Qingdao Jimo: hauskoja pelejä jahtaavat ilmailu-

1 min read

  Qingdaon kolmannen kokeellisen peruskoulun Huixin Road -konttorin urheilukentällä 23. huhtikuuta opiskelijat osallistuivat ilmailu-

  Yhdennen ”China Aerospace Day” -tapahtuman tervetulleeksi 24. huhtikuuta ”China Aerospace Day Fun Games”, joka oli ”ilmailu- , Qingdao.Tätä ilmailu- ja avaruushausasta urheilukokousta pyrkivät edistämään ilmailu- ja avaruustieteen henkeä voimakkaasti edistämään ja innostamaan opiskelijoita tutkimaan maailmankaikkeuden ja unelman innostusta.Kiinan unelman pitämisen ilmailu- ja avaruusteoksen avulla se inspiroi unelman rakentamisen majesteettista voimaa.

  Aerospace Fun Games -yrityksessä on projekteja, kuten monen hengen lentokoneita, 30 meteriä, raketteja ja monen hengen lentävää lautasen kollektiivin juoksua.Urheilukokoukselle on ominaista kiinnostus, viihteen, kilpailun ja liikunnan integrointi, jolloin opiskelijat voivat poistaa pelin väsymyksen ja löytää hauskaa urheilusta.

  Opiskelijat osoittavat suurta innostusta osallistumisesta ilmailu- ja avaruusteollisuuteen.Pelin kohtaus ei ole alku, ja lasten hauska, nauru, hurraavat, hurraavat, koko kampus on täynnä onnellista ilmapiiriä.

You May Also Like

More From Author