Kiina Guilin Pingle 2024 Green Water Qingshan China Leisure Sports Challenge pidetään 1. toukokuuta

3 min read
Guilin Cityssä pidettiin 18. huhtikuuta ”Kiina Guilin Pingle 2024 Green Water Qingshan China Leisure Sports Challenge -lehdistötilaisuudessa.Tapahtumaa tutkivat valtion yleinen urheilun hallinto, Guangxi Zhuangin autonomisen alueen urheilutoimisto ja Guilinin kunnan hallitus.Tämä vuosi on Pingle Countyn toinen vuosi tapahtuman isännöimiseksi, ja se on myös ensimmäinen Stop National Green Water Qingshan -sarjan Dragon.
Vihreä vesi ja Qingshan China Leisure Sports Challenge on yhdistelmä valtion yleisen urheilun hallinnon vesikeskuksen yhdistelmä.Tämän tapahtuman teema on ”Guilin Landscape Armor Ecological Sports Pingle Beauty”. Aoyama -turnauksesta on jaettu neljään luokkaan: nuorisoryhmä, korkeakouluopiskelija, avoin ryhmä ja master -ryhmä. Pelaajat voivat valita osallistua ikänsä ja kilpailutasonsa mukaan.
”Pingle County noudattaa urheilutapahtumia läänin taloustalouden lisäämiseksi, edistää kulttuurimatkailun palautumista ja maaseudun elvyttämistä ekologisella liikkeellä ja antaa uuden guilinin Guilinin guilinin kuljettajan ja uuden kuljettajan Guilinin maailmassa, joka tehokkaasti edistää tehokkaasti Guilinin urheilu. ”Han Xuewen, Guilinin kunnallispuolueen komitean ja apulaiskaupunginjohtaja, jäsen, joka otettiin lehdistötilaisuudessa.
Viime vuosina Guilin City on kiinnittänyt suurta merkitystä urheilun kehittämiselle, toteuttaa kansallisen kuntolaisen kansallisen strategian, suhtautuu ihmisten kuntotarpeisiin ja edistää ihmisten kattavaa kehitystä urheilutyön lähtökohtana ja päättyessä ja jatkaa edelleen mainostamista Urheilu- ja ekologisen ympäristön syvyys integroi urheilutilojen rakentamisen kaupunkikehityksen yleiseen suunnitteluun ja edistää aktiivisesti julkisten urheilutilojen, kuten urheilupuistojen ja kuntopolkujen, rakentamista.Edistää täysin korkean ja korkean tason kulttuuri- ja urheilumatkailuprojektien rakentamista, keskittyen luomaan useita tuotemerkkien IPS -yhdisteitä ja järjestävät peräkkäin useita korkean tason urheilutapahtumia ja kulttuuritoimintaa. ”Konsepti ja matkailun eriytetyn kehityksen erityinen käytäntö edistävät tehokkaasti paikallisen” urheilu+matkailun ”syvää integraatiota.
”Vihreä vesi ja Qingshan China Leisure Sports Challenge, jonka tavoitteena on toteuttaa ekologinen arvo ja rakentaa luonnollinen urheilukenttä vihreille vuorille ja vihreille vuorille. Se on laaja -alainen urheilutapahtuma, joka integroi kilpailun, vapaa -ajan ja viihteen sekä kulttuurimatkailun .
Raporttien mukaan vuonna 2023 pingle ”Green Water and Blue Mountain” -kilpailu, jota edustavat ”Lijiang -joen viimeiset 18 km meloa lauta Lijiang -joella. Ja ”vesi- ja maa -amfibio”, Pinglen alkuperäisen ekologian, kaupungin kauneus ja maaseudun kauneus.Tapahtuman viemäröinti mahdollistaa matkailualan päivittämisen, ja maatalouden ja kulttuurimatkailun integrointi on stimuloinut maaseudun matkailun elinvoimaa. Paikalliset harrastajat. Nykyään vesiurheilu kehittyy Pingle Countyssa.
Lehdistötilaisuudessa Pingle Countyn pormestari Jingyou kertoi, että Pingle County luo ”Guangxi Sports Education Integration Pilot County, Guangxi Sports Travel Integration Distration County, Global Ecological Movement Pilot County ja Lijiang Ecological Sports Industry vyö (” Kolme County The ”One One One Vyö ”) ja korkealaatuisen kehitys- ja uudistus- ja innovaatiopilottivyöhykkeen työn toteuttaminen Guangxin uuden aikakauden rakentamisessa Guilin perusti” maailmanluokan turistikaupungin ”mahdollisuutena jatkaa innovaatiota kehitystä , Muuta tapa saada kiinni ja suunnitella sarjan korkeaa ekologisia liikkeitä.
Lähde: China Daily.com
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author