Millainen liikunta sopii parhaiten 20 vuotta, 40 ja 60 -vuotiaita, eri ikäisinä?

7 min read

Tekijänoikeushuomautus: Tämä artikkeli julkaistaan ​​ensinLean Dragon HealthKiinan liikalihavuuden kuolleet sankarit, olen uskonut ”oikeuksien oikeuksien cavaliers” suorittamaan artikkelini oikeuksien suojausoperaatioita.

Vapautettu lausunto: Seuraava teksti, älä tee lääketieteellisiä ehdotuksia, jaa vain tietoja, tee se ammattilaisten ohjauksessa.

Ole hyvä ja välitä se ystäväpiirillesi tahdollaJos tarvitsetUusintapainosOta yhteyttä taustaan.

Muokkaa sanojen lukumäärää tässä artikkelissa3958Merkki, Arvioitu lukuaika,8minuutti.

UrheiluOn monia etuja:

Voimaharjoittelu, rasvan menetysLihasten lisääntyminen,omistaaHapen liike, parantaaSydän ja keuhkoOlemus

Maaginen asia on kuitenkin, että kuntosali on aina ollut sama ihmisryhmä.

Kiinassa näyttää siltä, ​​että vain iso lihasmies, joka harjoitteli voimaa, kuntovalmentaja on hyvin vähän, ja vanhempia ihmisiä on hyvin vähän.

Itse asiassa kaikki tietävät, että tietyssä iässä tarvitaan voimaharjoittelua ja lihaksia on ylläpidettävä.

Jos sinulla ei ole tapaa liikuntaa, se todennäköisestiLihaksen menetysSe ei ehkä edes pysty toimimaan kunnolla.

Nyt on kaksi äärimmäisyyttä:

Joillakin ihmisillä on liiallinen kunto, mikä aiheuttaa heidän sydämensä sietämättömän.

Jotkut ihmiset eivät koskaan kunto, mikä johtaa lihasten menetykseen.

Jokainen ikäryhmä, sopivat liikunta- ja liikuntamenetelmät ovat erilaisia.

Puhutaan tänään siitä, mitkä ikäryhmät sopivat mihin harjoitteluun.↓

Eri ikäryhmien on säädettävä erilaisia ​​liikunta- ja liikuntamenetelmiä.

On kuitenkin poikkeuksia, kuten jotkut kuntojumalat, jotka ovat aina noudattaneet kuntotapaa ja pitäneet aina omia ja kantavat liikuntatapaa.

Joten millainen liikunta sopii eri ikäisille?

→ Teini -ikäinen

Lapsuudessa liikuntaa voidaan edistääLuun kasvu ja kehitys, Paranna itseluottamusta ja paranna unta.

On suositeltavaa, että pienet lapset tekevät enemmän ulkoilua.Noin tuntiOlemus

Nykyinen lasten opiskelupaine on kuitenkin raskas, liikunnan määrä on vakavasti riittämätön, ja tärkeimmät kurssit ovat miehittäneet monia fyysisen koulutuksen luokkia.

Nuorten aikana raskaiden akateemisten ja kehitysvaikutusten vuoksi liikuntatavat vähenivät usein tasaisesti, etenkintyttöOlemus

ryhmätoimintaSe auttaa lapsia ylläpitämään hyviä ihmissuhteita. Jos mahdollista, rohkaisee nuoria ylläpitämään joukkueiden liikettä.

→ 20 -vuotias, mikä urheilu on sopivaa

20 -vuotiaana on paras fyysisen kuntoa, kuten aurinko kahdeksan tai yhdeksän kello.

Olet 20 -vuotiaana, olet ehdottomastiHuippuSuurin vasteaika, maksimaalinen hapen tilavuus (vartalo voi pumppaa happea lihasten maksiminopeuteen) korkein.

Tämä tarkoittaa, että joka kerta kun hengität happea, voit päästä lihaksiin suurimmassa määrin ilman erityisiä ponnisteluja, niin monet urheilijat ovat 20 -luvun alkupuolella.

Tässä iässä voit tehdä minkä tahansa harjoituksen haastaaksesi rajojasi.

Huipputurran jälkeen hapentilavuus kuitenkin vähenee jopa 1%vuodessa, ja vasteaika hidastuu vuosittain.

Onko mitään tapaa lopettaa tämä lasku?Voimme myös nähdä, että joillakin urheilijoilla voi silti olla hyvä tulos 30 -vuotiaana tai jopa 40 -vuotiaana.Fyysinen liikunta voi hidastaa tätä laskuaOlemus

Kasvaa tässä ikäryhmässäLihasharjoitteluLihaksen lihaksen laadun ja luun tiheyden luomiseksi sitä voidaan ylläpitää seuraavina vuosina, ja on parempi, jos liikuntavaikutus on tehokas.

On kuitenkin huomattava, että et saa käyttää sitä häikäilemättä, koska olet nuori. elpyminen.

→ Mikä harjoitus sopii 30 -vuotiaana?

30 -luvut ovat erityinen ajanjakso.Useimmille ihmisille,Perheet on perustettu heidän 30 -vuotiaana, ja heidän uransa on myös noussut nousuun.

Monilla ihmisillä on tässä vaiheessa piilotettu vaara, esimerkiksiTupakointi, juominenAiheuttaa sydän- ja verisuonisairauksia,RasvamaksaNaisilla voi myös olla synnytyksen jälkeisiä sairauksia, kuten vuotoja ja imettämistä tuotannon takia.

Siksi tänä aikana on tarpeen kehittää hyviä eläviä tapoja ja lisätä joitain tarvittavia voimaharjoittelua normaalin fyysisen taantuman hidastamiseksi ja sydän- ja verisuonisairauksien riskin vähentämiseksi.

Varsinkin monet ihmiset ovat mukanaIstuvaTyötä kiinnitä huomiota hyvän asennon ylläpitämiseen ja aktiivisesti jonkin aikaa katkaistaksesi pitkän aikavälin istumisen ja liikkua mahdollisimman paljon puolen tunnin välein.

Sopivin tapa liikuntatapa onKorkean intensiteetin ajoittainen koulutusTämän korkean ja intensiteetin toiminnan puhkeaminen voi saada sykkeen saavuttamaan 80%: n suurimmasta sykeestä, kuten sprinting ja pyöräily.

Viime vuosina korkea -asteen ajoittainen koulutus on erityisen suosittu viime vuosina (HIIT), voi nopeasti saavuttaa hyvät tulokset lyhyessä ajassa.

Syy sen taustalla on helppo ymmärtää: HIIT -liikunta kestää yleensä vain 15 minuutista 20 minuuttia.

Naisille, etenkin naisille, etenkin synnytyksen jälkeen, on välttämätöntä suorittaa pohjakerroksen liikkeitä, jotka tunnetaan myös nimelläKIGER -liikeOlemus

Ehkä olet kuullut, että se auttaa parantamaan altaan lihaksen toimintaa ja estämään synnytyksen virtsainkontinenssia.

→ Millainen liikunta sopii hänen 40 -vuotiaana

Monet ihmiset alkoivat painoa, kun monet ihmiset olivat 40 -vuotiaita:

Toisaalta ikä on aiheuttanutAineenvaihduntaJos ruokavaliota ei hallita, on helppo painoa.

Se voi olla nainenEstrogeenitaso laskee40 -luvulla suurin osa ihmisistä pysähtyy ja pitää liikuntaa.

Vanhemmilla naisilla ei ehkä ole halua liikuntaa.

Miehille,TestosteroniTaso laskee vähitellen.45 -vuotiaana se alkoi laskea noin 1%vuodessa.

Testosteroni on sukupuolihormoni, mutta on olemassa monia muita tärkeitä toimintoja, kuten lihaksen ja luun voiman, emotionaalisen tason ja unen laadun ylläpitäminen.

Sopivin ikäryhmä onVastus, Tunnetaan myösVoimaharjoittelu voi auttaa tehokasta polttamistaKaliba, estä ylimääräinen rasvan kertyminen ja estä lihasten menetys.

10 viikkoa vastusharjoittelu voi lisätä painoa 1,4 kg: lla, staattisen koron metabolinen nopeus kasvaa 7%ja rasvanpaino laskee 1,8 kg.

Pitkäaikainen voimaharjoittelu voi vähentää lihasten menetystä 3% -8%.

→ Kun olet 50–60-vuotiaana, mikä urheilu sopii

Jos olet nuori, ylläpidä esimerkiksi hyvää ruokavaliotapaa: vähemmän tupakointia, juomista, ylensyö, et syö paljon hienostuneita hiilihydraatteja ja pysyvyysharjoittelua, yleensä ei ole kroonista sairautta.

Jos et kuitenkaan kiinnitä huomiota aiemmin, tässä iässä,Selkäkipu, nivelkipuVoi ilmestyä yhtäkkiä, ja se voi ilmestyäkrooninenEsimerkiksi tyypin 2 diabetes ja sydän- ja verisuonisairaus.

Naisille estrogeenin estrogeeni vaihdevuosien jälkeen vähenee ja kärsiisydänsairausRiski kasvaa.

Monilla ihmisillä voi olla kroonisten sairauksien tai kivun oireita.VoimaharjoitteluJuuri on suositeltavaa tehdä seNopea kävelyharjoitteluOlemus

Voit myös kokeilla erilaista aerobista koulutusta.esimerkiksiUinti, tanssi, Tai chi, Tai chi -miekkaSe sopii hyvin tasapainoon ja rentoutumiseen.

→ 70 -vuotias tai enemmän

Vanhusten merkitys 70 -vuotiaana ja sitä korkeamman vuoden ikäisenä ei ole lisätä mitään lihas- tai sydän- ja keuhkojen toimintaa.

MuttaEstä heikkous ja putoaminenJa parantaa kognitiivisia kykyjä.

Jos perheessä on vanhuksia, on olemassa neurologisia sairauksia, kuten Alzheimerin tauti, aivohalvaus tai huono terveys.

Pienin asia, jonka ei pitäisi olla sängyssä, on aina mahdotonta, voima ja fyysinen kunto putoavat nopeasti, makuulla liikkumatta ja rappeuttavat edelleen vanhusten kognitiivisia kykyjä, ja on vaikea palata edelliselle tasolle.

Voit tehdä yksinkertaisen liikunnan, kutenkävellä, Tanssin tanssi, ja kommunikoi lisää, juttelemalla tai pelaamalla Mahjongia, mikä auttaa ylläpitämään kognitiivisia kykyjä.

Joskus seuraamme kuntobloggaa tai kuntovideoparjoittelua.

Kaikkien geeni ja fysiologinen muotoilu määrittävätKehonmuotoEri kehonmuotoilla on erilaiset reaktiot tiettyihin kuntotoimiin.

→ Eri ihmisten kehon tyyppiluokitus

Eri kehon tyyppiluokitus on jaettu karkeasti kolmeen tyyppiin:Sisäänkäynti, alkion keski- ja ulompi alkioOlemus

Pää-Yleensä siellä on suurempia luurakenteita, leveämpiä lantiota, kapeampia hartioita ja enemmän kuin päärynämuotoisia hahmoja.

Keskisuuria alkioitaSiinä on usein luonnollisia lihaksia ja urheiluhahmoja; endoskooppinen tyyppi on usein ohut, pienempi luuranko ja suhteellisen pitkät raajat.

Monet ihmiset kuitenkin arvioivat kehon tyyppiluokituksensa väärin, varsinkin jos ulkoreunotyyppi on pehmeä, se arvioi usein virheellisesti, että he ovat sisäisiä alkioita.

→ Menetelmät, jotka sopivat eri kehon tyyppeihin

Useimmissa tapauksissa kehon muoto on laajuudessa, mikä tarkoittaa, että kehon muoto voi olla hallitseva, mutta sillä on myös joitain toisen kehon muodon ominaisuuksia.

Entä jos oletUlkoreunaKoska raajat ovat suhteellisen hoikkaa, ei tarvita liikaa aerobista harjoitusta.Jos teet liikaa, kortisolitaso voi nousta ja vartalo varastoi vatsan rasvaa.

Ulomman alkion todella tarvitsee ohittaaVoimaharjoitteluLihasten laadun ja voiman lisäämiseksi ja liiallisen käytön vaurioiden ja yleisten kroonisten ongelmien, kuten selkäkipujen ja osteoporoosin, estämiseksi.

Keskimmäisen alkion tyyppisissä hitaissa lihaskuiduissa on vähemmän hitaita lihaskuituja ja alhainen kestävyystaso, joten se sopii enemmän liikuntaan, kuten sprinting.Vältä suuren askelta aerobista harjoitusta, voit valitaYli -intensiteetti aerobinen liikuntaOlemus

Endexy -tyyppi on erityisen herkkä eristykselle, joka on lihaksen käyttäminen kerrallaan.Siksi sisäinen alkio sopii tietyn lihas- tai lihasryhmän kohdennettuun harjoitteluun.

Urheilua varten nykyaikaisessa yhteiskunnassa on kaksi äärimmäisyyttä,Liiallinen ja puute.

Monilla nuorilla on selittämätön hahmo ja heillä on ahdistus sosiaalisen median vaikutuksen vuoksi, joten he alkavat työskennellä ahkerasti, jopaLiiallinen kuntoOlemus

Useimmat ihmiset eivät kuitenkaan ole riittäviä liikuntaa, ja jotkut ihmiset, edes ollenkaan, eivät ole hyviä.

Jos löydät itsesiFyysinen voimaMinun täytyy käyttää;

Jos löydät itsesiAlkoi tehdä siunaustaMinun täytyy käyttää;

Jos löydät itsesiVähentynyt energiaOn tarpeen käyttää.

Kun olet nuori, jos pidät urheilusta, olet onnekas.

Vanhempi ikä, jos pidät urheilusta, olet terve.

Vanhetessamme meidän on jatkuvasti muutettava liikuntamenetelmää, ja liikunnan tulisi välttää riskejä.Valitse turvallinen harjoitus.

You May Also Like

More From Author