Liikunta -etuja on paljon, nouse nopeasti!

2 min read

Kolme kuukautta myöhemmin heidän oireitaan on parantunut huomattavasti, ja he tuntevat olevansa paljon parempia.

Vuotta myöhemmin 3/4 liikunta toi takaisin normaalin päivittäisen toiminnan, ja jotkut ihmiset olivat palanneet töihin.

7estää syöpä

Toistuva liikunta voi vähentää paksusuolen syövän riskiä 25%, kävelee 4 kertaa viikossa, ja se riittää kumpikin puoli tuntia.

8Lievittää ummetusta

Kohtuullinen liikunta auttaa edistämään suoliston verenkiertoa ja paksusuolen peristaltiaa ja voi lievittää funktionaalista ummetusta.

Jos sinulla on ummetus, sen lisäksi, että käytät lääketiedettä lääkärin ohjauksessa, voit myös käyttää kohtuudella oman tilanteen mukaan ja lievittää ummetusta.

9Auttaa alentamaan verensokeria

Liikunta voi parantaa insuliinin herkkyyttä, joten solut voivat paremmin käyttää käytettävissä olevaa insuliinia glukoosin nauttimiseen ja auttaa diabeetikoita vähentämään lääkkeiden kysyntää.

10Auttaa lopettamaan

Tutkimukset ovat osoittaneet, että liikunta auttaa palauttamaan lyhyen aikavälin ja pitkäaikaisen riippuvuuspotilaat.

Brownin yliopiston lääketieteellisen korkeakoulun tutkijat ovat havainneet, että 12 viikkoa aerobista liikuntaa voi lisätä pidättäytymispäivien määrää ja vähentää alkoholiriippuvuutta potilaiden päivittäisestä juoma -määrästä.

11Estää aivohalvausta

Vain 30 minuutin rasittava liikunta päivittäin voi nopeuttaa sykettä ja vähentää aivohalvauksen riskiä 20%.Intensiteetti on tarkoituksenmukaisempi, ja tätä riskiä voidaan vähentää 7%.

Tallennettu taulukko: Liikunnan edut

Kuinka käyttää kohtuudella sairauksien estämiseksi?

Yhdysvaltain terveys- ja julkisten palvelujen osasto (HHS) Fyysisen aktiivisuuden opas (2. painos) tarjoaa todisteisiin perustuvia ehdotuksia aikuisille ja lapsille ja nuorille, jotka ovat 3–17 -vuotiaita, korostaen liikunnan lisäämisen ja vähemmän istumisen merkitystä.Lisäämällä urheilua ja vähentämällä istuvaa käyttäytymistä, se auttaa estämään kroonisia sairauksia ja pidentämään elämää.

10%ennenaikaisessa kuolemassa voidaan katsoa johtuvan tarpeeksi aerobisesta harjoituksesta.Kuten vuoden 2008 versio, ehdotetun kansanterveystavoitteen uusi versio on 500 ~ 1000 Met-mediumintensiteettiä tai vakavaa harjoitusta.

Opas suosittelee, että aikuiset tarvitsevat keskipitkän intensiteetin aerobista harjoitusta, joka on 150–300 minuuttia viikossa; lihaksen voimaharjoittelu (kuten painonnosto ja push -UPS) tulisi suorittaa 2 päivää viikossa terveyden ylläpitämiseksi.

6–17 -vuotiaat lapset ja nuoret tarvitsevat 60 minuutin keskipitkän ja korkean intensiteetin harjoittelun päivässä.

Verenpaineen ja kolesterolin tason alentamiseksi on suositeltavaa käyttää aerobista harjoitusta 3–4 kertaa viikossa keskimäärin 40 minuutin keskimäärin.

Solmu

nippu

Lähde: Kattava urheiluverkko

Vastuullinen: Lan Shuai

Katsaus: Shen Liang

Tervetuloa lähettämään: [email protected]

Napsauta alla

Otsikossisältö

Pisteen jakaminen

Vähän

You May Also Like

More From Author