksen suoritettiin stimulanttitarkastus.Tulokset osoittivat, että urheilijoiden näytteet olivat erittäin alhaisia ​​qumeizine -positiivisia.Kiinan vastainen doping -keskus käynnisti kaikista näkökohdista perusteellisen ja yksityiskohtaisen tutkimuksen kaikista näkökohdista ja yhdistettynä asiaankuuluviin todisteisiin, kuten stimulanttien tarkastus, testaus ja muut asiaankuuluvat todisteet sen määrittämiseksi, että mukana olevat urheilijat eivät tarkoituksella käyttäneet kiellettyjä aineita , ja positiivinen ei ole lääkkeiden, ravitsemustuotteiden ja muiden tekijöiden, kuten lääkkeiden, ravitsemustuotteiden jne. Myöhäisten tekijöiden käyttö, kilpailun aikana sen aiheuttivat vinometsiinin saastuneen ruoan saastuttamat ruuat tietämättä sitä tietämättä sitä .
WADA on täysin tarkistanut tapauksen, jonka mukaan Vanomeziinin mahdollisuuksia ei voida kumota.Asiaankuuluvien asetusten mukaan urheilijoiden laillisten oikeuksien ja etujen suojelemiseksi eivät käsittele stimulanttien rikkomuksia, ja asiaankuuluvat osapuolet eivät ole valittaneet tapaukseen, ja tulosten käsittelyn tuloksia ei ilmoiteta.
Vuonna 1999 perustettiin maailman vastainen doping -virasto.Sen päätehtävänä on koordinoida ja valvoa globaaleja dopingin vastaisia ​​asioita, muotoilla anti -stimulus -määräyksiä ja standardeja sekä ohjata ja standardisoida vastauksen vastaista työtä eri paikoissa.(yli)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author