Säännöllinen liikunta suosittelee useita "kustannustehokkaita" erittäin korkeat urheilulajit terveyshyötyihin

3 min read
Aktiivisesti osallistuminen liikuntaan on hyvä fyysiselle terveydelle

Eri tekijöiden vuoksi nykyaikainen yhteiskuntasyöpäKorkea esiintyvyys.Tutkimuksissa on havaittu, että kohtuullisten lakien noudattaminen pitkäänUrheiluIhmiset, jotka voivat luoda ”syövän tukahduttamisympäristön” kehossa, voidaan luoda.Vähennä tietyssä määrin terveyden syövän mahdollisuutta.

Vaikka liikunta voi auttaa syövän vastaista ja syövän vastaista, miten liikutamme oikein jokapäiväisessä elämässä?

On suositeltavaa, että terveys ihmiset käyttävät vähintään 150 minuuttia viikossaAerobinen harjoitus(Keskimääräisen intensiteetin harjoittelu).Liikunnan on oltava asteittaista, pitkäaikaisia ​​pysyvyyttä, hikoilua hiukan, hieman kovaa, mutta ei väsynyt.

Syöpäpotilaiden on tehtävä se fyysisen tilan mukaan, kun he harjoittavat.Jokainen harjoitusaika ylläpidetään 15-20 minuutissa, ja vartalo voi nousta 30–40 minuuttiin.Ne, joilla on parempi fyysinen toipuminen, eivät väsytä harjoituksen jälkeen, saattavat haluta vaatia liikuntaa päivittäin.Muistuta, että syöpäpotilaat eivät tuskin suorita liian korkeaa intensiteettiä käänteisten vaikutusten välttämiseksi.

Syöjien vastaisen ehkäisyn lisäksi on viisi suurta hyötyä

Liikunta voi edistää verenkierron nopeutta, ja myös jotkut verisuonten jätteet voidaan purkaa nopeammin.Usein käyttäville ihmisille heidän verisuonten joustavuutensa on parempi kuin ne, jotka eivät liiku, ja myös riski kärsiä erilaisista sydän- ja verisuonisairauksista vähenee.

Kun käytämme, syke nousee vähitellen. Tällä hetkellä keuhkojen on absorboida suuri määrä happea hengityksen ylläpitämiseksi, mikä voi suuresti auttaa suojaamaan sydän- ja keuhkojen toimintaa.

Säännöllisen liikunnan noudattaminen auttaa käyttämään ja parantamaan sydän- ja verisuonitoimintaa, ja nopeuttaa aivojen aineenvaihdunnan jätteen purkamista, josta on hyötyä aivojen toiminnan parantamiseksi.

Säännöllinen liikunta auttaa käyttämään sydän- ja keuhkojen toimintaa

Liikunta voi auttaa vapauttamaan dopamiinihormoneja ja saada ihmiset tuntemaan olonsa onnelliseksi.Siksi, vaikka monet ihmiset tuntevat olevansa väsyneitä liikunnan jälkeen, he ovat erittäin rento ja heillä on hyvä vaikutus stressin lievittämiseen.

Liikkeen aikana maha -suolikanavan peristalsis kiihtyy.Jos ummetusvaikeuksia ei ole, voit myös estää ummetuksen liikunnalla.

Suosittele 3 ”kustannustehokkuutta” korkein harjoitus

Mikä harjoitus on tavallisille ihmisille tarkoituksenmukaisempaa osallistua jokapäiväiseen elämään?”Liu ye Dao” -tutkimusanalyysin päättymisen mukaan kolme ”kustannustehokasta” 3 urheilua ovatuida, Pyyhkäisyharjoittelu, aerobinen liikunta.

Uinti on erittäin suositeltavaa urheilua. Uimaprosessin aikana on tarpeen käyttää koko kehon lihaksia koordinoimaan ja yhteistyöhön vahingoittamatta polven niveliä.Päinvastoin, kun liikuntaa koko kehon lihaksia ja kardiopulmonaarista toimintaa, sillä voi olla myös rooli nivelten suojelemisessa, mikä sopii hyvin ylipainoisille ihmisille, joiden on laihtua.

Heiluttamisen vaikutus on ilmeinen pitkälle istutetun työpöydän ihmisille

Kun heiluttavat, sinun on käytettävä silmämunaa pallon arvioimiseksi, jolloin aivot voivat arvioida, mikä paikka saada pallo pallasta, mikä voi mobilisoida koko kehon lihakset liikkeen loppuun saattamiseksi.Joillekin ihmisille, jotka ovat työskennelleet pitkään ja työskennelleet pöydällä, heiluttaminen voi auttaa parantamaan fyysistä joustavuutta, estämään kohdunkaulan spondyloosia ja parantamaan tunteita.

You May Also Like

More From Author