Johtava "AI+Medical" Golden Circuit Meinian Health viime vuoden nettotulos kasvoi 190,45% vuoden – -vuotiaana

  Kirjoittaja: Tang Duoyu Vastuullinen: Gao Lishan

  Meimeian Health (002044.SZ) johtava yritys, joka oli 24. huhtikuuta 24. huhtikuuta vuoden 2023 vuosikertomuksen, ja liikevaihto ja nettotulos ovat lisääntyneet huomattavasti.Raportointikauden aikana Yhdysvaltain Nian Health saavutti 10,894 miljardin yuanin liikevaihdon, joka oli 26,44%vuoden aikana; kodin äidin nettotulos oli 506 miljoonaa yuania, mikä on 1,065 miljardia yuania viime vuoden vastaavana ajanjaksona.

  Teollisuusanalyytikot uskovat, että yrityksen suorituskyky ylittää korkean terveydenhuollon hallinnan. Keskusta lääketieteelliset erityiskeskukset avatakseen avaruuden inkrementaalisen tilan ja optimistisen voiton tavoitteen kasvun suhteen vuonna 2024.

  Samanaikaisesti Meinian Health and Health on nykyisessä tieteen ja tekniikan aaltossa vallannut AI: n terveydenhuollon uusien mahdollisuuksien, jotka ovat noudattaneet digitaalisia toimintoja ja laadukkaita ohjaimia, paransivat lääketieteellistä laatua ja paransivat lääketieteellistä laatujärjestelmää.Toimittaja sai tietää, että vuoden 2023 lopussa terveys lisäsi ”AIGC -konseptia”.

  Pääomamarkkinoilla AIGC -sektorin suorituskyky on yhtä silmämääräinen.Vuoden alusta lähtien AIGC ja muut siihen liittyvät käsitteet ovat nousseet, ja AI: stä on tullut suosittu sijoitussuunta.Teollisuuden ihmiset uskovat yleensä, että AI: n edustama tekniikan, korkean edullisen valmistuksen ja lääketieteen aloilla on laaja investointinäkymiä.Samanaikaisesti yrityksillä, jotka käyttävät vakaa ja kassavirta, ja joilla on kyky parantaa osinkoja, on edelleen hyvä kokoonpano -arvo.

  On syytä mainita, että ”AI: n AI: n” -strategian ydinprojekti, Mei Nian Health Group julkaisi 15. huhtikuuta ensimmäisen kotimaisen terveydenhuollon hallinnan AI -robotin Huawei Yunin ja Runda Medicalin kanssa. Terve Little Beauty ”Digital Zhijian Manager Sisäinen testiversio merkitsee” AI+Health Management ”-kauden uuden aikakauden tuloa ja on myös merkittävä innovaatio lääketieteen ehkäisyn alalla.

  Liikevaihto ja nettovoitto kasvaa huomattavasti, ja tulos paranee edelleen

  Meridian -terveyden vuosikertomuksen vuoden 2023 vuosikertomuksen mukaan raportointikauden aikana tapahtuvien vastaanottojen kokonaismäärä kasvoi 13,0%: n vuodessa, ja integroidun asiakkaan yksikköhinta nousi 11,2%vuodessa.Kaiken kaikkiaan, vuonna 2023, yhtiön liiketoiminta aloitti hyvänlaatuisen toimintasyklin kysynnän ja nousun määrän ja hinnan.Samanaikaisesti taloudellinen raportti osoittaa, että yhtiön ei -verkko voitto kasvoi 181,61%vuoden aikana ja nettokassavirta kasvoi 30,34%vuoden aikana.Suorituskyky hyötyy pääasiassa terveystarkastusten kuluttajien kysynnän päivittämisestä, ryhmätarkastusten ja yksilöllisten tarkastusten koordinoidusta kehityksestä, innovaatioista johtava kasvu, digitaalinen toiminta ja laadun ajaminen sekä organisaation muutokset sekä päämajavaalemus.

  Galaxy Securities uskoo, että lääketieteellisten tutkimusten kysyntää jatketaan ylittävien odotusten, jotkut pienet lääketieteellisen tutkimuksen yritykset vetäytyvät markkinoilta, kilpailumalli on optimoitu ja teollisuus on siirtynyt hyveellisen laadun sykliin nousevien hintojen edistämiseksi.Keskittyen uudessa lähtökohdassa 20 -vuotisjuhlan, Meinian Healthin odotetaan johtavan kasvuikkuna -ajanjaksoon alfa- ja beeta -mahdollisuuksille rinnakkaiselolle.

  Keinotekoisen älykkyystekniikan nopean kehityksen myötä AI: stä on tullut tärkeä käyttövoima lääketieteelliselle digitaalimuutokselle.Niistä AI -robotit muuttavat alan tuotantomenetelmiä ja markkinarakenteita uudella tavalla.

  Midea Health Health -päivitysstrategia ajoissa, ilmoittaen ”kaikki AI: ssa”, leikkaamalla teollisuuden kehityksen pulssin ja hyötyen varhaisesta asettelusta, joka antoi oman ensimmäisen edun.

  Taloudellisen raportin mukaan Meinian Health noudattaa ”Innovation+-tekniikan” ydinasemaa ja käyttää lääketieteellisen tutkimuksen terveystietojen ja keinotekoisen älykkyyden AI -tekniikan etuja. .

  AI -kentän syvän viljelyn ja kehityksen perusteella teollisuuden sisäpiiriläiset uskovat, että Meinian Health on laskeutunut tärkeisiin yhteistyöhankkeisiin kurinpidon rakentamiseen ja digitaalistrategiaan, ymmärtäen edelleen kustannusten vähentämistä ja tehokkuutta ja avaamalla tasaisesti korkealaatuista kehitystä.

  Digitaalisen tiedon lisäämisen mukaan Meinian Health jatkaa lääketieteellisten laatujen sisäisten taitojen rakentamista, optimoi lääketieteellisen laatujärjestelmän rakentamisen, edistää edelleen keskeisten tieteenalojen rakentamista ja päivittää jatkuvasti lääketieteellisiä palveluita hienostuneiden toimintojen avulla palvelun tehokkuuden jatkuvasti parantamiseksi ja asiakaskokemuksen tyytyväisyys olemus

  Globaalit pääomamarkkinat ovat aloittaneet ”AI+Medical” -puomin, ja Yhdysvaltojen terveys vie tuulen tuuleen.

  Pääomamarkkinoilla AI -tekniikan laajalle levinnyt soveltaminen on käynnistänyt uuden investointipuomikierroksen, ja AI+-lääketieteellisten konseptien suosio on jatkanut kuumenemistaan.

  Varsinkin tämän vuoden jälkeen A -Share -markkinat ovat käyneet läpi pohjaprosessin, ja kiertoilmiö sektoreiden välillä on erittäin ilmeinen.Tällä markkinoiden kierroksella keinotekoisten älykkyyden liittyvien kappaleiden suorituskyky on erityisen näkyvä, mikä on ylimmän kasvun joukossa.

  CHATGPT -indeksi ja AIGC -indeksi asiaankuuluvassa konseptisektorissa nousivat voimakkaasti helmikuussa, joiden molemmat kirjattiin kuukausittainen lisäys 20%.

  Maailmanlaajuisesti keinotekoisen älykkyyden (AI) tuottamisen nousu on edelleen kuumeneminen.Tieteellisten ja teknologisten jättiläisten, kuten Nivine, Meta, Tesla, Amazon, Googlen emoyhtiön Aakkoset, Microsoft ja Apple, osakekurssit ovat nousseet vuonna 2023, ylittäen huomattavasti Standard 500 -indeksin suorituskyvyn.

  Teollisuusanalyytikoiden mukaan uusien tekniikoiden, kuten AI, kehittäminen ja soveltaminen ovat ylittäneet markkinoiden odotukset.AI -mallin jatkuvuus ei vain lisää koko teollisuusketjun sijoitusmahdollisuuksia, vaan myös edellisen teknologia -alan palauttaminen on suuri, mutta tarjoaa myös suuremman tilan sektorin palautumiselle tietyssä määrin.

  Tässä yhteydessä Meinian Health omaksuu aktiivisesti AI -tekniikan ja edistää yrityksen strategista muutosta ja päivitystä.

  Raporttien mukaan vuonna 2024 Yhdysvaltain Nian Health on päivitetty ”kaikki digitalisoinnissa” ”All in AI: n”.

  Meinian terveyden, Huawei Cloudin ja Runda Medicalin kolme osapuolta ilmoittivat hankkeen yhteistyöstä tämän vuoden tammikuussa.Siitä lähtien Meinian Healthin suorituskyky pääomamarkkinoilla on myös herättänyt paljon huomiota, ja osakekurssilla on päivittäinen raja.

  Sisäpiiriläiset uskovat, että yleinen tekniikka, jota edustavat AI -mallit, geenitekniikan edustama bioteknologia, puettavien laitteiden edustamat terveydenhuollon hallinta ja neljä suurta tieteellistä ja teknistä muutosta, joiden ydin on ydin, se ei vain edistänyt innovaatiota ja kehitystä Koko teollisuudesta, mutta avasi myös uuden kehitystilan johtaville yrityksille, kuten terveelle ja terveelle terveydelle.

  Uudet teknologiset muutokset johtavat kiihtyneeseen kehitykseen.NVIDIA 2024GTC -konferenssissa toimitusjohtaja Huang Renxun piti ”AI Medical” seuraavana kultaisena ratana.

  Lisäksi teollisuuden kehityksen suhteen AI: n soveltaminen lääketieteen alalla on jo pitkään varmennettu sen valtava potentiaali.Taudin varhaisessa seulonta- ja diagnoosivaiheessa AI voi analysoida suuren määrän miniatyyrimuutosten tietojen tunnistamista, parantaa diagnoosin tarkkuutta ja saavuttaa sitten taudin varhainen havaitseminen ja ehkäisy.Markkinatilastot osoittavat, että vuoteen 2025 mennessä kotimaisten AI -lääketieteellisten kuvantamismarkkinoiden koon odotetaan saavuttavan 44,2 miljardia yuania, ja vuotuinen kasvuvauhti on 135%.

  Samanaikaisesti terveydenhuollon hallintamarkkinoiden koko osoittaa myös voimakasta kasvuvauhtia. IRAI -konsultointiennusteen mukaan vuoteen 2028 mennessä terveydenhuollon hallintamarkkinoiden koko ylittää 3 triljoonaa yuania ja 12,5%: n vuotuisen yhdisteiden kasvuvauhdin välillä 2023 ja 2028 nousee 12,5%.Toisin sanoen teollisuus, jolla Meimeian Health sijaitsee, johtaa 3 biljoonan yuanin lisämarkkinoihin seuraavan viiden vuoden aikana.

  Keskimmäisellä ja pitkällä aikavälillä AI -sektorilla myös rahastonhoitajat pitävät ”inkrementaalisia”, etenkin sovelluspuolella, AI: n johtamien teollisuusmuutoksen tuottamat mahdollisuudet ovat merkittäviä.Innostusta investoinneihin tekoälyn alaan ei ole koskaan vähentynyt, ja rahastot ylläpitävät edelleen suurta osaa sijoitusteeman tekoälyn suunnasta.Tulevaisuutta innolla AI -kappale on edelleen yksi tulevaisuuden tärkeimmistä markkinoista, ja alan sijoitusmahdollisuudet jatkuvat.

  Älykkyyden laskemisen päivitys kiihdyttää, johtaen koko syklin terveydenhuollon hallintaa

  Suuresta mallista on tulossa strateginen tilaisuus edistää talouskasvua, ja lääketieteellinen teollisuus on myös ohjannut AI -ohjauksen muutoksen käännekohtaa.

  Erityisesti nykyisen julkisen sairaalan resurssit ovat yleensä tyydyttyneitä, terveystarkastusmarkkinoiden markkinoiden laajentaminen ja muiden kuin julkisten tenttien markkinaosuuden parantamisesta on tullut pitkäaikainen suuntaus.Tässä yhteydessä Meinian Health tarjoaa vertailun esittelyn koko lääketieteelliselle ja terveysteollisuudelle käynnistämällä ”terveellisen pienen kauneuden” digitaalisen terveydenhoitajan.

  Yhtiö sanoi, että ”liikenteen sisäänkäynnit” ja ”terveystiedot” ovat tulleet uusiksi lääketieteellisistä resursseista.Miyuki Health käyttää suuria malleja uutena liikenteen sisäänkäynnillä ja hyödyntää täysimääräisesti terveellisten isojen tietojen etuja ekosysteemin rakentamiseksi vahvoilla inkubaatiotoiminnoilla, antaa ryhmälle vahvoja ylä- ja loppupään yksisarvisia yrityksiä ja luo suuren terveysteollisuuden AI alusta.

  MEINIAN HALLITUKSEN ENNENNUSTIIVISEKSI ENNENNUSTIIVISESSA ENNENNUSTIIVISESSA PÄÄTÖKSEN PREJOINTIEN ALKUPERÄISESSÄ, JOTKA PÄÄTÖSTÄ, JA HALLITTAVAT KORJAUKSET TURVALLISUUDEN TARJOAMINEN TUTKIMUKSET Noin 30 miljoonalle ihmiselle vuosittain.”Terve Little Beauty” -robotti edistää sitä vähitellen lähes 600 fyysiseen tutkimuskeskukseen Yhdysvaltojen terveyden alaisuudessa, edistää Yhdysvaltojen ”Digital Smart Medicalin” suosiota ja toteuttaa korkean osallistavat ihmiset -Laatuiset lääketieteelliset resurssit.

  Teollisuuden johtavana yrityksenä Midea Health jatkaa terveystarkistusta -Big Data -sovellusta AI: n tekoälyn kanssa, jotta voidaan kompakti fyysisen tarkastusten neljä perustiedot ja käyttää IT -tekniikkaa automaation ja tarkastusprojektin etälaadunvalvonnan toteuttamiseksi, etälaadunvalvonta, AI -apulaitteen ultraäänikynsimaito, kyhmyautojen tunnistusluokitus, AI -apulaite CT -automaattinen lukeminen, BD- ja AI -pohjainen raportointi Robotin automaattinen alustava tutkimus ja muut ytimen läpimurtot.

  Ymmärretään, että yritys alkoi asettaa AI -kenttää jo vuonna 2017. Tällä hetkellä AI -tekniikkaa on käytetty laajasti yrityksen tuotteissa, jotka kattavat keuhkojen kyhmydiagnoosin, aivohalvauksen AI -diagnoosin, aivojen kognitiivisen AI -diagnoosin, sepelvaltimoiden kalkkiutumisen Pisteet AI -diagnoosi, AI -diagnoosi ja AI -diagnoosi ja AI -diagnoosi.

  Lisäksi Meinian Health on jatkanut suorituskyvyn kasvupotentiaalin vapauttamista puhdistetun johtamisen, ryhmätarkastusliiketoimintajärjestelmän koordinoidun kehityksen ja innovatiivisen liiketoiminnan tutkimuksen avulla.Yhteistyö Huawei Cloudin ja Runda Medicalin kanssa on avain uuden suorituskyvyn kasvukäyrän avaamiseen.

You May Also Like

More From Author