Kuinka käyttää edistynyttä tunnetta?Yksinkertainen kuluminen on muodikas ja tyylikäs, jokainen sarja on hyvännäköinen

2 min read
Naisille nyt pukeutumistyyli ei enää rajoitu tiettyyn, erilaisilla tyyleillä, jotka osoittavat hänen oman muodinsa ja siitä tulee nykyaikaisen naisten harjoittamisen suunta.
Kuinka käyttää korkeatasoista tason, olen koonnut yksinkertaisen tuulen käytön.
Farkku
Paitojen vaikutelma on ammatillisille edustajille, mutta he voivat myös käyttää erilaisia ​​tunteita.Ylisuuri paita miesten sitkeydellä,Älä solki kaikkia kauluspainikkeita, yritä avata muutama kaulakorun V -neck -suu, mikä voi venyttää kaulan viivoja visuaalisesti.Alavartalo on pariksi korkeat farkut, ja korkeat vyötäröt housut ovat erittäin verrannollisia.
Cowboy -elementtejä voidaan käyttää koko koristeluna.OlemusEsimerkiksi mustan denim -topit ja ohuet housut sopivat mustaan ​​pukeutumiseen tarkoitettujen kokonaisten tasapainottamiseen omenan muotoiseen hahmoon.Lyhyt villapaita näyttää pienen katkaisun linjan.
Valkoiset rento housut
Valkoisten rento housujen valinta on korkeatasoinen ja ohuempi.Kun sovitaan, vedä housut ja käännä valkoiset housut rajattuihin housuihin.Se näyttää hyvältä minkä tahansa paidan kanssa.
Musta puku
Suositut puvut ovat jo pitkään olleet vyötärötyylejä, neutraloituneitaSuora versio puvustaParas valinta fashionistasille, mutta makeaa suolaa tai makeaa, on monia tapoja sovittaa.Olkapää -hakupuku sopii erittäin kapeisiin hartioihin, olkapäät ovat tasaisia ​​ja suorat, ja se näyttää superkaasukentältä, Harmaa villapaita ja pitkä t -paita, yleinen pukeutuminen parantaa kerrosten tunnetta, ja yksinkertaiset esineet sovitetaan onnistuneesti erilaisiin tehosteisiin.
Harmaa puku
Älä pidä liian rento urheilulajista, voit kokeilla tätä komeaa ilmettä.Sinun on tehtävä vain yksinkertainen sisäinen t -paita, lisävarusteiden valinta muotitutkinnon lisäämiseksi, muistaOlemusSlim -farkut hahmottelevat jalanmuotoa, astu korkokengät pidentämään alavartalon osuutta.
valkoinen paita
Valkoisen paidan helma ei tarvitse solki kaikkia painikkeita.Korkeasti olevat leimahtavat housut ovat täynnä onteloita polvillaan.Voit myös valitaLaita vaatteesi paita eteen trousen vyötärölleOppitaan pieni taito paitoissa.
Sekoita ja vastaa vinkkejä
Sekoittamisella ja sovituksella on usein odottamattomia vaikutuksia, kuten housut, joilla on pitkät jalat ja pitkät jalat, ja sopivia tilanteita on monia.Tai on hiukan seksikäs rikkoa puvun vakavuus rikkoakseen pukuun vakavuuden.Yksinkertaisuus on otettu käyttöön, ja jokainen sarja on kaunis.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author