"Terveelliset Shield-aikuiset rokotteen rokotuskognitio- ja käyttäytymistoimenpiteet Vuotuinen suosittu tiedetoiminta" käynnisti tieteen kehotuksen rokotteiden tunnistamiseen

  Kiina Economic Net, Peking, 25. huhtikuuta (toimittaja Guo Wenpei) huhtikuun viimeinen viikko on Maailman terveysviikko (WHO) perustama Maailman terveysviikko.Tässä yhteydessä ”terveyskilpi-aikuisten rokotteiden rokotusrokotusten kognitio- ja käyttäytymisvaikutus aikuisten rokotteiden rokotuskognitio- ja käyttäytymistutkimuskampanjan” Kaneiden päivittäisten terveys- ja ihmisten terveys- ja nousevien uutisten järjestämä Pekingin päivittäinen ja Pekingin lisääntyminen.Toiminnan tarkoituksena on parantaa aikuisten rokotteiden oikeaa tietoisuutta, vahvistaa tietoisuutta rokotuksen ehkäisystä ja viljellä kansalaisten terveydenhuollon käsitettä omana ”terveydenhuollon vastaavana henkilössä”.Samanaikaisesti edistämme edelleen kaikkien yhteiskunnan osapuolten tiivistä yhteyksiä, autamme parantamaan kiinalaisten aikuisten rokotteiden rokotusjärjestelmää ja vakiinnuttamaan julkisen elinkaaren terveyslinjaa.

  Tällä hetkellä on olemassa noin 40 tartuntatautoa, jotka voidaan estää rokotteilla, mukaan lukien sairaudet, kuten flunssa, keuhkokuume ja vyöruusu.”Verrattuna kasvavaan esiintyvyyteen vuosi vuodelta, aikuisten rokotteen levinneisyysaste ja rokotusaste ovat paljon alhaisemmat kuin muut maailman osat.” Laitos esitteli, että nykyisen yleisön ennaltaehkäisevä kognitio on yleensä yleensä yleensä yleensä.Esimerkiksi suurin osa aikuisten rokotuksista rokotteessa on epämääräisessä kognitiivisessa tilassa ”voidaan istuttaa tai ei”.Jotkut ihmiset uskovat, että rokotus on ylimääräisiä lääketieteellisiä menoja ja että heillä ei ole intuitiivista tunteita rokotuksen tuottamista eduista. toiminta.

  Tältä osin Kiinan ennaltaehkäisylääketieteen liiton varapuheenjohtaja Liang Xiaofeng sanoi: ”Voimme nähdä, että” terveellinen Kiinan toiminta ”on siirtynyt parannuksesta sairauksien ehkäisyyn ja edistää aktiivisesti avainryhmiä, kuten vanhuksia ja aikuiset naiset. Voimmeko parantaa pohjimmiltaan kotimaani yleistä sosiaalista terveyttä. ”

  ”Maailman terveysjärjestön (WHO) tilastojen (WHO) tilastojen mukaan kotimaani kohdunkaulan syöpä vuonna 2022 on noin 150 000 uutta tapausta, ja kuolemien lukumäärä on noin 56 000, mikä vastaa kohdunkaulansyövän diagnosoidun naisen joka 4. minuutti. Kohdunkaula. Syöpä on jatkanut viime vuosina, ja se on jatkanut nousua.Kognitiivisten poikkeamien, kuten rokotteen suojauksen, turvallisuuden ja saatavuuden, vaikutuksen vuoksi naiset, joilla on riittämätön ikä, ovat riittämättömiä.Tältä osin Bi Yan valitti, että yleisön tulisi vahvistaa HPV -rokotteen tieteellistä tietoisuutta.HPV -rokotteen valinta asianmukaisessa iässä ei pitäisi perustua yhden tuomion hintaan. On tarpeen kiinnittää huomiota rokotteen anti -syövän vastaiseen vaikutukseen kohdunkaulan syöpään.Samanaikaisesti aikuisten naisten on silti suoritettava kohdunkaulan syövän seulonta säännöllisesti rokotuksen jälkeen.

  ”Rokotteen rokotus ei ole vain arvokasta akuuttien sairauksien estämisessä, vaan auttaa myös potilaita, joilla on kroonisia sairauksia ja alhaisten immuunien ihmisiä, vähentämään tartuntatautien pitkäaikaisia ​​kielteisiä vaikutuksia, kuten komplikaatioiden esiintyvyyden vähentäminen ja tartuntatautien riski. ”Tsinghuan yliopiston ensimmäisen tytäryhtiöiden ennaltaehkäisy- ja terveysosaston johtaja Liu Zhaoqiu sanoi:” Vanhuksille, etenkin kroonisten sairauksien ja kohtuullisen rokotussuunnitelman vanhuksille potilaille, voi estää kroonisten sairauksien ja kroonisten sairauksien ja kohtuullisen rokotussuunnitelma Vähennä komplikaatioiden aiheuttamia haitallisia päätteitä, mikä parantaa potilaiden elämänlaatua. Paranna sairauksien ehkäisyn tasoa.

  Yrityksillä on myös välttämätön rooli, jolla vahvistetaan yleisön oikea tietoisuus rokotteen suojaamisesta, turvallisuudesta ja saavutettavuudesta ja edistämällä rokotuksen ehkäisyn tietoisuutta.Maailman johtava rokoteyrityksen edustaja Feng Bixia, Glaxo Sikin (GSK) varatoimitusjohtaja ja Kiinan rokoteyrityksen päällikkö, kertoi, että Glaxo Sik (GSK) liittyy aktiivisesti käsiinsä kaikkien osapuolten kanssa ”lääketieteellisen puolustuksen” terveellisen ekosysteemin rakentamiseksi rakentamaan aktiivisesti kaikkien osapuolten kanssa. Aiheeseen liittyviä sairauksia ja ehkäisymenetelmiä, ja auttavat innovatiivisen yhteistyön kautta paikallisten yritysten kanssa, kuten Zhifei -bio, ja auttavat parantamaan paikallisten korkealaatuisten rokotusresurssien saatavuutta tukeakseen Kiinan immunisaation ehkäisyn kehitystä ja auttaa terveiden kiinalaisten toteutumista Toiminnot.

You May Also Like

More From Author