U30 -haastattelu | Xu Siyuan: Kerro terveelliset ruokatarinat digitaalitaloudella

5 min read
Xu Siyuan, Zhongguancunin U30 2023: n voittaja, matalakortti Dr. Dr. Dr.Entinen Rababa Electronic toimitusjohtaja ja sai kymmeniä miljoonia rahoitusta.Hän on myös Zhejiang -keksintöyhdistyksen luottoleasingikomitean apulaisministeri ja hänelle myönnettiin vuoden 2018 kuluttaja Forbes U30, Hurun U30 jne.Dr. Dr. Low -Card -yrittäjäprojekti on voittanut Top6 Top6, Douyin Ten Big Brands vuonna 20121.
”Pienet teräspalkit”, ”pienet rautakakut”, ”pieni teräslevy”, ”pieni kääpiö” … se ei näytä syömisestä, mutta nämä ovat todella ”suuria nimiä” ”Dr. Low Card” Tuote.Fanien kysyntä matala -kalorien ruoasta on tehnyt ”matalan kortin Dr.Auttaaksemme enemmän ihmisiä syömään terveellistä ja luotettavaa, ”Dr. Low Card” -yrityksen perustaja Xu Siyuan sanoi: ”Ensimmäisestä siirtymäpäivästä tuotemerkkiin annamme useamman ihmisen syödä alkuperäistä sydäntä terveellinen ruoka.
Muutos vaatii ihmisiä, ihmisiä sekä ihmisiä ja ihmisiä
Internet -julkkis -IP: n muutos on tuotemerkki. . ”Xu Siyuan sanoi olemusta
Xu Siyuanin tilastot ja vakuutusmatemaattiset suuret yhtiöt, jotka opiskelevat Kiinan Renminin yliopistossa.Jo vuonna 2015 hänellä oli yrittäjäkokemus ZhongGuancunissa tuntemuksensa digitaalisiin laitteisiin.Myöhemmin hän kiinnitti innokkaasti huomiota Douyinin erilaisiin arviointitileihin, ja hän toivoi myös, että tieteen elintarviketurvallisuus on alhaisen verokannan ja alhaisen laatu -elintarvike -ongelmia Internetissä.
Vuodesta 2019 joukkue teki ruokakaloreita Douyinissa, ja siitä tuli varhaisin ”ainesosajuhla”.Mushroom -sianliha -höyrytettyjä nyyttejä, naudanlihakakkuja, papupasta, kananrullat … ”Dr. Low Card” arvioi yli sata erilaista ruokakaloria ja antoi ehdotuksia ruokavaliosta.
Koska perustajatiimissä on elintarvikkeiden tekniikan tohtori, ammattilainen ”seisoo”.Ryhmän ammattitaito herätti paljon faneja. Xu Siyuan sanoi: ”He jättävät usein viestejä vuorovaikutuksessa heidän kanssaan nimettyjen ruokien arvioimiseksi, ja meidän on myös vastattava ja kerättävä hitaasti miljoonia faneja.”
Yli vuoden ajan arvioinnin aikana he havaitsivat myös, että monet tempputuotteet eivät olleet terveellisiä.Xu Siyuan kertoi, että jotkut fanit ilmoittivat, että oli vaikea ostaa todellista vehnäleipää, ja toivoi, että ”Dr. Low Dr.” voisi tehdä yhden.Tuulettimien kipupisteet saivat heidät lopulta luomaan puhtaan täydellisen vehnätuotteen.
”Siirtyminen brändiin on ajankohtainen kysymys.””Dr. Low Card” on kerännyt varhaisessa vaiheessa olevien korkean viskositeetin faneiden ryhmän. Se on helpommin hyväksytty brändiksi, ja ”oman liikenteensa vuoksi myös varhainen brändin muuntoprosentti on korkeampi.”Lisäksi ”olemme keränneet tietyn toimitusketjun resursseja elintarvikekentälle.”
Kaupan avaaminen Taobaossa Taobaossa
”Terveellistä ruokaa ei ole helppoa. Ensimmäinen voitettava ongelma on kuinka tasapainottaa syöminen ja terveys.
Tätä varten joukkue alkaa kahdesta näkökohdasta: yksi on sisällön sisältö ja toinen luokkavalinta.
Ainesosien sisältö ymmärretään hyvin, toisin sanoen ainesosien terveyden varmistamiseksi raaka -ainetta lisätään kustannuskustannuksilla.Älä esimerkiksi lisää suolaa, öljyä ja sokeria, vaan lisää raaka -aineiden osuutta ja lisää makua itse ruoan maun kanssa.Kategorian valinta niitiruoasta, rikkovat ympyrän välipaloilla.”Niitruoan etuna on, että kuluttajien nirso ja odotukset ovat alhaisemmat kuin välipaloja, ja se on välttämätöntä cateringille. Ostokorko on suhteellisen korkea.”
Terveellisten elintarvikkeiden tutkimuksessa ”määrittelemme edulliset ainesosat istutusperusteille, rakentamaan 100 000 -tason puhdistustyöpajan ja perustamme vakaan toimitusketjun. Käsittelyprosessissa tehdään teknologinen innovaatio ja uusia tuotteita kehitetään yhdessä Jilinin maatalouden ja Sichuanin yliopiston kanssa.
Yhden -kaksi -kolmen tuotantoyhteyden luomiseksi hyville tuotteille on myös annettava hyviä tarinoita.Xu Siyuan sanoi: ”Päämyyntikanavamme on E -Commerce -alusta.” markkinointimalli.
Otetaan koko vehnäkeksit esimerkiksi ”Kutsumme sitä” pieneksi teräspalkkiin ”. Tämä nimi ei ole vain liikennettä ja eriytettyjä myyntipisteitä, vaan antaa myös verkon asiantuntijoille enemmän sisältöä tilaa.筯 筯 ”Koputtaa kulhoon kulhoon, sen tuottama äänirytmi soveltuu lyhyiden videoiden siirtoominaisuuksiin, mutta näyttää myös keksien” rapean ”ominaisuudet. On helppo luoda räjähtävää sisältöä.
”Merkitsimme myös tuotteiden kulttuuriominaisuuksia jonkin guomanin kanssa, mikä on kätevä käyttäjille muistaa ja levittää.” .
Terveellisen ruokabrändin tekemisen jälkeen ”Dr. Low Dr.””Ensimmäistä kertaa käyttäjät ostavat tuotteitamme lyhyiden videoiden kautta. Kun he haluavat ostaa toisen ja kolmannen kerran, he yleensä menevät Taobaoon ja muihin alustoihin etsimään virallisia kauppoja.”
Käyttäjän takaisinostopolun jälkeen ”Dr. Low Card” päätti avata Taobaon myymälän myydäkseen itse kehittyneitä terveysruokia.”Katsokaa tietoja, huomaat, että Douyin on enemmän kuin” ruohokruunu ”-alusta. Asiakkaat ovat tottuneet suorittamaan Taobao -myymälöissä seuraavissa ostoissa.” Xu Siyuan sanoi.
Tabaon lippulaivakaupan avaamisen jälkeen ”Dr. Low Card” -ryhmä kasvaa yhtäkkiä.”
Seuraavassa vaiheessa tavoitteemme on asettaa online -tuotteet offline -tilassa vastaamaan enemmän käyttäjien tarpeita terveellisille ruokia.”Xu Siyuan sanoi, että joitain ketjuja terveellisiä kevyitä ruokia ravintoloita on käytetty tarjoamaan kiinalaisia ​​terveysterallisia aterioita.
Käyttäjien luottamus tukee meitä tulevaisuuteen
Ihmisten yleisen terveystietoisuuden parantamisen myötä ”terveellisten ruokaratojen laajuus saavuttaa 100 miljardia tasoa”.Xu Siyuan kertoi, että yhä useammat perinteiset elintarvikkeiden valmistajat ovat kohdistaneet markkinoille.Tässä suhteessa hän uskoo, että ”Dr. Low Dr.” ”Online+offline” lähes 10 miljoonaa kertaa.
Ydinesteiden suhteen ”ajattelemme, että vain käyttäjän luottamuksella voimme tukea meitä tulevaisuuteen. Tämä luottamus ei johdu vain Internetin julkkis -IP -ajanjakson aikana kertyneestä fanista. Luotettava yritysorganisaation valta.”
Yrittäjyyttä koskevista tunneista hän sanoi: ”Vaikka ympäristö muuttuu, jos pystymme saamaan” käyttäjien terveydenhuollon ”olemuksen, voimme paremmin selviytyä vaikeuksista ja kriiseistä”.
Saatuaan Zhongguancun U30: n voittajan, Xu Siyuan muistaa edelleen yhden kokouksen vaihto -kokouksessa. ” Jokainen voi syödä sen.
Lähde | zhongguancun u30
Lähde: Kansallinen elämäkerta
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author