Energiaajo "Field" 丨 Dajin luo kaikki yhdessä ratkaisussa pienelle ja keskisuurelle liiketoiminnalle

3 min read

Vuonna 2024 talouden elpymisen aikana Wen -prikaatin yleisen kulutuksen ja juomien, kuten ”kuuma” ja ”Tianshui Spicy Hot”, suosittu kulutus jatkoi kasvuaan, mikä on lisääntynyt huomattavasti vuoden aikana. Yksityiset sijoitusprojektit, ketjumyymälät, lähikaupat ja ravintolat sekä pienten ja keskisuurten kaupallisten hankkeiden, kuten kuluttajapuolen, lämmitys, mikä osoittaa vahvaa markkinoiden kysyntää.

Markkinoiden kysynnän perusteella Dajinin uusi Skyair -sarjan ilmastointijärjestelmä syntyi. ja keskikokoinen ympäristö.

”Näkymätön” ilmastointilaite -asennustilaratkaisu

Pienet ja keskisuuret kaupalliset projektimarkkinat ovat ainutlaatuisia kunkin projektin erilaisten tarpeiden vuoksi. Hoitoaine ja ilmastointilaite tiukan tilan takia.Skyair -sarjan ilmastointilaitteella, jonka Dajin on käynnistänyt pienempi sattuma.

Kun otetaan huomioon, että jos pienen ja keskisuuren kaupallisen tilan ympärillä ei ole ilmastointi- ja sijoitustilaa, Dajin Skyair -sarjan ilmastointijärjestelmä on voittanut ongelmat, kuten ultra -pituisen putken ja epävakaan jääkaapin energiankulutuksen menetys ja epävakaa jääkaapa , mikä auttaa katukaupan omistajia, jotka voivat helposti piilottaa ulkoyksikön.

Toisaalta, vaikka pieni ja keskisuuri kaupallinen tila asennetaan julkisivun pieneen tilaan ja säleikkö asennetaan, suuri Gold Skyair -sarjan ilmastointilaite voi myös varmistaa hyvät lämmön hajoamisvaikutukset.Skyair-multi 8-20 hevosvoiman esimerkkinä sen sivutuuli- ja ulkoyksikkö on suunniteltu 35-PA: n korkean koneen ulkoisella staattisella paineella, jotta vältetään ongelmat, kuten huonojen lämmön hajoamisen ja häviöiden aiheuttamat huonot vaikutukset.

Energianvälitys ja tehokas kaksoistyytyväisyys -COST -pelkistys- ja tehokkuusratkaisu

Tehokkuuden ja ympäristönsuojelun jatkamisen aikakaudella Dajin on kehittänyt uuden Skyair -sarjan ilmastointilaitteen, joka on kehittänyt korkean tehokkuuden ja energian, joka on jatkuvan innovaatioiden ja läpimurtojen kautta.

Pienille ja keskisuurille kaupallisille käyttäjille, kuinka pitkäaikaisen toiminnan kustannukset hallita .Dajin Skyair -sarja on säätänyt lähtötehoa ja yksikön kulutusta reaaliajassa koko invertteritekniikan valikoimassa, joka on varustettu kaikella muuttuvan taajuustekniikan valikoimalla.

Smart Connection Smart Control -alustan merkitys

Lisäksi uusi Skyair -sarjan ilmastointilaite yhdistää IoT -tekniikan*3 tarjotakseen käyttäjille kätevän kaukosäätimen, aikataulun asetukset ja epänormaalit muistutukset älykkäiden hallintajärjestelmien kautta auttamaan käyttäjiä optimoimaan ilmastointijärjestelmien tapoja ja välttämään energiajätteitä.

Dajin kaikki yhdessä koko elinkaariliuoksessa

First -luokan tuotteet tekevät yhteistyötä ensimmäisen luokan palveluiden kanssa. Tunne olonsa mukavaksi ja voit olla varma.

Eri vaiheista, kuten tuotevalikoima, BIM -interventioiden suunnittelu, tavanomainen asennus, käyttöalusta, huolestuttava -vapautetut väitteet, puhdistus ja kunnossapito, vanha muutos jne., Tarjoaa ammatillisia ehdotuksia, nopeaa logistiikkaa ja standardisoitua ”palovapaa hitsaus” Pienille ja keskisuurille kaupallisille projektien omistajille.

*1 RSQ500CAY 20HP: n ottaminen esimerkiksi lasku on vain 0,51 m².

*2 Yllä olevan suuren kullan sisäinen laskentaarvo arvioidaan kaupallisten rakennusten perusteella, joiden lattiakorkeus on 4M, ja eri mallien mallit ovat erilaisia.

You May Also Like

More From Author