Tide Health Welfare Museum 丨 Keskimäärin yksi henkilö rekrytoidaan kuutta ihmistä kohti.

3 min read
Chao News -asiakastoimittaja Jiang Shengin kirjeenvaihtaja Xin Xuan
Joka kerta kun pestään hiukseni, pudotin paljon hiuksia, joten pelkäsin olevani fiksu.
Kansallisen terveys- ja terveyskomission tilastojen mukaan hiustenlähtö vaivaa yli 250 miljoonaa ihmistä kotimaassani, mikä tarkoittaa, että keskimäärin on yksi keskimäärin 6 henkilöä.
Sosiaalisen elämän rytmin kiihtymisen myötä hiustenlähtö ihmiset kasvavat ja miesten hiustenlähtö on vakava kuin naiset.Tässä tapauksessa Internet -tehtaiden työntekijöiden välillä on ilmeisempi olemassaolo.Hiusten menetyksen ikä on myös alkanut edetä, ja nyt jotkut 00: t ovat myös alkaneet kohdata hiusten menetyksen ongelmia.
”Viimeisimmän” kiinalaisen päänahan terveellisen valkoisen kirjan ”tietojen mukaan hiusten menetyksen osuus ennen 30 -vuotiasta on 84%hiusten menetyksestä, mikä on 20 vuotta aikaisemmin kuin edellinen hiustenlähtö, ja hiustenlähtö on tulossa Nuorempi. ”Wang Xiaoyong, toisen sairaalan dermatologiaosaston johtaja (Zinhua -sairaala Zhejiangin maakunnassa).
Lähde: Visuaalinen Kiina
Viime vuoden lopussa herra Zhang (salanimi), 33 -vuotiaan yksityisen yrityksen omistaja, löysi Wang Xiaoyongin ”ylimmän” ongelman takia.
”Kuluneen vuoden aikana huomasin, että hiukseni ovat pudonneet paljon, voinko pelastaa sen?”
Huolellisen tarkastuksen jälkeen Wang Xiaoyong huomasi, että hänen päänsä, hiusrajan hiukset olivat harvat, hiukset olivat pehmeät, ja siellä oli silti ilmeinen päänahan ja kasvojen ihon rasvaiset.
Hänen isänsä ja setänsä mukaan hänen satunnaisella sairaudella on myös samanlaisia ​​oireita. hereillä myöhään.
”Yhdistettynä kattavaan tilanteeseen, hänen hiustenlähtöön liittyy Torogens, jota yleisesti tunnetaan kaljuuntuneeksi.”
Wang Xiaoyong ehdotti vastauksena herra Zhangin erityiseen tilanteeseen perinteisen kiinalaisen ja länsimaisen lääketieteen yhdistelmän ottamista.”Perusterapia on päänahan voimakkaan erityksen osoitus ja päänahan seborreaisen ihottuman ilmenemisen. .
Tämä ei ole kaikki hoitoa.Samanaikaisesti hän määräsi myös kiinalaista lääketiedettä fysiikkaansa keskittyen maksan ja munuaisten ravitsemiseen, ravitsevaan Qi: iin ja veriin.
Kuukauden hoidon jälkeen herra Zhangin hiustenlähtö väheni merkittävästi, ja hiusten harvoissa osissa oli monia tuoreita ja pehmeitä hiuksia.Kolme kuukautta myöhemmin hiustenlähtöä ei menetetty, ja tuoreita ja pehmeitä hiuksia.Toukokuun 1. päivän paluun jälkeen pään yläosassa olevat tuoreet ja pehmeät hiukset tulivat paksummiksi ja mustaksi, ja harvojen hiusten kokonaisnäkymä muuttui merkittävästi.
”Seborrheic -kalju hiukset, ennaltaehkäisy on vakavampi kuin hoito. Kun sairas, mitä aikaisempi hoito, sitä parempi vaikutus.”Nuorten tulisi ensin yrittää selvittää syy kohdennettujen hoidon parantamiseksi ja tehokkuuden parantamiseksi.
Yksi miesten hiusten menetyksen varhaisista oireista on kulman hiusrajan hiusraja.Päänahan kasvavat hiusrakkulot kutistuvat vähitellen paikallisen mikroympäristön tulehduksen ja ravitsemuksen tarjonnan vuoksi monista syistä.Mutta koska tämä prosessi on erittäin hidas, mutta tämä prosessi on hyvin hidas, sitä ei yleensä huomata, niin harvat ihmiset huomaavat hiustenlähtöä.
Tästä syystä Wang Xiaoyong suosittelee pientä testiä, henkilökohtaisen hiusten menetyksen itsetutkimusta-
Vakiomenetelmä on pese hiuksia 5 päivän kuluessa, tartu hiusklusteriin päänahalla ja vedä varovasti juurista hiusten päihin. On yli viisi tai kuusi juuria joka kerta, sillä on ongelma.Tietysti on vaikea saavuttaa todellisessa elämässä pesemättä hiuksia viisi peräkkäistä päivää, joten on tarpeen vetää hiuksiasi satunnaisesti.
Chao News ja Xinhuan sairaala Zhejiangin maakunnasta lähettivät päänahan ja hiuslinssin tarkistamaan yhden kerran.
Rekisteröintimenetelmä: Lataa TIDE News -lehden uusin versio, napsauta kirjautuaksesi alla asiakkaan sisällä, ja rekisteröinnin määräaika on klo 16.00 10. toukokuuta 2024.
ID: 1186
”Ilmoita lähde”
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author