Ensimmäisen myymälän ensimmäisen taloudellisen Pekingin liiketoimintapotentiaalin "todellinen kulta ja hopea" viljely julkaistaan

3 min read

Ensimmäisen myymälän lanseerausprojekti ohjasi vahvan tuen.Äskettäin Pekingin kauppatoimisto antoi ilmoituksen, joka osoitti, että ”useita toimenpiteitä ensimmäisen myymälän ensimmäisen talouden korkean laatukehityksen edistämiseksi” Peking suorittaa ensimmäisen projektin julistuksen ensimmäisen projektin julistuksen Ensimmäinen kaupallinen kaupallisten tuotemerkkien tuotemerkki vuonna 2024. Myymälät, innovatiiviset konseptimyymälöt ja sen käyttöönotto sekä uusien tuotteiden julkaisutoiminnot antavat eri tyyppisten taloudellisten tuen määriä.

Brandin ensimmäisten myymälöiden, lippulaivakaupan ja innovatiivisen konseptikaupan joukossa Peking tarjoaa rahoitustukea päteville yrityksille.Heidän joukossaan vähittäiskaupan yritys on jopa 50%projektin todellisen kokonaissiirron mukaan, ja ensimmäinen Aasian myymälä antaa jopa 5 miljoonaa yuania Kiinassa. Tukea.

Brandin ensimmäisen myymälän, lippulaivakaupan ja innovatiivisten konseptikauppojen käyttöönoton Peking antaa myymälöissä enintään 100 000 yuanin enimmäispalkkiot yllä olevien olosuhteiden täyttämiseksi edellä mainittuihin olosuhteisiin.Uusien tuotteiden julkaisun aikana julkaistiin uusia tuotteita, vaatteita, vaatteita, kosmetiikkaa, kelloja, matkalaukkuja, kulta- ja hopeakoruja sekä muita muotikuluttajien uusia tuotteita, ja muille kuluttaja -tuotemerkkien uusille tuotteiden julkaisutoiminnoille annettiin jopa miljoona yuania .

Edellä mainittu tukipolitiikka lisää uutta elinvoimaa Pekingin ensimmäiseen talouteen.Strateginen paikannusasiantuntija Zhan Junhao ja Fujian Huze Brand Positioning Consulting -yrityksen perustaja kertoi, että rahoitustuki voi houkutella enemmän tunnetumpia kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​tuotemerkkejä avaamaan ensimmäisen myymälä- ja lippulaivamyymälä Pekingissä, joka rikastuttaa kuluttajan tuotemerkin monimuotoisuutta Markkinat ja parantavat Pekingin liiketoiminnan vetovoimaa; uuden tuotteen vapauttamistoiminnan tuki auttaa edistämään muotikulutusta ja tuotemerkin rakentamista ja edistämään edelleen kansainvälisten kuluttajakeskuksen kaupunkien rakentamista.

”Todellisen kullan ja hopean” tukipolitiikan sarja on takana Pekingin päättäväisyydessä kehittää ensimmäinen talous ensimmäisen myymälän kehittämisessä vuonna 2024.Tämän vuoden helmikuussa Pekingin kauppatoimisto julkaisi ”Pekingin viljely- ja rakennusten kansainvälisen kuluttajakeskuksen kaupungin vuonna 2024” huomautti, että vuonna 2024 ensimmäisen myymälän taloudellisen kehityksen menestymiseksi Peking tukee kaupallisia tuotemerkkejä toisille Aseta ensimmäinen myymälä, lippulaivamyymälä ja suorita Pekingissä. Urheilun terveys, kulttuurinen luovuus, tieteelliset ja teknologiset laitteet jne. Maailman tunnetut tuotemerkit ja operaattorit ovat asettuneet Pekingiin.

Poliittisten kannustimien ja markkinoiden suosion ohjaamana, vuoden 2024 ensimmäisellä vuosineljänneksellä Peking on kerännyt 11 valtakunnallista kauppaa ja monia alueellisia ensimmäisiä kauppoja.Ensimmäisen myymälän tilastojen mukaan vuoden 2024 ensimmäisellä vuosineljänneksellä 62 ensimmäistä myymälää laskeutui. Säilytä maassa.

Ensimmäisten kauppojen ryhmän laskeutuminen toi uuden elinvoiman Pekingin yritysmarkkinoille.Pekingin trendikäs Sanlitun Tai Guli laskeutui 23. maaliskuuta samana päivänä: Anta Sneakerverse Anta -teos, joka on Jordanin lentomaailman ensimmäinen myymälä Jordanin lennon maailmassa, Anta -lenkkarien tuotemerkki.Avauspäivänä pitkät joukkueet oli rivissä tapahtumapaikalla, ja molemmat kaupat ohjasivat suuren määrän kuluttajia.Julkiset tiedot osoittavat, että Anta Sneakerseverse ANTA: n teokset paljastavat ensimmäinen White Label Store ja online ja offline houkuttelevat yli 50 000 ihmistä osallistumaan.

Ensimmäisen myymälän taloudellinen vauraus johtaa edelleen kulttuuri- ja liiketoimintaprikaatioiden perusteellista integrointia.Kiinan Enterprise Capital Alliancen varajohtaja Bai Wenin mielestä ensimmäisen myymälän luominen ja aloitustoiminnan käyttöönotto lisäävät edelleen Pekingin kulutuksen houkuttelevuutta.”Ensimmäisellä myymälällä ja aloitustoiminnoilla on usein suuri suosio ja huomio, mikä ei vain voi ajaa paikallisen kulutuksen kasvua, vaan myös houkutella kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja kulutukseen, lisäämään kaupungin matkailutuloja ja kulutusta.”

You May Also Like

More From Author