Kahdestoista kansallisen perinteisen urheilupelien tapahtumapaikan kunnostaminen on periaatteessa valmistunut

12. kansallinen perinteinen urheilukokous (jäljempänä ”pelejä”) pidetään Sanya Cityssä, Hainanin maakunnassa 22. -30. Marraskuuta tänä vuonna. Zhaosu County, Yili Kazakstanin autonominen prefektuuri, autonominen alue pidettiin.Raporttien mukaan pelien tapahtumapaikan kunnostaminen on periaatteessa valmis.

Etnisten vähemmistöjen kansallinen perinteinen urheilukokous on kotimaassani korkein ja suurin kattava kansallinen urheilutapahtuma.On ymmärrettävä, että tämän pelien kilpailuprojektit on jaettu kilpailuprojekteihin.Yli 10 000 ihmistä kaikissa maan etnisissä ryhmissä osallistuu, ja urheilijoiden ennusteiden määrä on noin 8000.

Hainanin ja Xinjiangin kahdessa riistapaikassa on 19 stadionia kahdessa riistapaikassa.Sanya Cityn apulaiskaupunginjohtaja Zhang Changfeng ja pelien toimeenpanokomitean toimeenpanevaan komitean varajohtaja ja sihteeri esitteli, että tällä hetkellä 16 Sanyan kilpailupaikkaa on kunnostettu ja 16 voidaan valmistua.

”Välittömän kilpailun periaatteen perusteella tämän urheilukokouksen käytön tapahtumapaikat ovat kaikki tapahtumapaikat Hainanin maakunnassa. Kilpailun tarpeiden tyydyttämisen periaatteen mukainen muutos vaatii. Urheilukokous on luotu tiiviisti, ja laajamittaiset aktiviteetit, kuten pelien, kansallisen gaalan ja urheilukulttuurinäyttelyn avaus- ja sulkemisjuhlat, luodaan huolellisesti.

You May Also Like

More From Author