[Ruokatesti] Alkuperäinen jumala kielen kärjessä: manteli tofu, lootus rapea, keitetty musta takabasso ja tuoksuva pippuri kanaa

”Alkuperäinen jumala kielen kärjessä” on show, joka napsauttaa alkuperäisten ruokien todellisuuden prototyyppiä. Peli, todellisuuden todelliset ruokia, todellisuusruokia.

Tämä sarake on alkuperäinen sisältö, ja se julkaistaan ​​samanaikaisesti Miyou Clubissa ja Tinebassa.

Päivitä jatkuvasti, kiinnitä huomiota kokoelmaan, jos pidät siitä ~

Almond Tofu on 2 -star ja hyökkäysruoka.

Almond Tofu on yksi perinteisistä Jiangsu -välipaloista.Välipala on viileä ja virkistävä, ja se on hyvä kesäruoka.

Valmista kuivattuja manteleita, agaria, maitoa, sokeria ja apumateriaaleja. , ja kaappaa vaahto.Perinteiset tapoja tehdä plasma kulhoon. , koristeltu apuvälineiden kanssa.Lisää ruskeaa sokeria ja matcha -jauhetta lietteeseen saadaksesi värikkäitä manteli Tofu.

Valitettavasti en ole maistanut tätä jälkiruokaa, mutta olen syönyt samanlaisia ​​tofu -jäätelöä. Jos sinulla on mahdollisuus, kokeile sitä.

Käytännöllinen tutkinto: ★ ☆☆☆☆

Ruoanlaittovaikeudet: ★★ ☆☆☆

Suositus: ★★★ ☆☆

Lotus Crispy on ruokalaji, joka voi avata reseptin sen jälkeen, kun LIYUE: n arvostusaste saavuttaa tason 4. Ainesosat ovat 4 mantelia, 2 jauhoa, 2 voita ja yksi sokeri.

Todellisuudessa Lotus Crispy on perinteinen välipala Suzhoussa. Yleensä papupasta käytetään täytettä, ja se käyttää myös suolaista munankeltuaisen ja kookospähkinän.Tämä jälkiruoka on myös mestariteos.

Tämä jälkiruoka käyttää kahta taikinaa, yhtä nahkapintaa, eräänlaista sydäntä, ja nämä kaksi kiinnitetään toisiinsa, ja sitten monimutkaiset saadaksesi kasvoalkio turpoamaan paistamisen yhteydessä, näyttää siltä, ​​että terälehtiä on tuhansia.Ja vähän punainen vihannesmehu lisättiin iholla, mikä teki ”lootusta” vaaleanpunaisesta ja keltaisesta, ja Shan Shan oli söpö.Ei tiedetä, onko pelissä taikuutta.

Käytännöllinen tutkinto: ★★ ☆☆☆

Ruoanlaittovaikeudet: ★★★★ ☆

Suositus: ★★★ ☆☆

Keitetyt Black -Back on vastaus Samsung -keittiöön.Xiang Ling voi tehdä erityisiä keittämiä keitettyjä kaloja.

Tämän ruoan prototyyppi on keitetty kalaa.Keitetyt ovat erityinen Sichuan -keittiön menetelmä.Monia vuosia sitten, kun Sichuan -keittiö ei ollut niin suosittu kuin nyt, monilla ihmisillä on outoja tunteita ”keitetystä lihasta”.

Keitetyt kalafileet, yleensä ruohokarppi tai mustat kalat, leikataan selkärankaa pitkin, leikataan kalan luiden ja kalan viipaleiksi.Jälkimmäinen lisää suolaa ja tartu vereen. Lisää munavalkoinen ja tartu raaka jauhe varmistaaksesi, että kala on sileä ja hellä.Öljypannu Mausta mausteilla, kuten suolalla, kanan olemuksella, ja poista kulhon pohja aromin jälkeen.Keitä sitten kalaviipaleita ja keitä, kunnes se on valkoinen, mikä on kalan hellä ja sileä aika.Keitetyt kalafileet poistetaan myös ja laitetaan pohjavihanneksille, kaadetaan sopivan määrän keittoa ja päällystettynä sopivalla määrällä jauhettua valkosipulia, kuivattua pippuria ja muita ainesosia. Pienten aineosien tuoksun stimulointi.

Punaisen ja valkoisen viettelevä väri, taivaan kannen upea tuoksu, korvien mausteinen makukokemus ja maalaismainen öljyääni, muodostaen neljän pelin, värin, tuoksun ja maun, jotta jokainen ruokailija ei kestä Se. elää suuressa hämärässä, paitsi että ei syö mausteista.Keitetty kalaöljy ei ole rasvainen, mausteinen, mutta ei kuiva, hamppu, mutta ei katkera, sileä ja hellä.

Käytännöllinen tutkinto: ★★ ☆☆☆

Ruoanlaittovaikeudet: ★★★★ ☆

Suositus: ★★★ ☆☆

 

Xiangnen Pepper Chicken on kahden starin ruokalaji, joka voi lisätä kriittistä määrää. Crit Prote, Xin Yan voi myös tehdä 16%: n kriittisen määrän [Shake ☆ Roll ☆ Chicken!], Syön sen yleensä hyvin, se on halpaa.

Tämän ruoan prototyyppi on pippurihamppu, kylmä ruokalaji Sichuanin keittiössä, joka on kätevä tehdä, virkistävä ja mehukas.Repi keitetyn kanan kana, kaada pippurimehu, joka on valmistettu pippurista, pippurista, seesamiöljystä, vihreästä sipulista, jauhettua valkosipulia, soijakastiketta jne., Sekoita hyvin syötäväksi.Kanan liha on tuoretta ja hellävarainen.Kylmän kanan sisäänkäynnillä sipulin ja valkosipulin tuoksu on ensimmäinen suuonteloa, ja sitten mausteiset ja suolaiset makuvirrat kielen juuriin. vapautettu.

Tämä ruokalaji ei sovellu pelkästään ravintolan kaasutettua suolikanavan ruokia, vaan myös sen tekemiseen kotona arkisin, varsinkin kun kyse on sellaisesta kylmästä pippuria kanasta kuumana kesäpäivänä, eikö se ole kaunista?

Käytännöllinen tutkinto: ★★★ ☆☆

Ruoanlaittovaikeudet: ★★ ☆☆☆

Suositus: ★★★★★

Kokoelma on lisätty tähän sarakkeeseen, ja matkapuhelin voi liukua vasemmalle ja oikealle katsomaan edellistä sisältöä.Jos pidät siitä, voit pitää siitä ja tukea sitä.

Jos sanot jotain väärin, huomauta; Jos sinulla on ruokalaji, voit myös kommentoida viestiä.

You May Also Like

More From Author